Jump to content

Заштитник грађана

Оцени ову тему

Плутон

Препоручена порука

I povrh svega je demokrata i postuje demokratske principe, izlozen je nevidjenoj hajci i to u najprimituvnijem i najvulgarnijem obliku po opozicionoj stampi koja se tesko moze i nazvati stampom.

I sve to covek vrlo dostojanstveno trpi i ne spusta se na nivo , vrlo nizak, onih koji ga tako vulgarno napadaju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

:) a sve to konkretno znaci? Mislim, ima li on neki konkretan uspeh npr. uveo je red u gradski saobracaj u BG-u za pocetak, gradjani su zadovoljni prevozom itd...

Pa smanjio je budzetski deficit, nezaposlenost je smanjena, eto konkretnih stvari.

Gradski saobracaj u Beogradu nije briga vlade a ako zele bolji prevoz morace i da placaju karte a ne da se tuku sa kontrolorima i komunalnom policijom...

Подели на овим сајтовима

A u kojim gadostima je to Vucic ucestvovao?

Mrzi me da pišem, evo jedan tekst kao mali podsetnik:

http://www.prekoramena.com/t.item.459/vucic-o-cenzuri-medija.html

A samo mesto u vrhu SRS tih godina je dovoljno... kad se setim šta su sve pričali, radili, kako su održavali Miloševića na vlasti svaki put kad nije imao većinu i kad smo mogli da ga skinemo...

Da ne pominjem stvari od kada je došao na vlast...

Ej čovek je bio ministar informisanja u vreme kada je u Srbiji postojala nezapamćena represija nad medijima i novinarima koja je rezultirala neviđenim kaznama, gašenjem medija, zaplenom njihove imovine, hapšenjem novinara i na kraju time da je režim ubio Slavka Ćuruviju... i nije ga blam da kaže: zamislite da sam ja nešto loše uradio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Mrzi me da pišem, evo jedan tekst kao mali podsetnik:

http://www.prekoramena.com/t.item.459/vucic-o-cenzuri-medija.html

A samo mesto u vrhu SRS tih godina je dovoljno... kad se setim šta su sve pričali, radili, kako su održavali Miloševića na vlasti svaki put kad nije imao većinu i kad smo mogli da ga skinemo...

Da ne pominjem stvari od kada je došao na vlast...

Ej čovek je bio ministar informisanja u vreme kada je u Srbiji postojala nezapamćena represija nad medijima i novinarima koja je rezultirala neviđenim kaznama, gašenjem medija, zaplenom njihove imovine, hapšenjem novinara i na kraju time da je režim ubio Slavka Ćuruviju... i nije ga blam da kaže: zamislite da sam ja nešto loše uradio...

Pa naravno da su uredili medijski prostor zakonski ili mislis da je bolji komunisticki bio.

I sta je izmenjeno od tog zakona posle 2000. Godine?

A sto nije valjalo?

A clanstvo u SRS je samo plus vise inaravno podrska Milosevicu i borbi Srba preko Drine za slobodu.

Подели на овим сајтовима

@@Crveni Baron,

Имај ипак макар мало мере. Постови о убиствима у којима се о убиствима и убијенима прича на тај начин ће бити брисани.

Vazi. Ne zaboravite i ubistvo Curuvije jer ga pripisujy bez dokaza kome hoce.

Подели на овим сајтовима

Insinuiras da je Vucic ucestvovao u ubistvu Curuvije?

Подели на овим сајтовима

Castan i posten covek, trn u oku aktuelnoj vlasti :)

Izuzetno castan i posten ... Samo malo poseduje oruzje bez dozvole ...

Poznavso sam jednog takodje casnog i postenog koji je imao kalasnjikov ... Takodje bez dozvole ... Pa je bio u zatvoru za casne i postene zbog toga ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...