Млађони Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ne znam kako jedan Hriscanin moze da vidi heroja u coveku koji je ubio drugog coveka (jedan greh) a potom pocinio samoubistvo( najgori moguc greh protiv Gospoda)..... Gospod neka prosti Gavrila, ali nista sto je uradio nije herojsko. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Штета је то, брукамо се. Имамо свако право да Швабама набијамо на нос све зло што су нам учинили, али кад бранимо и величамо убицу онда све то пада у воду. Херој је војвода Мишић који је зауставио војску на граници са Бугарском да се не би наши војници светили и тиме укаљали част. А у јужној Србији се још данас памте ужасна злодела која су Бугари тамо починили... Срђан Шијакињић, Ћириличар, Милан М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Зато и јесу моћници овога света што се не устежу ни од чега. Нису се устезали да нас бију али кад год су нас били сећали су се Обилића и Принципа и знали су кога бију. Знали су да не бију обичну било коју сиротињу рају која не зна за образ и част и која нема витезова. Знали су да бију Србина који има и Обилића и Принципа. И док су нас били страховали су правиће филмове како Србин, не неки верски фанатик талибан него учен човек професор долази у Америку са атомском бомбом на леђима да се освети. Можда они нас тренутно боље познају него ми сами себе. "Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија !" Све су то лепе речи, али ниси одговорио на питање. Ако не знаш, лепо реци. Сад да дође нпр француски/немачки/британски/амерички председник/канцелар/премијер да ли би био грех извршити атентат? Те државе нам отимају КиМ. Ситуација је доста слична ондашњој. Дакле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ne znam kako jedan Hriscanin moze da vidi heroja u coveku koji je ubio drugog coveka (jedan greh) a potom pocinio samoubistvo( najgori moguc greh protiv Gospoda)..... Gospod neka prosti Gavrila, ali nista sto je uradio nije herojsko. Убио је и Фердинандову жену. Херој... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Та прича о самоубиству Гаврила је јако слична као и прича о самоубиству Недића Милана... ко је сведок њеиховог самоубиства? Нико други до тирјани... и за Гаврила и за Недића се зна да су прошли кроз невиђену тортуру, нису они били у стању да стоје на ногама не камоли да изврше самоубиство. А о убиству тирјанина заиста не бих коментарисао овако пинк православље јер по њему и Мојсије који је донео заповест " Не убиј" је овејани убица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ne znam kako jedan Hriscanin moze da vidi heroja u coveku koji je ubio drugog coveka (jedan greh) a potom pocinio samoubistvo( najgori moguc greh protiv Gospoda)..... Gospod neka prosti Gavrila, ali nista sto je uradio nije herojsko. Не узимај Звонка за озбиљно - када год хоће да облати он се позове на - хришћанство. И туберкулоза није - самоубиство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Све су то лепе речи, али ниси одговорио на питање. Ако не знаш, лепо реци. Сад да дође нпр француски/немачки/британски/амерички председник/канцелар/премијер да ли би био грех извршити атентат? Те државе нам отимају КиМ. Ситуација је доста слична ондашњој. Дакле? Одговорио сам ти на питање Његошевим стихом. Кућеш боље. Нису исте прилике по Косову и на Косову. По Косову је мудрост била с турцима се не бити. На Косову би то била издаја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Убио је и Фердинандову жену. Херој... Trudnu zenu. Meni deluje kao napacen covek, pre svega za zaljenje. Срђан Шијакињић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Одговорио сам ти на питање Његошевим стихом. Кућеш боље. Нису исте прилике по Косову и на Косову. По Косову је мудрост била с турцима се не бити. На Косову би то била издаја. Постоји ли данас иједан државник у свету, било који, кога не би био грех тако убити? И немој ту да ми причаш у загонеткама ко Раша Попов. Лепо кажи име, па да питамо неког свештеника за благослов. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Trudnu zenu. Meni deluje kao napacen covek, pre svega za zaljenje. Јел си чуо за ону небивалу прича када је кишна глиста жалила орла ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Trudnu zenu. Meni deluje kao napacen covek, pre svega za zaljenje. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Јесте упуцао је жену, рекао је да је грешком и извинуо се за то. То је оно што запад данас означава речју "колатерална штета" с тим што подразумевају не једну жену него неколико хиљада мртвих. Ми ипак нисмо запад па ћемо рећи да ова грешка коју је признао Гаврило није никакво јунаштво. Ignjatije, Дејан-Марковић, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Још да га прогласимо за велехришћанина, па ко зна за неко време можемо да га предложимо и за мученика... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Постоји ли данас иједан државник у свету, било који, кога не би био грех тако убити? И немој ту да ми причаш у загонеткама ко Раша Попов. Лепо кажи име, па да питамо неког свештеника за благослов. Кад сам ја рекао да то није грех ? Ми кроз грех постојимо, ко мисли другачије тај је у прелести. Убити је увек грех, чак и у самоодбрани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 http://www.czipm.org/ctnj-rat.html Архиепископ Цетињски,Митрополит Црногорско-приморски,Зетско-брдски и Скендеријски и Егзарх Свештенога Трона Пећскога,Г.Г. prof.dr. Амфилохије (Радовић) СВЕТИ ПЕТАР ЦЕТИЊСКИ И РАТ Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука