Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Слажем се да не треба звати Македонце и монтенигере.

Моје мишљење је да би то била јака лига, после енглеске, шпанске, немачке и италијанске и можда француске то би била најјача лига. Био би квалитетнији фудбал, долазили би и јачи играчи у наше клубове, стадиони би били пуни, а самим тим и зарада за тимове би била већа. Брине ме само како ће се навијачи исконтролисати.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

pa to i jeste jedini problem te lige-navijaci!Ne treba sumnjati da bi pokrenuli treci svetski rat..

Do sukoba u takvoj ligu sigurno kad-tad ce morati doci,niko ne moze imati apsolutnu kontrolu nad nekim.To i mene zanima , kako bi oni to da rese sa agresivnijim navijacima.A ko zna, kad bi se ponudio kvalitetan fudbal, mozda bi svakom bilo u interesu (navijackim skupinama) dobra podrska i bodovi,pre sukoba.

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Sloboda(Tuzla) - Celik(Zenica)  2 : 0 ,to ipak pripada nekim drugim vremenima ! Cak sam jedno vreme pored Partizana navijao za Hajduk i za Velez iz Mostara a ima li su 87 i 88 zaista dobru generaciju ! Lepo je bilo dok je trajalo ali zavrsilo se i ne treba se vracati na staro ! Sve je pocelo sa Poljudom i Maksimirom a zavrsilo se bljeskovima i olujama pa mislim da ne bi trebali da cackamo mecku u p..ku !

Ovakve ex yu lige zaista nikome ne odgovaraju i nastavice se dalji propast svih liga na tim prostorima al bar neka u miru propadaju !

Lepo je kad pomislim opet na duele izmedju Partizana i Hajduka ,dva najaca kluba iz velike cetvorke ,al nek ostane to samo moja pusta zelja !

Pa mi ne mozemo zajedno ni operu da slusamo a kamoli da u miru gledamo takve duele

Подели на овим сајтовима

Било би заиста лепо али неизводљиво ! Замислите Звезда или Партизан гостују у Сплиту или Загребу ??????? Па то би било крви ко на фронту ........ , можда би било изводљиво када неби наши одлазили на ризична гостовања и "њихови" код нас али неби било интересантно , незнам ....  0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Krv bi pala kasnije ili pre i sigurno bi se ugasio neki mladi zivot a taj zivot je mnogo vredniji nego prosperitet srpskog fudbala !

U svakom slucaju odlicna i korisna tema a i budi uspomene !

Za sad koliko vidim jedino sam ja glasao protiv al se nadam da ce biti jos glasova za NE !

Подели на овим сајтовима

ma brate jedino su Partizan i Hajduk pravi srpski i hrvatski klub a zvezda i dinamo su nekako bili sminkerski klubovi

pa znas da je partizan i nasato radi hajduka?Da hajduk prihvati da bude vojni klub, niko ne bi ni cuo za vas, a svedno ste povezani neraskidivom vezom sa rvatima.Mada hajdukovci, tj torcidasu uvjek kazu da je derbi sa Zvedom, a ne sa partizanom,ko zna radi cega je to 0110_hahaha

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Увек је гостовање Звезде у код Хрватских клубова пунило трибине.

Звездине навијаче су хрвати сматрали правим представником националистичке Србије.

Ипак је Партизан југословенски клуб.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Гробари су најјачи и били би прваци те "регионалне"лиге! 0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Увек је гостовање Звезде у код Хрватских клубова пунило трибине.

Звездине навијаче су хрвати сматрали правим представником националистичке Србије.

Ипак је Партизан југословенски клуб.

Upravo tako
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Partizan je bar probao da asimiluje sve u Veliku Srbiju pod maskom jugoslovenstva al dzabe kad nas komsije sa marakane sabotirale u tome !

Pa i onaj nesrecni zlotvor Franjo Tudjman je verovatno umro kao Grobar jer za sve se navija a Partizan se voli , a koliko je voleo Dinamo najbolje se vidi po tome sto im je brze bolje promenio ime !

Подели на овим сајтовима

Било би заиста лепо али неизводљиво ! Замислите Звезда или Партизан гостују у Сплиту или Загребу ??????? Па то би било крви ко на фронту ........ , можда би било изводљиво када неби наши одлазили на ризична гостовања и "њихови" код нас али неби било интересантно , незнам ....  :drugarstvo:

Шушка се да на тим утакмицама високог ризика не би ни било гостујућих навијача-''грчки систем''.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...