Jump to content

Зашто су Срби против геј параде?

Оцени ову тему

Баба

Против геј параде  

22 члановâ је гласало

1. 1. Срби су против геј параде зато...

• што иза геј покрета стоје исти атлантисти који су нас бомбардовали
      19
    • што су претежно хомофобни и не разумеју мањине
      1
    • што су хришћани па их вера тако учи
      4
    • што је криза, па су страсти мало појачане
      7

Препоручена порука

On 21. 12. 2014. at 23:02, Milan Nikolic рече

Treba promeniti zakone i zabraniti propagandu homoseksualnosti.

Isto treba promeniti zakone i zabraniti propagiranje religije, a da imali smo skoro i vernicima se nije svidelo, a sada bi oni da rade istu stvar drugoj grupi ljudi zato što su u većini. Licemerje?

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 23:02, Milan Nikolic рече

Treba promeniti zakone i zabraniti propagandu homoseksualnosti.

Onda treba promeniti ceo ustav i to dosledno. Zatim iz tako doslednog ustava dosledno sprovesti zakon kojim se zabranjuje propaganda allohola. Pa ko ostane u takvoj zemlji nek mu je "trezno" i veselo.

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 23:21, Milan Nikolic рече

Umetnost je izbeći krajnost.

Ajde? Sada naravno mislis da si rekao nesto mnogo pametno, cim zvuci tako retoricki mudro, a zapravo si samo ispostavio jednu demagosku besmislicu. Alkoholizam je mnogo veca opasnost za porodicu, zdravlje i bezbednost  dece i svih ljudi,nego bilo sta sto je veza za seksualnost. Ako treba zabraniti "propagandu homoseksualnosti" onda koliko pre treba zabraniti bilo kakvu promociju i prodaju alkohola. Pre krajnosti treba razumeti osnove realnosti.

Подели на овим сајтовима

I jesam za zabranu propagande alkoholnih pića. Ali ne bih zabranio ljudima da peku rakiju.

Seksualnost je ipak nešto specifično. Zna se šta nije u redu i to ne treba propagirati.

Krajnost je upadati u kuće i ulaziti u privatnost. Krajnost je takođe propagirati nešto nezdravo, a kamoli još izopačeno.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 23:51, Milan Nikolic рече

I jesam za zabranu propagande alkoholnih pića. Ali ne bih zabranio ljudima da peku rakiju.

Seksualnost je ipak nešto specifično. Zna se šta nije u redu i to ne treba propagirati.

Krajnost je upadati u kuće i ulaziti u privatnost. Krajnost je takođe propagirati nešto nezdravo, a kamoli još izopačeno.

Pa to ti je to. Zabranio bi onda i prodaju alkohola jer ne znam kako prodavati bez "propagande". Zna se i da alkoholizam ne valja pa i dalje nikom normalnom ne pada da to zabranjuje jer su posledica katastrofalne.

Подели на овим сајтовима

зато што се то сијени у данашњем друштву ,,тачније у навијачким клубовима,, и мислим да би референдум или нека анонимна анкета дала информација колико се гејеви воле.

код нас у цг вјероватно да би гејеви били веома обожавани људи па је покретање оваког питања опасно јер би се изложили могућности повећања броја људи који воле да се шетају са гејевима

интересује ма дали неко можда има податак на каквом су друштвеном положају (радник, незапослен, прима социјалу) они који шетају у поворци срама.

Подели на овим сајтовима

Ako mislis da ce druzenje ili setanje sa gejevima od tebe da napravi geja, onda je to tvoj problem a ne problem gejeva...

Ja od uvek podrzavam gejeve, druzim se sa njima, setam sa njima i NIKADA mi na pamet nije pala pomisao da postanem gej... ali ja sam za razliku od homofoba cvrsto siguran  u svoju seksualnost i to nista ne moze da promeni...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 14:05, cloudking рече

Ako mislis da ce druzenje ili setanje sa gejevima od tebe da napravi geja, onda je to tvoj problem a ne problem gejeva...

Ja od uvek podrzavam gejeve, druzim se sa njima, setam sa njima i NIKADA mi na pamet nije pala pomisao da postanem gej... ali ja sam za razliku od homofoba cvrsto siguran  u svoju seksualnost i to nista ne moze da promeni...

Хоћеш да кажеш да су Срби против геј параде, зато што су латентни хомосексуалци? :)))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Kako smo zatucani.Bre.Uskoro ce ova tema postati smorna,pa ce neko da otvori pitanje incesta i legalizacije istog.Sta ima veze,ljudi se zaljube.Imaju pravo na to.Pa da...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 15:26, Ljubičasta рече

Kako smo zatucani.Bre.Uskoro ce ova tema postati smorna,pa ce neko da otvori pitanje incesta i legalizacije istog.Sta ima veze,ljudi se zaljube.Imaju pravo na to.Pa da...

Инцест је у Србији већ легалан.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...