Ulični Muzičar Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 ja sam godinama spavao po 9 (i više sati) dnevno i nikada nisam bio https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/pospan.gif u toku dana (t.j. noći klapklap) onda sam se oženio ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 zavisi od noci i sna... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KaJ - Kolja Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 ja sam godinama spavao po 9 (i više sati) dnevno i nikada nisam bio klapklap u toku dana (t.j. noći 0442_feel) onda sam se oženio ... moje saucesce, ali zasto bi tebi trebalo biti bolje nego nama ostalim nesrecnicima? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Већ десетеак година се нисам пробудила одморна. Ни кад спавам мало, ни кад спавам довољно, а нарочито кад спавам пуно! Увек сам нерасположена! confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ja i ako 2 sata spavam, kad se probudim mogu da đipam kao konj confused .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Јоооој некада се тако осећам као да ме неки слон тешкаш или тенк прегазио confused , овог јутра самс се солидно лепо пробудио. Ниша горег нека од јутарње главобоље па на посао confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 prije podne mrzim sebe, posle podne citav svet, zato uvek spavam do podne 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 prije podne mrzim sebe, posle podne citav svet, zato uvek spavam do podne 4chsmu1 :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Veeeeeelika sam lencuga.... pa jos moram ustati za trening ujutro :bla: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Буђење? Шта је то? :0104cheesy: Нема спавања - нема ни буђења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ееее то ћу видети ујутру 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 7, 2010 Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Буђење? Шта је то? gringrin Нема спавања - нема ни буђења. Matematika je jasna... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пацифиста Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Јој, користе и ноћу... Синоћ сам сањао један од најезивијих снова, цело јутро сам био под утиском њега... Па не знам , зашто се то дешава најчешће поподне. На то баш психологија може дати неки одговор. Можемо и размишљати о томе па записати. Занимљива је тема smej.gif Иначе, да те поздравим, после пар година, ето нас поново заједно на неком форуму :cheesy: Па реко бих да је ствар у томе колико је времена остало до вечери. Мислим да нам је у природи да волимо да будемо будни када је сунце, и ако много времена проведемо у спавању док има светлости имамо осећај да смо пропустили део дана. Мени је најгоре ако заспим у пет, шест увече док је још дан а пробудим се кад увелико падне мрак. Или кад легнем у раним јутарњим часовима а пробудим се рано послеподне па ми цео дан прође за две секунде, бедан осећај. Иначе, ако одремам пола сата око два - три поподне осећам се сасвим добро, окрепљено, као да сам напунио батерије за остатак дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пацифиста Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 П.С. Лего сам ноћас око 1 И ево пробудио сам се пре два сата и нисам могао да заспим поново, што ми се јако ретко дешава. Мислим да ми се не исплати да се поново враћам да спавам, има цео дан да преспавам. Боље ћу око пола сата поподне ако ми буде потребно :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 89898989898989 не знам! некад сам :cheesy:, некад :cheesy: ајмо Јово на ново понекад сам https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> поготово ако сам сањала нешто лепо понекад dada понекад опет сам се успавала а понекад ни ја не знам шта је буђење :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука