Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

klapklap dada klapklap

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Svetska fudbalska federacija saopštila je danas da je prodato dve trećine ulaznica za predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

U saopštenju se ističe da je za preostalih 1,2 miliona ulaznica najviše

ponuda stiglo iz Južne Afrike i SAD.

Dodaje se da je najveće interesovanje za utakmice polufinala i finala.

Nakon prikupljanja ponuda, FIFA će lutrijom podeliti preostale ulaznice za mečeve Mundijala.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

У недељу 7. фебруара у Варшави одржаће се жреб квалификационих група за европско фудбалско првенство које ће се одржати у Пољској и Украјини 2012. године.

U delegaciji Fudbalskog saveza Srbije biće predsednik i generalni sekretar Tomislav Karadžić i Zoran Laković, selektor Radomir Antić i tim menadžer Aleksandar Bošković. Tokom juna 2012. godine 16 najboljih evropskih selekcija takmičiće se za naslov najboljeg na "starom kontinentu" - u Poljskoj (Varšava, Gdanjsk, Poznanj i Vroclav), odnosno Ukrajini (Kijev, Harkov, Donjeck i Ljvov).

U kvalifikacijama će učestvovati 51 evropska reprezentacija. Dve preostale, zemlje suorganizatori Poljska i Ukrajina, obezbedile su direktan plasman na kontinentalni šampionat.

Igraće se po dvokružnom bod sistemu, kod kuće i na strani. Pobednici devet kvalifikacionih grupa i najbolja drugoplasirana reprezentacija obezbediće direktan plasman na prvenstvo, dok će preostalih osam selekcija koje na kraju takmičenja zauzmu druga mesta po grupama igrati baraž susrete po klasičnom principu.

Posebna tabela drugoplasiranih selekcija biće formirana na taj način što će se drugoplasiranima iz grupa sa po šest učesnika odbaciti ostvareni rezultati protiv poslednje plasiranih timova, što će ih sve dovesti u isti položaj.

Reprezentacije će na početku žreba biti raspoređene u šest "šešira" po kvalitetu. Najkvalitetniji će biti prvi, a najslabiji šesti "šešir". U prvom, drugom, trećem, četvrtom i petom "šeširu" biće po devet selekcija, a u šestom će biti njih šest (ukupno 51). Reprezentacija Srbije će ovom prilikom, kako smo već saopštili, biti u drugom po kvalitetu "šeširu".

Подели на овим сајтовима

Кога би сте волели у групи са нашм репрезентацијом!?

Подели на овим сајтовима

Па наравно не Азербејџан , Казахстан  0104_cheesy

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ја бих волео Хрвате и Енглезе, некако мислим да је време да их одвалимо!

Подели на овим сајтовима

Море могу и Немци да их одвикнемо од фудбала , пошто по мом мишљењу на Светском првенству ће их начнемо crvenilo

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Их, ако то не урадимо сада нећемо никада!

Подели на овим сајтовима

Антара је закон  crvenilo

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Fudbalska reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine igraće u grupi C sa selekcijama Italije, Severne Irske, Slovenije, Estonije i Farskih Ostrva.

Sjajna grupa!

Подели на овим сајтовима

Не долази у обзир друго место. Мислим да је време да испрашимо жабаре!  klapklap

Подели на овим сајтовима

nema sanse da ih pobedimo ma Italijani cu carevi mozda jedino u nasem maniru odigramo obe neresene sa njima cime bih ja bio zadovoljan

????????? ?? ????? "?????????"...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...