RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 To će se proročanstvo ispuniti čim amerika završi posao sa svetom kao što je sa indijancima. Не бих се сложио. Да видиш како се овај облачи, одмах би видео да је прави видовњак. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Možda ga to kvalifikuje za neku modnu pistu ali ne i za proroka. Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Možda ga to kvalifikuje za neku modnu pistu ali ne i za proroka. Не разумеш се ти у ову материју, видео сам ја одмах. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 У твојој глави је ствар тренда. И у глави твог друга гејмера. Е сад, ствар наравно није ни приближно једноставна како то замишља просечни неамериканац (све је расистичко, свуда је расизам итд), али је и далеко од дизниленда каквог ти замишљаш. Америка је компликована и другачија. За ове конкретне случајеве треба разумети како је полиција организована и како функционише. Да ти скратим муке, у питању су сасвим сигурно злочини полиције, а 95% је вероватноћа да су расистички мотивисани. Ако ћеш због своје идеологије да одбијеш то да прихватиш, твоје право и твоја срамота. sto bih ja verovao tebi... umesto moleuksu koji je kanadjanin... i izneo mi je argumente, poprilicno lepo razradjene.... u odnosu na tebe koji si mi izneo par tvrdnji i "ad hominem" da ja nisam u pravu jer to mislim zbog ideologije..mene nje tesko ubediti... samo su potrebni kvalitetni argumenti nema veze sa ideologijom.... Ако ћеш због своје идеологије да одбијеш то да прихватиш, твоје право и твоја срамота. ODbijam da ga prihvatim zbog manjka argumenata.....a ne zbog ideologije oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 KKK definitivno nije evropski a ni azijski. Милан Ракић, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Barak Obama je najbolji primer koliko je americko drustvo rasisticko.. toliko su veliki rasisti da su svi glasali za crnca.... zli rasisti.... Glupost na kvadrat o tome da je drustvo rasisticko... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 "Отварање нових радних места"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 are u serious He is. Heee iiiisss... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 are u serious? A zasto ne? Njegovi argumenti ne valjaju? Manje su vredi od Chomskog? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 http://farm3.staticflickr.com/2476/3994001061_cf78209507.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Млађони, ко је убио Кенедија? Извини Милосављевићу, али је ово било јаче од мене. Pojma nemam.. kakve to veze ima sa tim sto su policajci ubili crnog bandita koji ima istoriju nasilja i pokusao je da otme pistolj policajcu? sta kada ubijes crnog kriminalca koji te napadne to je rasizam? Da je bio belac, policajac bi verovatno pustio da ga mlati.. nromalno.. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 He is. Heee iiiisss... Pa ajde Ivice, kazi ti meni... kada te crni bandit sa istorijom nasilja napadne i nanese teske telesne povrede i ti ga ubijes.. jel to ubistvo rasisticki motivisano!? Posto ti to tvrdis a totalno ignorises cinjenicu da je policajac napadnud od strane crnca koji je visok 6`10`` sto mislim da je oko 2 metra.... uz to ima istoriju nasilja.. Molim te objasni mi kako je to rasizam.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 A zasto ne? Njegovi argumenti ne valjaju? Manje su vredi od Chomskog? Не, аргументи му не ваљају, јер у сваком видеу који сам одгледао у покушају да видим шта вас то фасцинира код будале показивао да је расиста који је потпуно затворен према било чему што није америчко. То што је прочитао пар књига или има неку диплому не значи да је мање кретен (в. Патрик Бјукенон), једино да може боље да прода свој отрова масама. Да си стварно истраживао шта је и како било, видео би да прича нема везе са овим што овај и њему слични причају. Да ли у САД има расизма? Да, има. Шта је у свему позитивно? То што се они боре да то истерају на површину, јер је добар део друштва довољно сазрео да види колико је то зло и колико их то цепа изнутра. А кад га истерају на површину, онда су и веће шансе да униште ту кугу. Ал пошто си већ констатовао да расизам код њих не постоји, онда нема везе. Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Јесте, јахао је исто полицајца, пуцао у њега, али га је на срећу промашио, онда је извадио тејзер па га мало пецнуо, онда га је сузавцем испрскао, па је онда пандур задњим атомима снаге из чланка извукао пиштољчић и пуцао у тог криминалца. Хтео је да га рани, али због дезорјентације од шока и свега што је преживео, метак завршио у делу који је био фаталан и тако 6 пута. da brate, policajac je verovatno sam sebe iznabadao u glavu i od toga ima povrede..... sto babi milo to joj se i snilo... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 kada te crni bandit sa istorijom nasilja napadne i nanese teske telesne povrede i ti ga ubijes i nanese teske telesne povrede verum est in beer and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука