GeniusAtWork Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 U zemlji članici EU mogu da se razbijaju ćirilične table, pun Maksimir da zighajluje Tompsonu, da se skrnavi Jasenovac i revidira istorija, kliče 'za dom spremni!' na utakmicama reprezentacije, haški osuđenici dočekuju kao bogovi, javne ličnosti pričaju da ne žele Srbe u svojoj porodici...i EU to uopšte ne tangira; ali kada neki haški optuženik Šešelj, čija stranka u Srbiji (koja nije u EU) nije ni u parlamentu i nije nikakav faktor na političkoj sceni već godinama, počne malo da baljezga, to je onda razlog za oštre rezolucije EU parlamenta. Mogli bi malo, ali samo malo da porade na licemerju... Срђан Шијакињић, Juanito, Manolis and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 :Д Ћириличар, Anti Palma Crew, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 U tome je fora. Šešelj igra za licemerni zapad. Šešelj je Srbin kao ona gatarka što je hrišćanka. Jevanđelje kaže za koga je radila ta žena. Nama fali malo mudrosti. Malo one mudrosti zmije. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 U tome je fora. Šešelj igra za licemerni zapad. Najvjerovatnije, ko i Pavelić što je na kraju isplivalo da je radio za Britance, bio njihov čovjek. Svi konci se skupljaju i imaju svoj konac u Londonu u nekoj od kancelarija MI-upiši svejedno kakav broj, koji je postao NATO/CIA filijala za EU. Sve je počelo u Babilonu (Londonu). http://goo.gl/Pq3jRD Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Nama fali malo mudrosti. Malo one mudrosti zmije. Колико видим, теби не фали! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 U tome je fora. Šešelj igra za licemerni zapad. Šešelj je Srbin kao ona gatarka što je hrišćanka. Jevanđelje kaže za koga je radila ta žena. Nama fali malo mudrosti. Malo one mudrosti zmije. Колико видим, теби не фали! Ti kažeš. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Исписасте џабе три странице. Ово је бре феноменално. Човек зове и зај..... све редом. И што је најгоре сви се примају и праве од њега вашарску мечку. А њему одговара. Он да је паметан да почне да ради као стенд ап комичар! и да иде по овим политичким коктелима да увесељава. Проблем је што су данас политичари сувише смркнути због свог користољубља и злурадости. Walter and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Па чекај мало, на њиховој телевизији кажу без пардона да "изјави Стива Цулеа не треба ништа додати јер се сви слажу са том поруком", у којој он велича етничко чишћење и прети ратним злочинима, најизричитије могуће, кад каже да их неће више спречавати Женевске конвенције?! И то тако прође код њих, у једој Хрватској која је у ЕУ, на телевизији, и онда ми неко дође да прича да усташство није присутно у хрватском друштву као феномен, а не само "код појединаца"?! Ево цела емисија па погледајте, од 41. минута, после реклама : https://www.youtube.com/watch?v=Z66TW4wlER0#t=2751 Нису сви такви, него само они безбожници који не поштују своју цркву и не одлазе на мисе. Они чак ни Степинца не поштују а човек је хрват који је могуће да буде проглашен светитељем. kordun је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ово му је идеална улога, као и сваком деструктивцу. Убациш га негде ко атомску бомбу и после неко други нека помете неред који им он направи. Посебно што је толико извео из такта оног усташу с краја емисије да је јавно говорио о злочинима које су чинили, и претио остатку остатакa Срба на тим просторима. lako je tebi govoriti, ti imas svoj zavicaj i prijatelje iz djetinjstva oko sebe Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 lako je tebi govoriti, ti imas svoj zavicaj i prijatelje iz djetinjstva oko sebe Problem je u tome što Šešelj nema ni naučnofantastične šanse da nekome povrati zavičaj i drugare sada. Može samo da proizvede da ih još neko izgubi. Milan Nikolic, Tumaralo. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ово му је идеална улога, као и сваком деструктивцу. Убациш га негде ко атомску бомбу и после неко други нека помете неред који им он направи. Посебно што је толико извео из такта оног усташу с краја емисије да је јавно говорио о злочинима које су чинили, и претио остатку остатакa Срба на тим просторима. Seselj je kriv sto je ustasa poceo da preti Srbima?! xD Ustasa je ustasa ne treba mu Seselj da bi mrzeo Srbe. Veseli se njih 100 000 na Tompsonovim koncertima sa sve biskupima svake godine cak i dok je Seselj bio u Hagu xD zuti car, mile1989, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Problem je u tome što Šešelj nema ni naučnofantastične šanse da nekome povrati zavičaj i drugare sada. Može samo da proizvede da ih još neko izgubi. ja i ne vidim da se zalaze za to da bi sutra sprovodio kad bi dosao na vlast, to nije istina. nego na stranu, jeste to sve neozbiljno, ali mi smeta sustina, on je jedini uz dveri koji pominje sve srpske zemlje, prema tome bez obzira sto ja ne vidim ni zrno ozbiljnosti u njegovoj politici, meni je poseban i dragocijen, ko god krene pljuvati po njemu moj je dusmanin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ау ал су се ови Хрвати уплашили Шешеља, да је читав Европски парламент усвојио резолуцију о њему. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Seselj je kriv sto je ustasa poceo da preti Srbima?! xD Ustasa je ustasa ne treba mu Seselj da bi mrzeo Srbe. Veseli se njih 100 000 na Tompsonovim koncertima sa sve biskupima svake godine cak i dok je Seselj bio u Hagu xD Шешељ је идеалан лик да такве кретене разобличује, али за било шта конструктивно није способан, то је поента мог поста. О чему причаш, да ја сад оправдавам ове кретене?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 prema tome bez obzira sto ja ne vidim ni zrno ozbiljnosti u njegovoj politici, meni je poseban i dragocijen, ko god krene pljuvati po njemu moj je dusmanin `начи-ово је за анале... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука