Jump to content

Trgujete li preko Limunda, Kupujem-prodajem, Kupinda?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Ај да кажем ја за почетак.

веома често купујем преко ових сајтова. Ауто сам купио на купујем продајем, ципеле, сат, телефон, јакну на Лимунду. Купиндо слабије користим, мислим да сам пар стварчица тамо купио, неке књиге и неки парфем.

Веома често купујем на овај начин и углавном одлично прођем.

Такође продајем преко Лимунда и купујем-продајем. Морам да признам да до сада нисам имао никаква негативна искуства, имам 65 позитивних оцена на Лимунду, на купујем продајем имам 5. Немам ни једну негативну. 

Подели на овим сајтовима

За сада само књижурине и музика. :) То ми је до сада била једина потреба. Пошто сам колекционар, па скупљам оригинале CD-ове. Често налетим на одличне ствари, неотпаковане, по одличним ценама!

Ако нађем нешто друго што ме занима, што да не!

:)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ево, баш сам сада купио Најк ципеле по веома повољној цени које коштају у радњи преко 11000 динара. Купио сам их за 3 пута мању цену. А на сликама колико сам видео стање је одлично. 

Иначе, немам комплекс да носим половну робу. Чак ми некако и прија :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

primecujem u svojoj okolini da ljudi sve vise kupuju preko neta......to je svakako lakse i brze, ali prosto ne znam koliko je sigurno....?

dosta njih kupuje i preko agencija - uz vaucer -  veliki popust.....stvarno mogu da se nadju jako povoljne stvari....

42683764950d728bf62915438356644_orig.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Не бих могао да дам неки универзални одговор. Углавном сам куповао књиге, чајеве, тако нешто, некада давно и видео игре. Не сећам се да сам икад био незадовољан, а пазарио сам код фирми које су већ стекле неки углед, никад оно типа купујем-продајем.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Meni se ne sviđa ideja kupovine preko interneta, zbog lične sigurnosti. Ali, kad su knjige u pitanju i kad je prodavac iz BG-a onda je to ok... volim da proverim šta kupujem pre nego što dam novac.

Baš sam nedavno preko Kupinda kupila komplet Desanke Maksimović (7 knjiga) za džabe - samo 1200 dinara! :D  Dugo godina je nije bilo po knjižarama, a od pre neku godinu Desanka je oko 20.000 (i više) po knjižarama... pa nisam mogla da odolim :)  Pri tom, knjige kao nove, kao da nikad niko nije čitao :)

Подели на овим сајтовима

Лимундо-Купујем-Продајем,ако се то може рећи да је са нета...кад уђеш у штос и пратиш шта те интересује,можеш доћи до јако добрих ствари за мале паре...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

preporucite neke sajtove......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Danas sam pazario neke vojne porcije za ručavanje sa čuturicama, escajgom, nekorišćene, dva komada 500 kinti. Badava! 

Злу не требало :))) 

Подели на овим сајтовима

Kupujem-prodajem, limundo, kupindo. Ocene su najbitnije, ako lik koji prodaje nešto ima skoro 100% pozitivnih znaš da nećeš biti prevaren. Isto tako ako je dugo član. Čitaj ocene. Uvek možeš postaviti pitanje preko neta. Kada kupujem nešto, više i ne zovem preko telefona, lepo pitam šta me zanima i kako ide isporuka i to je to. Dogovor kuću gradi :)

Internet kupovina je budućnost :)

Подели на овим сајтовима

Obicno preko Limunda, dobar je sajt i na njemu te nekad moze izaci jeftinije nego na Kupindu zbog licitacije. 

Par saveta za Limundo: uvek licitirajte u poslednje sekunde, tako cete 90% pobediti. Ostalih 10% je cist baksuz kakav se meni jednom desio kada je  jedan lik uspeo da licitira u poslednju sekundu, ali bukvalno, 00:01 ostalo do kraja i on ubode i pobedi. 

Obratite paznju na ocene, ako ima dosta pozitivnih onda je sigurno i pouzdano. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...