МилошБГ Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Definitivno zemlja rasizma i NE-slobode. U samo poslednjih par meseci koliko je crnaca ubijeno od strane policije? I to bez ikakvog pardona. To sto je Obama predsednik,to apsolutno nije dokaz da Amerika nije zemlja rasizma. Ko sto to sto je Hitler bio na vlasti u Nemackoj ne znaci da je svaki Nemac bio nacista. Dakle prica se konkretno o velikom broju populacije. Skoro gledao na 24 kitchen emisiju o Dzejmi Oliveru i sad on zalazi po raznim delovima Amerike,prvo je delio nekim Meksikancima hranu,ono kukaju u kameru kako ih policija ugnjetava,oni beskucnici,posle je otisao u ne znam koji deo Amerike i pricao sa nekom njihovom porodicom i dotakli se i Obame uglavnom matorac a i zena pocese po crncima,ma ovo,ma ono,da su bipovali mnogo toga i na kraju prekinuli snimanje sa gnusanjem Dzejmi Olivera. E to imate stalno se daje repriza pa ce te naleteti,to je samo nesto sto sam skoro gledao pa zato i napisah. Da se ne nadje pametna pcelica maja da me ismeje sto za dokaz rasizma njihovog koristim tako nesto. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Да ли у САД има расизма? Да, има. Шта је у свему позитивно? То што се они боре да то истерају на површину, јер је добар део друштва довољно сазрео да види колико је то зло и колико их то цепа изнутра. А кад га истерају на површину, онда су и веће шансе да униште ту кугу. Ал пошто си већ констатовао да расизам код њих не постоји, онда нема везе. Sad si i ti bezobrazan.. nisam konstatovao da rasizam ne postoji vec da je glupost da je "drustvo rasisticko" rasizam svakako postoji, svud na svetu, ali je uvelicavanje rasizma na nivo "drustvo je rasisiticko" Tezak idiotluk... Не, аргументи му не ваљају, јер у сваком видеу који сам одгледао у покушају да видим шта вас то фасцинира код будале показивао да је расиста који је потпуно затворен према било чему што није америчко. lol... lik je kanadjanin..... vidim ja dobro si ti njega proucio... nemas pojma ni iz koje je drzava... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Od svih nauka najrasistickija je statistika. A mozda cak nije ni nauka xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 lol... lik je kanadjanin..... vidim ja dobro si ti njega proucio... nemas pojma ni iz koje je drzava... ??? И то мења оно што сам рекао... Како тачно? Шта, није расиста, не мрзи муслимане, није кретен? Ajde bre palite tamo.. samo ocete da glumite socijalne ratnike i da furate sta je u trendu.... i sta vam se svidja.. Да, познат сам по томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Definitivno zemlja rasizma i NE-slobode. U samo poslednjih par meseci koliko je crnaca ubijeno od strane policije? I to bez ikakvog pardona. Pa normalno da su vecinom crnci ubijeni kad su vecina crnaca kriminalci.. I u Srbiji mali broj cigana zavrsi fakultete, sto ne znaci da su cigani diskriminsali i da su srbi rasisti.. Па зато немој бити баба, већ реално и будно сагледај неке ствари. Pa hajde realno.. Kada crnac napadne policajca, i policajac ga ubije.. jel taj zlocin rasisticiki motivisan? bice da vi trebate da pogledate realno.. da je ovaj zlocin motivisan odmazdom... nad napadacem a ne rasizmom... covek je 8 godina policajac, nije imao nijednu jedinu prijavu na njegov racun.. radi u crnackom sektoru... i onda resi da motivisan mrznjom ubije crnca.. od jednom... Kako ne... bice da vi moj bire ste ti koji ne sagledate cinjenice.. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 ??? И то мења оно што сам рекао... Како тачно? Шта, није расиста, не мрзи муслимане, није кретен? Ne rmzi muslimane, nije kreten, nije rasista. Isto ko sto nije "amerikanac" drugim recima dokazao si da nisi ni pogledao nista od doticnog.. ili ako si gledao nisi razumeo..covek je libertarijanac, veze nema sa "mrznjom" prema crncima, muslimanima i ostalima... Да, познат сам по томе. pa jesi... lol....gotivim te ali jesi.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 To sto je Obama predsednik,to apsolutno nije dokaz da Amerika nije zemlja rasizma. Ko sto to sto je Hitler bio na vlasti u Nemackoj ne znaci da je svaki Nemac bio nacista. Dakle prica se konkretno o velikom broju populacije. Naravno da ne znaci.. to sto je obama na vlasti znaci da veliki broj amerikanaca nisu rasisti ergo - drustvo nije rasisticko. Jer veliki broj clanova tog drustva NISU rasisti.. prosta logika.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 KKK definitivno nije evropski a ni azijski. I hitler je nemacki... nemci su nacisticka nacija.....koje sve gluposti ja necu da procitam ovde... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Iskreno zapanjuje me povrsnost ove izjave Comskog. On je covek koji je prilicno red- pilled za jednog afirmisanog intelektualca. Dosta je objektivno govorio o napadu na SRJ i pitanje Kosova. U svakom slucaju evo nekoliko zaista sokantnih CINJENICA o istoriji ropstva. Ево пар ЧИЊЕНИЦА о историји ропства у свету:1. Сви народи на овој планети су у неком тренутку историје имали робове. Неки су у овом смислу били гори од других, а европски народи су били међу најбољима (у позитивном смислу).2. Већина америчких робовских-бродова и робовских-пијаца нијебило у власништву људи европског порекла. А и већина муштеријаније била европског порекла.3. Робовски-бродови, који су трговали робовима између Африке и Америке, превозили су робове који су већ то били. Већ су поробљени од стране других (у већини случајева Арапа и других Африканаца), који су их препродали трговцима робљем.4. Муслимани (Турци, Арапи и Бербери) су само у медитеранској области у 16. и 17. веку поробили 1,5 милиона Европљана. Вршили су препаде дуж европске обале, чак и до Исланда и одводили многе мушкарце да буду робови на галијама, а жене да буду сексуалне робиње.5. Европљани су били први људи који су престали са ропством у модерним временима. Ропство у Африци и арапском свету се и даље наставља. И Африканци и (поготово младе девојке) Европљани чак и данас завршавају у ропству.6. Мање од 2% људи европског порекла у Америци у 17., 18. и 19. сууопште имали робове!7. Само 5% робова је отишло у оно што данас називамо САД. Остатак је отишао у Латинску Америку. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Само 5% робова је отишло у оно што данас називамо САД. Остатак је отишао у Латинску Америку. ISto ko sto SAD nisu genocididasli indijance vec spanci u latinskoj americi.. ali nikog neces cuti za brazil da prica da je "drzava napravljena na genocidu" ili meksiko ali ces slusati svakog da je SAD drzava napravljena na genocidu..zive indijaci po usa drze kazeine ko ludi... Isto neces slushati nikog da je brazil drzva izgradjena na robovima.. vec sad.. u Srbiji nema puno cigana da zavrsavaju fakultete... neces cuti nikog da pricaju da je Srbija diskriminatorsko drustvo prema ciganima.. ali ces slushati gluposti da su amerikanci diskriminatorsko drustvo prema crncima (bez obzira sto je vecina tog drustva glasala za crnca da im bude "poglavica" ) Medjutim.. to ne prodaje knjige.. ti argumenti se ne citaju /slushaju.. Iskreno zapanjuje me povrsnost ove izjave Comskog. On je covek koji je prilicno red- pilled za jednog afirmisanog intelektualca. Dosta je objektivno govorio o napadu na SRJ i pitanje Kosova. U svakom slucaju evo nekoliko zaista sokantnih CINJENICA o istoriji ropstva. Postu lingvizmu nema para, mora od neceg da se zaradjuju pare... "social justice war" je tu da mu obezbedi pare za to.. ima trziste fino... i lakoverno.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=x_bRbe5rYIE#t=117 A da ti meni lepo izneses neki dokaz da su zlocini u fergusonu rasisticki motivisani i da je drustvo rasisticki orjentisano? Ono neki.... jedan jedini.... ne bi lose doslo.. osim sto ste me napali ovde svi redom oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 A da ti meni lepo izneses neki dokaz da su zlocini u fergusonu rasisticki motivisani i da je drustvo rasisticki orjentisano? Ono neki.... jedan jedini.... ne bi lose doslo.. osim sto ste me napali ovde svi redom Била је цела тема, где су изношени подаци о серијском угњетавању црнаца у Фергусону, као и о самим околностима тог случаја. Ал џаба кад је теби ауторитет са видео клипа испричао како се све заправо десило. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Била је цела тема, где су изношени подаци о серијском угњетавању црнаца у Фергусону, као и о самим околностима тог случаја. Ал џаба кад је теби ауторитет са видео клипа испричао како се све заправо десило. Ne brate, meni je autoritet americki sud i americka porota.. a ne novine... vidim ti vise verujes novinama nego americkom sudstvu.... autoritet sa video klipa je samo izneo ono sto se iznelo na sudjenju..... o cemu su svedocili itd.. sve on sto mediji nisu pisali... sto tebe - ne zanima.. dokazi 1. Brown je imao visoku kolicinu THC-a u krvi(dokazano na sudu) 2. Trazen je za pljacku imao je ukradenu robu u svom posedovanju.(dokazano na sudu) 3. Nije poslusao policijsko naredjenje, odgovorio je drsko(dokazano na sudu) 4. Zatim je napao policajca, naneo mu fizicke povrede, za sta su svedocili i crnci koji su videli ceo dogadjaj.(dokazano na sudu) 5. pokusao je da otme policajcev pistolj (dokazano na sudu) ma cist rasizam.. mrzelo me uopste da diskutujem o ovim glupostima.. samo sam vas slushao kako pricate gluposti.. u pravu ste sve je rasizam, sve je to namesteno.. od suda, svedoka, porote, policajc je sam sebe nabo u glavu, Bronowa kriv i otisci su smesteni na pistolj policajca posle pucnjave.. policajac je sedam godina radio u crnackom kraju bez ijedne jedine prijave... na lose ponasanje samo je skupljao mrznju prema crncima i onda streljao sirotog nevinog crnca jer je pandur zli rasista.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Cek zagovaras legalizaciju marihaune,branis clouda ovde kad ga neko napadne recima da precesto vari kako je sam priznao,a sad ti je to na mestu broj 1. Pritom sta znaci kad imas thc u krvi? ajde razumem da si rekao kokain ili alkohol ili nesto trece,ali thc ni u kom slucaju nije droga koja od coveka pravi nasilnika,upravo suprotno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 http://www.forbes.com/sites/elizabethlopatto/2014/04/29/how-many-innocent-people-are-sentenced-to-death/ http://www.innocenceproject.org/Content/How_many_innocent_people_are_there_in_prison.php Rekoh druze.. 1. Brown je imao visoku kolicinu THC-a u krvi(dokazano na sudu) 2. Trazen je za pljacku imao je ukradenu robu u svom posedovanju.(dokazano na sudu) 3. Nije poslusao policijsko naredjenje, odgovorio je drsko(dokazano na sudu) 4. Zatim je napao policajca, naneo mu fizicke povrede, za sta su svedocili i crnci koji su videli ceo dogadjaj.(dokazano na sudu) 5. pokusao je da otme policajcev pistolj (dokazano na sudu) ako tebi ovo lici na zlocin iz rasne mrznje.. svaka tebi cast.. i tebi i juanu i svakom ko veruje da je sve to namesteno i da je to ustvari zlocin iz mrzenje a kompletna forenzika smestena da izgleda da nije tako.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука