Juanito Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Капирам да је суштина у незадовољству квалитетом услуге у односу на цену превоза. Ако је тако шта је то конкретно што вам смета код функционисања превоза? Ево, Хуан је напеналио возаче. Поред бахатих, нервозних и неваспитаних возача (част изузецима), један од главних проблема је то што су на многим линијама аутобуси увек препуни. P. S. Знам да су возачи само огледало народа. Људи су генерално пукли. Међутим, за понашање запослених је одговоран послодавац. Ако моја секретарица некога извређа, одговоран ћу бити ја. Муштерију не занима што је она само огледало народа. Али то је проблем са тим државним фирмама. Ту по обичају није нико одговоран. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Menjamo rad komunalne policije. Biće to tektonski poremećaji. Pod hitno pooštravamo uslove konkursa, a obuka će biti mnogo kvalitetnija, zahtevnija, i jača, kao i psihološka procena - otkriva za "Blic" gradonačelnik Siniša Mali. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/548589/KONACNO-Gradonacelnik-najavio-za-Blic-Iz-korena-menjamo-rad-komunalne-policije Biće promenjen Zakon o komunalnoj policiji, pod hitno smo pooštrili uslove konkursa, i to uoči zapošljavanja novih 1.000 komunalnih policajaca. Ne samo da smo pooštrili način zapošljavanja, već će i ovih 311 komunalnih policajaca koji sada rade proći reviziju, njihov rad ćemo detaljno ispitati i oceniti, a biće upućeni i na vanrednu psihološku procenu. Ne može svako da bude komunalni policajac i to želimo jasno da stavimo do znanja svima - ističe Mali. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Biće promenjen Zakon o komunalnoj policiji, pod hitno smo pooštrili uslove konkursa, i to uoči zapošljavanja novih 1.000 komunalnih policajaca. Плутон and Снежана је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 ovih 311 komunalnih policajaca koji sada rade su nam ***ali mamu...a ovih novih 1000 ce da nas dokusuri... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 novih 1.000 komunalnih policajaca Manolis, Човек Жоја, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 http://www.njuz.net/njuz-psihotest-da-li-ispunjavate-uslove-da-postanete-komunalni-policajac/ NJUZ PSIHOTEST: Da li ispunjavate uslove da postanete komunalni policajac? Срђан Шијакињић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Super, jos manje mesta za putnike. -.- Човек Жоја and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 http://www.njuz.net/njuz-psihotest-da-li-ispunjavate-uslove-da-postanete-komunalni-policajac/ NJUZ PSIHOTEST: Da li ispunjavate uslove da postanete komunalni policajac? http://www.njuz.net/njuz-psihotest-da-li-ispunjavate-uslove-da-postanete-komunalni-policajac/8/ Čestitamo! Imate sve potrebne preduslove da postanete komunalni policajac! Srećno na vašem novom poslu i zapamtite: Samo izbačen švercer je dobar švercer! Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Danas sam bio svedok u busu kada je putnik ispred mene, u 71 verbalno napao kontrolorku zato sto u busu nije grejanje bilo upaljeno (imao je kartu), kao da mu je ona kriva. Vozacu naravno nije ni prisao (vozac onako mladji covek, verovatno bi ga poslo u mesto rodjenja). I onda se pitamo zasto komunalci biju putnike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Danas sam bio svedok u busu kada je putnik ispred mene, u 71 verbalno napao kontrolorku zato sto u busu nije grejanje bilo upaljeno (imao je kartu), kao da mu je ona kriva. Vozacu naravno nije ni prisao (vozac onako mladji covek, verovatno bi ga poslo u mesto rodjenja). I onda se pitamo zasto komunalci biju putnike. Evo ja sam sad brate procitao ovu tvoju poruku i sve mi je jasno...sad sam ljut na sebe sto se uopste ikada pitam zasto komunalci biju putnike , kad ti zli putnici pitaju kontrolore sto im kad su tako vrsni u svom poslu sto recimo za te pare za koje su zaposleni svi ti novi kontrolori,komunalci nije obezbedjeno da u 2015 godini vozilo ima grejanje. Ako komunalci tuku narod,iskreno 30 po turu za pitanje grejanja,za klimu to je ipak nesto novije 50 po turu. Ko blati Vucica u prevozu oduzimanje legitimacije i 70 po turu. florenntina, Gordana . and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 (измењено) Danas sam bio svedok u busu kada je putnik ispred mene, u 71 verbalno napao kontrolorku zato sto u busu nije grejanje bilo upaljeno (imao je kartu), kao da mu je ona kriva. Vozacu naravno nije ni prisao (vozac onako mladji covek, verovatno bi ga poslo u mesto rodjenja). I onda se pitamo zasto komunalci biju putnike. Ma trebalo bi im dati i pendreke pa kad biju bar da da biju s potpisom... Je**m te Srbijo kad ti gradjani sami traze da budu bijeni... Измењено Април 8, 2015 од RYLAH Благовесник је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 1. Какве везе контролор и комуналац имају са грејањем у бусу? Је л' то њихов пос'о? Јесу ли они задужени за климатизацију возила? Шта контролор или комуналац зна о уређајима за климатизацију возила? Какве везе њихов посао има са клима уређајима и возилима? Какве везе "врсност у послу" контролора и комуналца има са грејањем у возилу? 2. Колики број комуналаца, од укупног броја, бије путнике? Да ли већина путника добије батине и због чега? Коликом броју путника се у току дана опрости што немају карту? Да нисам више од деценију провео у Београду па да не знам и нарав путника и како делимично функционише јавни превоз изнутра...али брате, много, али стварно много кукате. Постојао је тај ГСП и пре Вучића па су се и град и народ односили према превозу као да је туђи. Београђани се фокусирају на потпуно погрешне ствари око превоза, скроз погрешне ствари, а комуналци и контролори немају никакве везе са тим. У граду шкрипи, у политици града и неким деловима менаџмента ГСП-а, а не у контролорима и комуналцима. Свуда у свету постоје контролори, свуда. Београђани треба да се фокусирају да им се побољша квалитет услуге, да преко својих месних заједница и удружења (ако их има) досађују граду, да пишу петиције, да траже информације како и зашто нпр. карта кошта колико кошта, зашто је на одређеним линијама гужва и стискавац, зашто се чека на превоз дуго ван сваког резона, итд., да активно сарађују са градом. Просечан нпр. Шапчанин то не мора, за пола сата-сат пешке или бициклом обиђе цео град, Београд је велики систем, Београђани су принуђени на интеракцију са градским властима. Саобраћај је само један део града као система. Важан део, али ипак само део. Град не функционише како треба, Београд је као целина лоше организован, јавни превоз је само део тога. Nema veze druze,kao sto nema veze ni kad meni upadnu ljudi dok sam radio da me krive sto najnovji televizor njihov ne radi dobro,pa sta sad? Kao mutavi smo,ludi smo,ne znamo nista. U stvari je coveku bitno da si ti taj u ime te firme i coveka apsolutno ne zanima bilo sta drugo i normalno da ce se istresti na meni,a ne na Turcinu u Turskoj koji je sklapao bas taj model,zar ne? Taj covek trenutno u autobusu predstavlja GSP,uzmi kako hoces i sta hoces,ali to tako obican covek vidi,ne predstavlja on tu sebe same. 2. Neka je jedan mnogo je.A nije jedan,mnogo je vise. A to utopisticko gledanje mesne zajednice,ovo,ono...to je nebulozno. Pa u nekom prigradskom naselju su 5 godina pisali peticije i molili da se na stajalistu u sred njive samo stavi obicna pecurka da narod kad pada sneg i kisa ne kisne,samo to. Nisu bili dobili. Ponavljam sedmi put,kad je poskupelo grejanje GSP je poskupeo karte i to znacajno pravdajuci skokom cene nafte,kad je grejanje pojeftinilo visestruko kad su upitani kada vracaju cene karata i snizavaju receno je kakve veze ima jedno sa drugim i da nemaju nameru da snizavaju cene. Gde ti zivis brate. p.s. Vucic je bitan u ovoj prici samo iz razloga sto je komunalnu policiju smatrao za stranacke vojnike koji se preko zutog preduzeca zaposljavaju bez ikakve potrebe,danas to isto radi. I bitan je sto je obecao snizene cene karata i ukidanje pljacke od strane bus plus-a,to nista nije uradio kad je dosao na vlast,samo je dao pravo komunalcima sto kod bivse vlasti nije bio slucaj da tuce narod uz eventualno 5% manja primanja ako bas preteraju. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 @RYLAH kako si ga cenzurisao sad stvarno ispada da sam napisao ruznu rec, a samo ja i ti znamo da nisam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Пошто се на теми дискутовало и о саобраћају: Spremni za velike promene u gradskom prevozu? Autor: Tanjug Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas veliku reformu sistema gradskog prevoza – za mnoge će cena karte biti niža, grad će biti podeljen u četiri zone, a mreža linija potpuno drugačija. 12.05.2015. | 11:03 > 11:063 A- A A+ Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Mali je rekao da bi ta promena mogla da nastupi već 1. septembra, a najkasnije 1. januara naredne godine, prenosi Tanjug pisanje "Blica". Promene i kod privatnikaGradonačelnik je naveo i da će 30 novih solo autobusa povećati kvalitet usluge, dok će privatni autobusi raditi po drugačijem modelu. "Njima ove godine ističe ugovor i raspisaćemo tender prema budućim linijama. Građani će se voziti boljim i udobnijim privatnim autobusima, jer ćemo zahtevati viši nivo usluge", poručio je Mali. "Nikome neće poskupeti karta, a zonska podela grada će omogućiti niže cene za 80 odsto. Promene će posebno osetiti stanovnici prigradskih naselja, kojima će cena karte biti niža najmanje 20 odsto", rekao je Mali. Prema njegovim rečima, Saobraćajni fakultet pravi mrežu linija u skladu sa potrebama koje su utvrđene brojanjem putnika i anketiranjem građana u prethodnom periodu. "Ponosan sam jer je ovo sistemska promena. Na ulicama više nećemo gledati poluprazna vozila i dupke puna vozila na drugim linijama, jer će kapaciteti biti ravnomerno raspoređeni", rekao je Mali. POVEZANE VESTI Na ulicama Beograda uskoro 30 novih autobusa Proradila nova linija GSP-a, 505 On je dodao ove godine biće uveden nov vid prevoza, električni autobusi, a biće nabavljeno http://mondo.rs/a794114/Info/Drustvo/Gradonacelnik-Beograda-najavio-velike-promene-u-sistemu-gradskog-prevoza.html Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука