Снежана Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 смирење и умор...ствари полако долазе на место које им и припада. Слава Богу. Tumaralo., Данче*, Aquilius Cratus and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 ..носталгија, сећање на драгу ми особу која више није са нама..данас је тој особи рођендан. Драшко, Suncokret54, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Осећам земљу снова Лаку ноћ свима. Драшко, Снежана, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Glad . Sanja Т. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 potrebu da od sad govorim istinu o tome šta osećam i mislim, što će povući smanjenje broja bližnjih a možda i ne mada uvrediće ih sigurno ali mene to ne interesuje Јелена011, Suncokret54, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 8 hours ago, Arsenija рече Glad . Е баш си ме насмејала Сећам се још једном си тако касно написала за палачинке са кремом и плазмом, а тај дан сам баш правио палачинке са тим прилозима и сетим се гладнице па рекох како ли би ја реаговао да ме моја жена замоли да јој тако касно спремим палачинке вероватно би заспала чекајући, а ја јео шалим се мало. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 .... palačinke su isključivo sa belim kremom .... p.s. neka niko ne pomisli da su u pitanju rasistički ispadi ... To su ispadi emocionalne neuravnotezenosti izazvane uzdrzanjem ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 hour ago, Arsenija рече .... palačinke su isključivo sa belim kremom .... p.s. neka niko ne pomisli da su u pitanju rasistički ispadi ... To su ispadi emocionalne neuravnotezenosti izazvane uzdrzanjem ... ма какав бели крем, ништа то не ваља Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 36 minutes ago, Плаво Небо рече ма какав бели крем, ништа то не ваља Meni će Draško i ponedeljak da donese na kucnu adresu palačinke sa belim kremom .... Je l da , Drale ? Suncokret54, Плаво Небо and 3006 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 ja bih sa crnim taman...ali klinac nemaaaaa ja smem samo cesmovacu da pijem od slatkisa, i kisele jabuke hahahaha Sad si me razocarala Arso, zar je moguce da ne volis crni krem? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Ja volim krem , ali beli prostonaprosto ( ) obožavam ... Danima nista nisam jela i mislim da sam možda zbog toga ovoliko gladna ... Mogla bih da pojedem 2 velike palačinke ko od šale .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 hour ago, Arsenija рече Meni će Draško i ponedeljak da donese na kucnu adresu palačinke sa belim kremom .... Je l da , Drale ? Шта, да чека понедељак Ако треба и у недељу у поноћ да буде на задатој адреси, са све кантицом крема као резервом Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 3 minutes ago, Плаво Небо рече Шта, да чека понедељак Ако треба и у недељу у поноћ да буде на задатој адреси, са све кантицом крема као резервом Stvarno niste trebali . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 minute ago, Arsenija рече Stvarno niste trebali . Па добро, извини онда, нећемо Драшко, враћај се кући Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 45 minutes ago, Arsenija рече Ja volim krem , ali beli prostonaprosto ( ) obožavam ... Danima nista nisam jela i mislim da sam možda zbog toga ovoliko gladna ... Mogla bih da pojedem 2 velike palačinke ko od šale .... http://www.coolinarika.com/recept/fenomenalne-palacinke-posne-na-vodi/ Пријатно Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука