Jump to content

Вреднице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Volim sve i sva. :D Posebno dok forumasim.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Jedino sto volim da radim u kuci jeste da spremam hranu. I u tome uzivam. Sve ostalo radim samo zato sto nema nikog drugog da to uradi umesto mene.... :(

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

( Dal' da se umešam ? )
ако си вредница, може.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Baš volim da kuvam, uživam u tome, jedino ne umem da mesim testa :.mislise. ostalo.. Volim da slažem veš što Dani gore reče to me smiruje baš, volim da usisam i da perem suđe, jer volim kad su mi ruke u toploj vodi hehe ostalo manje više, mislim da najviše mrzim kad treba da perem prozore uf :)))

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

Хм...највише волим мушке послове ( тата није имао сина), ту се унесем, онако баш и видим кад створим нешто или оправим, за разлику од кућних послова...затим ручне радове, а тек на крАју сви кућни послови, зато што  треба порадити и нема ко други ;). Башта и цвеће су корист и разонода, то не рачунам :)

Подели на овим сајтовима

А да ли имате понекад помоћ супротног пола , или су они велике ... :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

А да ли имате понекад помоћ супротног пола , или су они велике ... :D

Велике ШТА? :))) Имам матерјалну помоћ и друге врсте, баш кад затреба. Мора неко и да нас издржава. :) Нећу га вежем за сукњу ваљда ;) 

Подели на овим сајтовима

Najvise volim da kuvam,a da neko iza mene opere sudove. :))) A najvise mrzim da kacim zavjese.

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Nikako da nađem jednog koji voli da sprema po kući il da kuva :.mislise. a čula sam da postoje :)))

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

Nikako da nađem jednog koji voli da sprema po kući il da kuva :.mislise. a čula sam da postoje :)))

Само буди упорна, чуда се дешавају, наћи ћеш га! :D

Подели на овим сајтовима

Pogrešan pristup!

Vidiš koliko žena ovde ne voli da radi kućne poslove, pa ih ipak radi jer - mora neko.

U stvari, sasvim je prirodno i normalno ne uživati u jednostavnim radnjama koje se ponavljaju i nikakav vidljivi trag ne ostavljaju. Za to treba monaško smirenje.

Nego nađi ti dobrog čoveka - čoveka sa monaškim smirenjem, a drugim aspektima manje monaškim :))) - koji će biti spreman da podeli poslove sa tobom pravedno - voleo to ili ne.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...