Jump to content

Шешељ се укључио у директан програм хрватске телевизије (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Одговори 88
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zbog toga se i bavi politikom. To ti je kao ona opsednuta žena iz Jevanđelja koja je na sva usta hvalila Gospoda a ono demon u njoj.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Будалаштине. Још луђи од њега су ови (Срби и Хрвати) који се ложе на његове будалаштине.

Подели на овим сајтовима

Како их је напалио, ово није нормално...

Ја сада не знам тачно како се то зове, имали смо такве људе овде на форуму... ТРОЛЕР или тако нешто...

Ако може помоћ, не разумем се у та "занимања"... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Ја сада не знам тачно како се то зове, имали смо такве људе овде... ТРОЛЕР или тако нешто...
="корисна" будала... 
Подели на овим сајтовима

Па чекај мало, на њиховој телевизији кажу без пардона да "изјави Стива Цулеа не треба ништа додати јер се сви слажу са том поруком", у којој он велича етничко чишћење и прети ратним злочинима, најизричитије могуће, кад каже да их неће више спречавати Женевске конвенције?! И то тако прође код њих, у једој Хрватској која је у ЕУ, на телевизији, и онда ми неко дође да прича да усташство није присутно у хрватском друштву као феномен, а не само "код појединаца"?! Ево цела емисија па погледајте, од 41. минута, после реклама :

https://www.youtube.com/watch?v=Z66TW4wlER0#t=2751

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

To nije hrišćanski! Hrišćanski je samo odbrambeni rat. Možemo, i moramo da se pripremamo za odaranu od agresije, ali ne da prvi napadamo.

Хришћански је само одбрамбено а сви знамо да је напад најбоља одбрана.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па чекај мало, на њиховој телевизији кажу без пардона да "изјави Стива Цулеа не треба ништа додати јер се сви слажу са том поруком", у којој он велича етничко чишћење и прети ратним злочинима, најизричитије могуће, кад каже да их неће више спречавати Женевске конвенције?! И то тако прође код њих, у једој Хрватској која је у ЕУ, на телевизији, и онда ми неко дође да прича да усташство није присутно у хрватском друштву као феномен, а не само "код појединаца"?! Ево цела емисија па погледајте, од 41. минута, после реклама :

https://www.youtube.com/watch?v=Z66TW4wlER0#t=2751

Па и јесте код појединца. Друштво чиине појединци, одређен број појединца им неки став. Њих тамо им 5 милиона, а став о устштву позитиван може да има један човек или 100 њих или 2000 000 њих.... или колико год.

Међутим када кажу да је "друштво усташко" како се прича овде... за то ти треба мало више људи например бар 3 милиона њих...

А тих 10 % усташа, и то што осталих 90 % не критикују 10 % усташа то не значи да је друштво усташко. Ко што код нс овде критикују педере за параду а не критикују хулигане довољно то не значи да је "друштво хулиганско" у србији...

Мислим.. ваљаа користити правилне термине... пропагандни реторички термини ничем доброме не служе..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па и јесте код појединца. Друштво чиине појединци, одређен број појединца им неки став. Њих тамо им 5 милиона, а став о устштву позитиван може да има један човек или 100 њих или 2000 000 њих.... или колико год.

Међутим када кажу да је "друштво усташко" како се прича овде... за то ти треба мало више људи например бар 3 милиона њих...

А тих 10 % усташа, и то што осталих 90 % не критикују 10 % усташа то не значи да је друштво усташко. Ко што код нс овде критикују педере за параду а не критикују хулигане довољно то не значи да је "друштво хулиганско" у србији...

Мислим.. ваљаа користити правилне термине... пропагандни реторички термини ничем доброме не служе..

Када се каже да је нешто пристуно код појединаца, обично се мисли на то да су неке идеје ретке и да не наилазе на одобравање већине, "званичне" културе, "званичне" политике, водећих медија. Када се каже да је нешто присутно у друштву, значи најмање то да неке идеје нису потпуно осуђене од велике већине и маргинализоване, већ да постоји одређена друштвена полемика о томе.

Али да се не бисмо гађали процентима који су довољни да се не каже појединац него део друштва и да не бисмо упадали у терминолошке расправе, ја сам само запањен једном за другом чињеницом колико је величање злочина и болестан однос према прошлости заступљен у Хрватској. И изнервиран кад неко (а често је то код нас) закључи да смо "сви ми иста...", да сви подједнако величамо злочине, мрзимо једни друге итд. Покушај изједначавања на рачун истине а у циљу неког помирења које многи очигледно и не желе.

Дакле, у Србији је нацизам маргинална појава код појединаца, у Србији је хулиганизам маргинална појава код појединаца, али у Хрватској је аутистичан однос према прошлости, једна потпуна незаинтересованост да се преиспитају њихови злочини и једна и даље зликовачка реторика толико присутна да би сваки добронамеран Хрват требало да се забрине. Да је то код нас присутно па 150 година ЕУ не бисмо видели.

И ником добра ово можда неће донети, али још више зла доноси заборављање историје и ове просте чињенице о "добронамерности" хрватске политике и "мејнстрим" друштва треба да има на уму свако од нас, и кад иде на море и кад размишља колико блиско да везује нашу будућност са "регионалним партнерима". О аршинима ЕУ да се не говори.

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

И ово не стоји да код нас не критикују оне који би да бију гејеве. Скоро сви политичари, скоро сви медији и много јавних личности су били за геј параду. А у Хрватској је државни празник дан акције која је престављала највеће етничко чишћење у Европи после Другог светског рата!

Подели на овим сајтовима

I sada vidimo zasto ce hrvatska ne samo da opstane nego i da nasledi dobar deo srpskih zemalja i zasto ce srbija da propadne

Подели на овим сајтовима

I sada vidimo zasto ce hrvatska ne samo da opstane nego i da nasledi dobar deo srpskih zemalja i zasto ce srbija da propad

Неће Србиај наравно да пропдане... А тај несрећник је већ пропао...

Подели на овим сајтовима

Beše jedan koji koji je nakon oporavka od povreda od prvog svetskog rata, i nakon sedenja u zatvoru (gde je pisao kinjige, doduše ovaj je samo jednu) počeo da priča kako sve stare Nemačke teritorije od pre početka rata koji su izgubili treba povratiti milom ili silom. I povratio ih je da budem iskren, tako da možda će ih i Šešelj povratiti nama, mislim da treba da glasamo za njega.

Подели на овим сајтовима

Beše jedan koji koji je nakon oporavka od povreda od prvog svetskog rata, i nakon sedenja u zatvoru (gde je pisao kinjige, doduše ovaj je samo jednu) počeo da priča kako sve stare Nemačke teritorije od pre početka rata koji su izgubili treba povratiti milom ili silom. I povratio ih je da budem iskren, tako da možda će ih i Šešelj povratiti nama, mislim da treba da glasamo za njega.

Mislim da je ovo vredjanje! Porediš Šešelja i njegovu TADAŠNJU borbu protiv ustaša sa Hitlerom. Hićo nije hteo samo da ujedini nemačke zemlje, nego da osvoji ceo svet ne birajući ni malo sredstva.

Šešelj jeste ludji nego što je bio. Radi na našu štetu sa ovim praznim izjavama i pretnjama, ali se ipak borio za naš narod kada je trebalo, kako-tako. Nije cvećka ni on ni njegova "ideologija srpskog nacionalizma", ali porediti ga sa Hitlerom je uvreda ne samo za njega nego i za mnoge druge koji su ga sledili i pošteno se borili i krvarili za naš narod.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...