Jump to content

Какви смо по буђењу?

Маша

Препоручена порука

Ono sto sam pisao odnosi se na popodnevno spavanje

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ne treba da jedes pasulj i mahune pred spavanje  :)

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Јооој, људи моји! Знате како се решавају ти проблеми? Направите бебу. И лепо кад се пробудите просто немате времена ни за размишљање ни за оваква или онаква осећања.  :)

Шалим се (донекле само)... Зна се ко не спава чак ни онда када ми спавамо.

Мене таква нека осећања "хватају" док сам будна... Но не треба обраћати пажњу кад се зна од кога су.

02jKp1.png

com

Подели на овим сајтовима

A ljudi misle da je to dekontaminacija kasetnih bombi u Cupriji  :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Bas dobro pitanje. Uvek sam se lose osecala prilikom budjenja, tj. osecam se depresivno kad treba da ustanem, narocito ako je to u ranim jutarnjim satima.Posle, kad ustanem, sve je OK, dobro funkcionisem, narocito kad je lepo vreme i izadjem napolje, ali sam taj cin ulaska u ovaj zivot...kao da mi prekida vezu sa nekim boljim zivotom.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Гости

Јоооој некада се тако осећам као да ме неки слон тешкаш или тенк прегазио  confused ,

овог јутра самс се солидно лепо пробудио.

Ниша горег нека од јутарње главобоље па на посао  confused

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...