звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Драге моје женице, јесте ли заиста вреднице? Који од кућних послова највише волите да радите? Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Највише воле да гужвају постељину... bgpj, Драшко, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Питала сам девојчице, што се ти мешаш? :1312_womens: Grizzly Adams, Данче* and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Od kućnih poslova najviše volim sređivanje (pored čišćenja, podrazumeva i promenu rasporeda nameštaja) i kuvanje. Ne šalim se (znam da mi mmoge žene neće verovati ovo za kuvanje). Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ajde neka pisu sve forumasice u kratkim crtama pa da mi muski imamo uvid sta i kako... djordje.pesic and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Kuvanje, i ako sebe smatram početnikom ali jako volim. Sve ostale kućne poslove, ne da ne volim, nego ne volim, i ne volim. Radim samo zato što moram. :o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ajde neka pisu sve forumasice u kratkim crtama pa da mi muski imamo uvid sta i kako... A za šta ti trebaju ti uvidi ? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 гужвају постељину... Вала сада је постиљина пре употребе већ гужвана... од крепа звончица, Grizzly Adams and Vecana је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ја, лично, највише волим да перем и да пеглам веш. Волим и да скувам, кад имам за кога. Изричито не волим да бришем прашину и да усисавам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Драге моје женице, јесте ли заиста вреднице? nisam.... Који од кућних послова највише волите да радите? nijedan.... Највише воле да гужвају постељину... ccc.... e, sad da ne bi Deki dobio totalno los uvid, nesto slicno nasoj pufnici, volim da rasciscavam stvari.....auuuu......sto volim kada pobacam masu stvari..... ne volim stare i neupotrebljive stvari koje ti samo zauzimaju prostor i otezavaju ciscenje....volim promene u stanu..... ali kuvanje definitivno najvise ''ne volim''...... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 A za šta ti trebaju ti uvidi ? :P Imam sad na prolece da uzmem neki zaostali godisnji odmor pa rekoh, ako bude lepo vreme mogao bih i da se ozenim. Tako da sada izvlacim tu neku statistiku u kratkim crtama.... звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Imam sad na prolece da uzmem neki zaostali godisnji odmor pa rekoh, ako bude lepo vreme mogao bih i da se ozenim. Tako da sada izvlacim tu neku statistiku u kratkim crtama.... Da li nisi možda mnogo mlad da se ženiš,bre ? Mislim,ako si '92. godište... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Da li nisi možda mnogo mlad da se ženiš,bre ? Mislim,ako si '92. godište... ova danasnja deca...ili porane ili okasne.... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Da li nisi možda mnogo mlad da se ženiš,bre ? Mislim,ako si '92. godište... Taman posla mlad. Prva devetka u mom imenu ovde predstavlja moj omiljeni broj a ovo sto ostaje- 92 je broj mojih godina. Ne bih ja nego roditelji pritisli... звончица, Kaludjerovic Sreten and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 и да пеглам веш. Не волим да пеглам али зато волим да перем суђе, кување обожавам (слатко,слано) и да склапам веш то ме смирује ( орман је ко у апотеци, тако мама каже а мама не лаже). Sanja Т., Снежана and pahulja је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука