Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Partizan i zvanicno prvak Srbije!!!

Pobedom nad OFK Beogradom u predposlednjem kolu, Partizan osigurao titulu prvaka Srbije.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Fudbalski klub Partizan odlučio je da za proslavu 22. šampionske titule, treće u nizu, omogući besplatan ulaz na utakmicu sa Mladim radnikom.

Ovaj duel poslednjeg, 30. kola Jelen Superlige zakazan je za nedelju u 19 časova, a 15 minuta ranije biće upriličena proslava dodele pehara i medalja šampionu Srbije za sezonu 2009/2010.

Posle završenog meča biće organizovana i zajdnička proslave sa navijačima crno-belih.

Partizan je osvajanje titule ozvaničio pobedom nad OFK Beogradom od 3:0, čime je uoči poslednjeg kola umakao sedam bodova Crvenoj zvezdi koja je izgubila sa 3:1 od BSK-a iz Borče.

Подели на овим сајтовима

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да је његова екипа вечерашњом победом над Младим Радником од 6:0 потврдила да је најбоља у Србији и да је заслужено освојила титулу.

"Презадовољан сам. Амбијент је био леп. Хвала навијачима што су и по оваквом времену дошли да нас бодре. Покушали смо да им се одужимо за подршку током целе сезоне. Нападали смо све време, могли смо да дамо још који гол", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре после меча.

Станојевић је рекао да ће циљ Партизана и у следећој сезони бити освајање титуле првака, четврте узастопне, док ће амбиције на европској сцени зависити од прелазног рока.

"Свакако је жеља да одемо корак даље", рекао је Станојевић, а слично мишљење изнео је и сенегалски нападач Ламин Дијара, иако медији већ дуго спекулишу о његовом одласку из Хумске.

"Никада није доста титула, а ја нисам никада рекао да ћу сигурно да идем. То зависи и од амбиција клуба. Мени је овде лепо, срећан сам, али би лепо могло да ми буде и негде у иностранству", казао је Дијара, који је ове сезоне са 14 голова, колико је постигао и његов саиграч Бразилац Клео, био најбољи стрелац Партизан.

Тренер Младог Радника Небојша Максимовић спортски је честитао Партизану, иако се његов тим вечерас и дефинитивно опростио од Супер лиге.

"Партизан је био најбољи када је играо одлучујуће утакмице, а вечерас је на неки начин на нама искалио бес, можда зато што смо им у првом дуелу узели бодове. Вечерас смо примили и неколико наивних голова", казао је Максимовић.

Подели на овим сајтовима

БСК Борча - ОФК Београд 1:0

(Крстић 6)

Чукарички - Борац 1:0

(Трајковић 37)

Спартак ЗВ - Црвена звезда 0:1

(Лекић 9)

Хајдук - Јавор 1:1

(Мрђанин 41 - Панић 77)

Јагодина - Смедерево 2:0

(Симчевић 62, Ђилас 72)

Рад - Металац 3:0

(Димитријевић  45, Калуђеровић 48, Пајовић 67)

Војводина - Напредак 7:0

(Мрђа 15, 31п, 47, 85, Катаји 32, 65, Мудрински 77)

Партизан - Млади радник 6:0

(Дијара 18, 30, 83, Илић 27, Давидов 76, Ломић 87)

ТАБЕЛА

1 Партизан 78

2 Црвена звезда 71

3 ОФК Београд 50

4 Спартак ЗВ 49

5 Војводина 45

6 Јагодина 43

7 Јавор         38

8 Рад 37

9 Металац 35

10 Смедерево 34

11 Борац Чачак 34

12 БСК Борча 33

13 Чукарички 32

14 Хајдук Кула   30

15 Напредак 29

16 Млади Радник  25

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kruna karijere za Dejana Stankovica!

INTER-BAYERN MUNICH 2:1

Подели на овим сајтовима

Драго ми је због Декија...

Зна ли неко да ми каже да ли је сада он наш најтрофејнији играч?  Читао сам негде да је то Југовић, а да Декију недостаје (више не) само "ушати" пехар да би га претекао...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Драго ми је због Декија...

Зна ли неко да ми каже да ли је сада он наш најтрофејнији играч?  Читао сам негде да је то Југовић, а да Декију недостаје (више не) само "ушати" пехар да би га претекао...

jeste najtrofejniji !

bila je rang lista u blicu pre 3-4 dana ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...