Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 I ja sam lud.. sta se raspravljam... americko drustvo je rasisticko i za to su krivi bezboznistvo i bezboznicki konsumerizam i kapitalizam.... gde ja naso da obaram te velike istine o zlom, neljudskom, pokvarenom i nehumanom americkom drustvu.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 I ja sam lud.. sta se raspravljam... americko drustvo je rasisticko i za to su krivi bezboznistvo i bezboznicki konsumerizam i kapitalizam.... gde ja naso da obaram te velike istine o zlom, neljudskom, pokvarenom i nehumanom americkom drustvu.... Па то. Остави нас на време кад видиш колко смо глупи и подложни манипулацијама, шта ћеш ти тако просветљен са нама тупавима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Па то. Остави нас на време кад видиш колко смо глупи и подложни манипулацијама, шта ћеш ти тако просветљен са нама тупавима. Pa dabome... ko veruje u to da je "americko drustvo rasisticko" i jeste glup i podlozan manipulacijama... ... ko da ne shvatas razliku izmedju - Americko drustvo je rasisticko i - U americi ima rasizma.. i nije bas bistar... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Pa dabome... ko veruje u to da je "americko drustvo rasisticko" i jeste glup i podlozan manipulacijama... ... ko da ne shvatas razliku izmedju - Americko drustvo je rasisticko i - U americi ima rasizma.. i nije bas bistar... Просветли ме још мало, пошто заиста мислим да су сви у САД крвожедне убице које сисају крв деци, а сви белци хилбили ККК расисти који би и данас разапињали црнце на крстове, само да нису изгласали црнца председника. Или, још боље, крени да пишеш блог, па да просветлиш много више људи. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Просветли ме још мало, пошто заиста мислим да су сви у САД крвожедне убице које сисају крв деци, а сви белци хилбили ККК расисти који би и данас разапињали црнце на крстове, само да нису изгласали црнца председника. Или, још боље, крени да пишеш блог, па да просветлиш много више људи. Pa ne znam, sto se onda uopste raspravljas sa mnom ako to ne mislis? Posto ja ovde kritikujem recenicu "americko drustvo je rasisticko" a ne "u americi postoji rasizam" ti se ocigledno onda, kao i ja ne slazes da je americko drustvo rasisticko.... nemam pojma care - sto mi uopste odgovaras negacijama onda!? A krenuo sam da pisem blog.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 A krenuo sam da pisem blog.... Наравно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука