Juanito Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 pretražiću baze podataka, pa odgovor dobijaš za dan-dva...Može? Наравно. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ok hvala, nisam mislio da se proteini deponuju, nego visak da se konvertuje u lipide, ovo pitam zbog toga sto sam na mnogo mijesta to procitao, znaci niej istina da se visak proteina zavrsava kao masnoca u organizmu, za ugljene hidrate znam da tako zavrsavaju, ali za proteine me zanimalo sta sa njima biva, ali me zanima sta se desava sa viskom koji se ne konvertuje u kalorije, kud on odlazi, jel se izbacuje van tijela i kako, mokracom? proteini se ne konvertuju već se razgrađuju, azotna komponenta se putem kreatinina izluči iz organizma, a ostatak "sagori". Млађони је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Наравно. pošalji mi mail da ti na njega pošaljem studije. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша M. Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Користим крему за руке која у себи садржи парабен,прочитао сам разне коментаре већином негативне,па ме занима да ли је безбедно користити такве креме? Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Користим крему за руке која у себи садржи парабен,прочитао сам разне коментаре већином негативне,па ме занима да ли је безбедно користити такве креме? ukoliko nisi alergičan na njih, slobodno ih koristi...nema pojave buđi u njoj... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Да ли би требало избегавати триклосан у средствима за свакодневну хигијену? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Вакцинација је најтрадиционалнија и најефикаснија заштита популације људи, али и животиња од оних болести, које по својој природи могу довести до озбиљних последица по здравље појединаца и читаве популације. Законски је обавезна у највећем броју земаља ЕУ и света и захваљујући њима многе болести које су десетковале људску попоулацију смо послали у историју. Да се разумемо, нису вакцине потпуно безопасне, али ниједан лек то није, Али, када се врши процена ризика и користи, долази се до недвосмисленог закључка да су вакцине које су законски обавезне код деце практично безопасне и много мање опасне неко пре 20 година, када није било детета које није било вакцинисано. Све вакцине које се користе код нас и у ЕУ су истоветне по квалитету и ригорозно преконтролисане у физичко-хемијском, биолошком и токсиколошком погледу. Осим тога, постоји јако развијена ЕУ мрежа праћења нежељених ефеката и разрађен систем повлачења лекова неодговарајућег квалитета из промета. Драго ми је, колега, да је неко на православном форуму рекао истину о антивакцинацијској шикани коју на "квазипатриотским и квазиантиглобалистичким" медијама и друштвеним мрежама добила статус догме, која се врхунила у једној изјави Печату, "стручњака за преживљавање Трећег свјетско рата" да су "вакцине главно средство за изазивање и ширење болести. Ми смо на сајту Стање ствари пренијели текст угледног епидемиолога проф. Зорана Радовановића о фалсификованим резултатима у британском часопису Ланцет прије 17 година који су довели у везу ММР вакцину са аутизмом, коју неки квазиимунолози и данас користе као "научни доказ у борби против вакцинације. У борби против актуелне епидемије морбила која није смјела да се деси текст ваља прочитати, а нарочито интересантну дискусију која се из тога развила. Не слажем се са Вама јединооко ефикасности исправности вакцина код нас послије систематског уништавања Торлака, националне реферферентне куће, али и о томе у коментарима текста) http://stanjestvari.com/2015/01/24/%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85-%d0%b4/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Поштовани, један наш таблоид је објавио текст, док је један наш форумаш пренео исти на странице нашег Форума о извесном доктору Ричарду Шулцу. Замоли бих вас, уколи сте у могућности, да прокоментаришете наводе из тог текста, тј. могућности лечења болести на начин како тај доктор заговара, односно како је тај лист пренео... https://www.pouke.org/forum/topic/37910-doktor-koristi-bo%C5%BEji-lek-receptima-iz-biblije-le%C4%8Di-sve-najte%C5%BEe-bolesti/ Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Драго ми је, колега, да је неко на православном форуму рекао истину о антивакцинацијској шикани коју на "квазипатриотским и квазиантиглобалистичким" медијама и друштвеним мрежама добила статус догме, која се врхунила у једној изјави Печату, "стручњака за преживљавање Трећег свјетско рата" да су "вакцине главно средство за изазивање и ширење болести. Ми смо на сајту Стање ствари пренијели текст угледног епидемиолога проф. Зорана Радовановића о фалсификованим резултатима у британском часопису Ланцет прије 17 година који су довели у везу ММР вакцину са аутизмом, коју неки квазиимунолози и данас користе као "научни доказ у борби против вакцинације. У борби против актуелне епидемије морбила која није смјела да се деси текст ваља прочитати, а нарочито интересантну дискусију која се из тога развила. Не слажем се са Вама јединооко ефикасности исправности вакцина код нас послије систематског уништавања Торлака, националне реферферентне куће, али и о томе у коментарима текста) http://stanjestvari.com/2015/01/24/%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85-%d0%b4/ Prijatelju, za puštanje serija vakcina u promet nije odgovoran Institut za serume i vakcine (koji može biti jedino njihov proizvođač ili distributer). Kontrolu kvaliteta svake serije biološkog leka vrši nacionalna laboratorija u okviru Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije koja predstavlja nezavisnu i glavnu instituciju za registraciju i kontrolu vakcina. Ova Agencija je ustanovljena po principima francuske Agencije za lekove i u svome radu bazira se na evropskim regulativama datim u mnogobrojnim direktivama o kvalitetu i biološkim lekovima i propisima Evropske farmakopeje. Јефимија Крунић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Поштовани, један наш таблоид је објавио текст, док је један наш форумаш пренео исти на странице нашег Форума о извесном доктору Ричарду Шулцу. Замоли бих вас, уколи сте у могућности, да прокоментаришете наводе из тог текста, тј. могућности лечења болести на начин како тај доктор заговара, односно како је тај лист пренео... https://www.pouke.org/forum/topic/37910-doktor-koristi-bo%C5%BEji-lek-receptima-iz-biblije-le%C4%8Di-sve-najte%C5%BEe-bolesti/ Ja sam pristalica i bavim se naučno priznatom farmacijom koja uključuje upotrebu hemijski dobijenih lekova, bioloških lekova, biljnih lekova (i proizvoda od njih) za koje je lekovito dejstvo dokazano i pokazano. Ovaj "lekar" u svojoj metodi koristi oficinalne biljne droge, ali metodi lečenja su malo "čudni": koristi samo sokove nedelju dana, bez hrane, kaže da leči sidu, da je čovek po svojoj prirodi isključivo biljojed (sastav digestivnog trakta to demantuje), uzrok nastajanja depresije..Ne bih dalje da mu pridajem pažnju... Јефимија Крунић, Agaton Vuzman, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Да ли би требало избегавати триклосан у средствима за свакодневну хигијену? Lično ga izbegavam, jer može da dovede do poremećaja lučenja izvesnih hormona, poremećaja imunog sistema. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Знам да није лако, али зар не мислите да би требало да станете иза свг имена и презимена када већ делите савете . Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Знам да није лако, али зар не мислите да би требало да станете иза свг имена и презимена када већ делите савете . U privatnoj prepisci sam se svima predstavio imenom. Ali, ovde ne želim da se reklamiram i eksponiram. Jedno je sigurno: nikada ne bih bilo kome dao pogrešan savet ili preporučiti bilo kakvu terapiju, već samo objasniti nedoumice oko propisane, objasniti malo poznate stvari i uputiti tamo gde bi osoba trebalo da se javi... Снежана and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Да ли званична медецина признаје Апитерапију ( лечење пчелињим производима ) као успешан вид лечења? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука