Ljubičasta Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Volim sve i sva. Posebno dok forumasim. Ронин је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Jedino sto volim da radim u kuci jeste da spremam hranu. I u tome uzivam. Sve ostalo radim samo zato sto nema nikog drugog da to uradi umesto mene.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 ( Dal' da se umešam ? ) ако си вредница, може..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Baš volim da kuvam, uživam u tome, jedino ne umem da mesim testa :.mislise. ostalo.. Volim da slažem veš što Dani gore reče to me smiruje baš, volim da usisam i da perem suđe, jer volim kad su mi ruke u toploj vodi hehe ostalo manje više, mislim da najviše mrzim kad treba da perem prozore uf Sanja Т. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 I ja najvise volim da kuvam, a volim i da peglam. A usisavanje...nimalooo, to mi je najgori kucni posao. A naucicu i da pletem i heklam, pa cu i to da volim Ненад Р., Sanja Т. and звончица је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Moj muž je vrednica i baš voli da je sve čisto i pod konac, a pošto su dvoje jedno telo, onda... Maslacak_ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Хм...највише волим мушке послове ( тата није имао сина), ту се унесем, онако баш и видим кад створим нешто или оправим, за разлику од кућних послова...затим ручне радове, а тек на крАју сви кућни послови, зато што треба порадити и нема ко други . Башта и цвеће су корист и разонода, то не рачунам Adelaida, звончица and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 А да ли имате понекад помоћ супротног пола , или су они велике ... Paradoksologija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 А да ли имате понекад помоћ супротног пола , или су они велике ... Велике ШТА? Имам матерјалну помоћ и друге врсте, баш кад затреба. Мора неко и да нас издржава. Нећу га вежем за сукњу ваљда Ненад Р. and звончица је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Najvise volim da kuvam,a da neko iza mene opere sudove. A najvise mrzim da kacim zavjese. pahulja је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Nikako da nađem jednog koji voli da sprema po kući il da kuva :.mislise. a čula sam da postoje Sanja Т., Paradoksologija, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Nikako da nađem jednog koji voli da sprema po kući il da kuva :.mislise. a čula sam da postoje Само буди упорна, чуда се дешавају, наћи ћеш га! Marko2227, JESSY and pahulja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Nikako da nađem jednog koji voli da sprema po kući il da kuva :.mislise. a čula sam da postoje Ja volim da usisavam i cistim po kuci (nisam fanatik ) pahulja and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Devojke divne ste! Da ugovorimo odmah okupljanje subotom kod mene ?! Саша од Москве and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Nikako da nađem jednog koji voli da sprema po kući il da kuva :.mislise. a čula sam da postoje Pogrešan pristup! Vidiš koliko žena ovde ne voli da radi kućne poslove, pa ih ipak radi jer - mora neko. U stvari, sasvim je prirodno i normalno ne uživati u jednostavnim radnjama koje se ponavljaju i nikakav vidljivi trag ne ostavljaju. Za to treba monaško smirenje. Nego nađi ti dobrog čoveka - čoveka sa monaškim smirenjem, a drugim aspektima manje monaškim - koji će biti spreman da podeli poslove sa tobom pravedno - voleo to ili ne. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука