Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Zatim jedan od znacajnijih aktera demokratizacije srpskog politickog zivota radeci u jednoj od vecih stranaka ( SRS ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Potom je osnivac stranke koja je trenutno na vlasti i koja vodi otvorenu proevropsku politiku i priblizava zemlju EU a sve prema vecinskoj volji gradjana Srbije Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Liberalizuje trziste, otvara ga stranim ulagacima , pokusava da smanji budzetske troskove kroz umereno smanjenje plata korisnicima budzeta. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 I povrh svega je demokrata i postuje demokratske principe, izlozen je nevidjenoj hajci i to u najprimituvnijem i najvulgarnijem obliku po opozicionoj stampi koja se tesko moze i nazvati stampom. I sve to covek vrlo dostojanstveno trpi i ne spusta se na nivo , vrlo nizak, onih koji ga tako vulgarno napadaju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 a sve to konkretno znaci? Mislim, ima li on neki konkretan uspeh npr. uveo je red u gradski saobracaj u BG-u za pocetak, gradjani su zadovoljni prevozom itd... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 a sve to konkretno znaci? Mislim, ima li on neki konkretan uspeh npr. uveo je red u gradski saobracaj u BG-u za pocetak, gradjani su zadovoljni prevozom itd...Pa smanjio je budzetski deficit, nezaposlenost je smanjena, eto konkretnih stvari.Gradski saobracaj u Beogradu nije briga vlade a ako zele bolji prevoz morace i da placaju karte a ne da se tuku sa kontrolorima i komunalnom policijom... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Обрнуо си троловски круг, Бароне Плутон, Crveni Baron, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 A u kojim gadostima je to Vucic ucestvovao? Mrzi me da pišem, evo jedan tekst kao mali podsetnik: http://www.prekoramena.com/t.item.459/vucic-o-cenzuri-medija.html A samo mesto u vrhu SRS tih godina je dovoljno... kad se setim šta su sve pričali, radili, kako su održavali Miloševića na vlasti svaki put kad nije imao većinu i kad smo mogli da ga skinemo... Da ne pominjem stvari od kada je došao na vlast... Ej čovek je bio ministar informisanja u vreme kada je u Srbiji postojala nezapamćena represija nad medijima i novinarima koja je rezultirala neviđenim kaznama, gašenjem medija, zaplenom njihove imovine, hapšenjem novinara i na kraju time da je režim ubio Slavka Ćuruviju... i nije ga blam da kaže: zamislite da sam ja nešto loše uradio... GeniusAtWork and florenntina је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Mrzi me da pišem, evo jedan tekst kao mali podsetnik: http://www.prekoramena.com/t.item.459/vucic-o-cenzuri-medija.html A samo mesto u vrhu SRS tih godina je dovoljno... kad se setim šta su sve pričali, radili, kako su održavali Miloševića na vlasti svaki put kad nije imao većinu i kad smo mogli da ga skinemo... Da ne pominjem stvari od kada je došao na vlast... Ej čovek je bio ministar informisanja u vreme kada je u Srbiji postojala nezapamćena represija nad medijima i novinarima koja je rezultirala neviđenim kaznama, gašenjem medija, zaplenom njihove imovine, hapšenjem novinara i na kraju time da je režim ubio Slavka Ćuruviju... i nije ga blam da kaže: zamislite da sam ja nešto loše uradio... Pa naravno da su uredili medijski prostor zakonski ili mislis da je bolji komunisticki bio.I sta je izmenjeno od tog zakona posle 2000. Godine? A sto nije valjalo? A clanstvo u SRS je samo plus vise inaravno podrska Milosevicu i borbi Srba preko Drine za slobodu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 @@Crveni Baron, Имај ипак макар мало мере. Постови о убиствима у којима се о убиствима и убијенима прича на тај начин ће бити брисани. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 @@Crveni Baron, Имај ипак макар мало мере. Постови о убиствима у којима се о убиствима и убијенима прича на тај начин ће бити брисани. Vazi. Ne zaboravite i ubistvo Curuvije jer ga pripisujy bez dokaza kome hoce. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Castan i posten covek, trn u oku aktuelnoj vlasti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Ej čovek je bio ministar informisanja u vreme kada je u Srbiji postojala nezapamćena represija nad medijima i novinarima koja je rezultirala neviđenim kaznama, gašenjem medija, zaplenom njihove imovine, hapšenjem novinara i na kraju time da je režim ubio Slavka Ćuruviju... i nije ga blam da kaže: zamislite da sam ja nešto loše uradio...Insinuiras da je Vucic ucestvovao u ubistvu Curuvije? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Castan i posten covek, trn u oku aktuelnoj vlasti Izuzetno castan i posten ... Samo malo poseduje oruzje bez dozvole ...Poznavso sam jednog takodje casnog i postenog koji je imao kalasnjikov ... Takodje bez dozvole ... Pa je bio u zatvoru za casne i postene zbog toga ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 О каквој дозволи причаш? Боље имати нову Тимочку буну. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука