Ацо Конатар Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 почесте да расправљате о томе јели убиство одузети живот ноком ко је за сад фетус. Е ту треба знати да није убиство пуцање пушком већ је убиство одузимање живота. ако уништите фетус онда ко бива није ником живот узет а када се стицајем околности изгуби плод онда свака мајка плаче из разлога што је изгубила дијете. Како то да људи плачу ако су изгубили дијете а нису имали дијете већ само фетус? Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Данче*, Zero and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Pa upravo bi Pravoslavlje trebalo da brani i zagovara abortuse, jer ta deca su sigurno spasena. Ako odraste, ima mečku da rodi da bi se spasilo i ima da prođe mitarstva i Strašni sud, ako ih prođe. Što bi rekao starac Gavrilo Tajnovidac Bošljanski "Ništa lepše nego deca koja su pomrla pre osme godine...". А шта ћемо са лекарима, медицинским особљем, родитељима . Како они да се спасу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Pa pokaju se u poslednjih 10 minuta života i super. Mada bi i njima bilo bolje da su abortirani. A ako nisu vernici, nikom ništa. Истина .На крају крајева, зашто би временски ограничавали абортус . Што ,рецимо , мајка не би могла да абортира човека од 50 година ? Лепо каже, " Погрешила сам , сад то видим , хоћу да исправим своју грешку " . Ем се изпоштује њено право да ради са својим телом шта хоће , ем он добије тих 10 минута да се покаје . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Истина .На крају крајева, зашто би временски ограничавали абортус . Што ,рецимо , мајка не би могла да абортира човека од 50 година ? Лепо каже, " Погрешила сам , сад то видим , хоћу да исправим своју грешку " . Ем се изпоштује њено право да ради са својим телом шта хоће , ем он добије тих 10 минута да се покаје . Stvarno ovo pitanje? Mada da priznam oraspoložio si me malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Stvarno ovo pitanje? Mada da priznam oraspoložio si me malo. Да будем искрен , није оргинално . Има епизода Саут Парка, у којој Картменова мајка успева да излобира доношење закона који јој дозвољава да абортира Картмена иако он има 12 година . I dalje ne vidim ko vama daje za pravo da određujete šta će se raditi, a šta ne, unutar tuđeg tela. Гласачи . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Да будем искрен , није оргинално . Има епизода Саут Парка, у којој Картменова мајка успева да излобира доношење закона који јој дозвољава да абортира Картмена иако он има 12 година . Znam, gledao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 to im i dalje ne daje za pravo da guraju nos u tuđe reproduktivne organe. A ko ovo tacno odredjuje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @@Muramasa, Zavisi. Mada, to nije odgovor na moje pitanje. Dodao bi isto pitanje, ko odredjuje da zivot drugog ljudskog bica nije vazan jer je u necijem telu? nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @@Muramasa, Kako mislis nije bice? Sta je bice onda? Na osonovu cega? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @@Muramasa, Odakle vaidis to? Gde ti je dokaz za to? Recimo organizam je bice, embruon/ fetus jeste organizam,sto sledi da embrion/ fetus jeste bice. I ne bilo koji organizam, nego ljudski organizam. A ljudski organizmi jesu bica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @@Muramasa, Nisu, jer su celije, a celije nisu organizmi. Vidis, po biologiji ono bice/organizam koji pripada ljudskoj/homos sapiens vrsti, jeste ljudsko bice. Isto tako, postoji posebna grana biologije koja se zove ljudska embriologija koja naravno tvrdi ocigledno, a to je, ljudski embrion/fetus jeste ljudsko bice. Ne moze da postoji ljudski organizam koji je ljudsko bice i ljudsko....nesto sto nije bice. Jel imas neki citat iz skole? Neki dokaz? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ako je svaki stepen razvoja fetusa ljudsko bice, a znamo da veliki broj trudnoca bude neuspesno a da majka u toku zivota nije ni znala da je trudna onda svi ti fetusi sada useljavaju carstvo nebesko. S tim u vexi 2 pitanja: - da li su fetusi u nebeskom carstvu kao fetusi ili kao odrasli ljudi kakvi bi postali da su se rodili? - ako verujuci nakon smrti odu u carstvo nebesko gde ih "cekaju" njihovi najmiliji, da li to znaci da ce tamo zateci 20-30 svoje dece koja se nikad nisu rodila i kako ce se ophoditi prema njima u odnosu na decu koja se jedu rodila, normalno zivela i prirodno umrla kao odrasli? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne zanm čemu ova rasprava. Ako većina želi da zabrani abortus tako će i biti (svidelo se to nama ili ne) Jedan od mogućih efekata biće još veći pad nataliteta jer će se drastično smanjiti broj neželjenih trudnoća. Ipak je jedan deo takvih trudnoća završavao rađanjem dece (možda čak i značajan) deo. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @@Muramasa, Embrionski period je od zaceca do kraja 8. nedelje. Sledeci dan je fetus. Ako si vec ucio o tome, mislim da bi trebao da se podsetis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука