Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 210
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мени су омиљени: Max, Маша, Escobar, Jestira, Инсајдер и Игор - пошто нас увек подсећају на потребу за смирењем које нам тако често недостаје. Да није вас био бих много гори хришћанин него што се сада трудим да постанем.  :cheesy2:

Од браће и сестара из администрације никога не бих издвајао - мислим да смо сви једна сјајна, антиномична али саборна заједница, довољно међусобно различита а ипак јединствена, да одржи преко потребну различитост на нашем Форуму  :cheesy2:

Посебно бих још издвојио DarkaV и aquilia који нас не искушавају али нас барем наводе на размишљање о стварима на које иначе не би мислили а јесу значајне...  klapklap

Секастарчу, зато што је најмилосрднија и најнезлобивија дама коју сретох у виртуелној стварности.  319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

Затим, браћу Василија Голијанина, Бебана, ПетраМ, Swarovskog и Цвелета1993, који (упркос томе што ми неки од њих понекад непотребно ласкају  :cheesy2: хранећи моју већ болесно нарцисоидну гордост  klapklap) заиста дају сјајан пример здравог хришћанског размишљања младих људи.  ekstra

Даље, не могу никако да изоставим нашу драгу сестру Кају и брата Завишу који нам, као римокатолици, показују пример братске љубави, стрплења и смирења, који би барем требао да нас натера да се замислимо над сопственом умишљеном "ексклузивношћу" (да не буде забуне, у свакој критици увек полазим од самога себе)  klapklap

Коначно, с посебним пијететом бих споменуо брата Арагорна, који је као новорегистровани члан нашег форума показао прави узор здраве еклисиолошке свести и аргументованости у размишљању. Свима бих препоручио да с пажњом прате оно што он пише и сви би могли да доста од њега научимо.  crvenilo

Ако сам неког изоставио (а сигурно јесам), молим да ми опрости.  :cheesy2:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Мени су омиљени: Max, Маша, Escobar, Jestira, Инсајдер и Игор - пошто нас увек подсећају на потребу за смирењем које нам тако често недостаје. Да није вас био бих много гори хришћанин него што се сада трудим да постанем.  :)

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх...

...На захтев једне моје пријатељице,бришем овај пост....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Цитат: Vasilij Golijanin  20. Јул , 2010, 00:12:28

Veca: Jer je  срцее  ружа

Јесте! Она је стварно  срцее, и много је лепа... ружа

Хвала пуно  crvenilo  crvenilo 

Сањица: моја сестра  t4431  ( још да више слуша  4chsmu1 )

Прирасла ми срцу екипа млађих форумаша, пронаћи ће се они  hfvguio  4chsmu1

Отац Иван, отац Агапије  mense0198626478946378946 

Маша, Аљонка, Тавита, Мирођија, Секастарча, Милева... ( волим кад оне пишу)  mocart  mocart  mocart  smej.gif

Мартирије и Господин Јаков, довољно да ставе одговарајућег смајлија и орасположе ме  319.gif

Ма сви  crvenilo  4chsmu1

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...