Jump to content

Zbog čega je Šešelj pušten iz Haga?

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

s kim srbija ima pozitivan skor u robnoj razmjeni? 

meni se cini da nas trenutna trgovina u srbiji baca u nesvjest, zapravo vidis sam po svom standardu zivota, sto vuce i druge stvari, srbiaj je cak i kulturno zaostalija od regiona, recimo kad odes samo u banjaluku osjecas modernije drustvo u svemu sto ti moze pasti na pamet, problem srbije je preslaba drzava, okupirana, nisu gradjani srbiej dobili ideju da jedu argentinsko meso, nego im tako nametnuto na prevaru, stvarno bi bio red da se zastiti domaca proizvodnja dok narod nije skroz prolupao

Care, aargentinsko meso ti je jeftinije nego srpsko meso. Kapiras? Ne?

Ako "zastitis" domcu proizvodnju sve sto ces da dobijes jeste - skuplje meso.

Nego slabo to ko kapira ovde.... niste bas ekonomski potkovani.

Srpsku proizvodnju ces najbolje da zastitis, tako sto smanjis poreze i regulacije, pa time spustis cenu mesa za kolicinu koju nadodaju ti porezi i regulacije.

Sve sto bi postigao onaj ko bi "stopirao uvoznu mfiju" jeste da ja svinjsku but umesto 400 dinara moram da placam 450....

(p.s. ne uvozimo meso iz argentine vec neke druge proizvode)

a najbolji trgovinski bilans srbij ima sa nemackom, a ubedljivo najgori sa rusijom... to se moze proveriti..

(ako izuzemo zemlje iz okruzenja, bih, crna gora itd)

e sad kad znash tu informaciju, zapitaj se... jel seselj namerno hoce d podigne srbim cene? Ili jednostavno lupeta gluposti. Jedno od ta dva.

Ili jednostaavno verujes da neko namerno forsira proizvode iz argentine iako su skuplji, a srpski nrod glup.. nece da kupi jeftinije?

А ти из поузданих извора баш знаш тачно или...?

Znam isto koliko i seselj. U rusiju izvozimo isto koliko smo izvozilu, u rusiju izvozimo jako malo, jer rusi nece da kupuju nase proizvode jer su skupi(skupi su zbog velikih poreza i regulacija)...

Ono sto nam je evrop rekla da ne svercujemo njihove proizvode u rusiju, da prepakujemo njihov pa da preprodajemo.

Sto je opet "peder*ki" ali je mnogo drugacije od "ne daju nam da prodajemo po rusiji"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мене само занима ко ће да финансира једну пропалу странку као што је СРС, и овог нажалост болесног човека, можда оних пар власника киоска из Земуна?

Bolje i oni nego moja majka,otac,baba...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Inace sa danasnje konferencije sam citao izvestaje u medijima,mracno zaista...onda sam uzeo i odvojio 51 minut i pogledao celu konferenciju i shvatio koliko su mediji zlo. Puna podrska Vojislavu Seselju nikad ga nisam podrzavao ali se tacno vidi u ovoj zabokrecini i bari cist obraz.  Ni trunka onog monstruma kako se utrkuju Vucicevi mediji da ga predstave,naprotiv. Prica o Djindjicu mi je suvisna i za moj pojam ruzna i o tom slavljenju smrti,ali on je politicar kao i Zoran Zivkovic,kao i Vuk Draskovic,kao i Aleksandar Vucic kao i Tomislav Nikolic samo sto ih izdvaja jedno on se ne libi da uvija u lepe folije nista. Zivkovici,Draskovici su pravili zurku na trgu kada je umro Sloba,Vucici i Nikolici su porucivali Djindjicu da je tako i tito pred smrt,a da ne pricam da su porucivali kako im nije zao,samo su se onda dosetili i kupili jeftinu i ruznu foliju u koju su to sve umotavali.

Inace Milosavljevicu izvoz u Rusiju po stopama do ove godine je i dalje moguc,ali kao sto znas zakon ponude i potraznje,mi iako imamo dosta vise potraznji ne smemo da izvozimo vise od onoga sto smo izvozili do tad.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Inace Milosavljevicu izvoz u Rusiju po stopama do ove godine je i dalje moguc,ali kao sto znas zakon ponude i potraznje,mi iako imamo dosta vise potraznji ne smemo da izvozimo vise od onoga sto smo izvozili do tad.

Svet je lep kada sanjamo...... smes da izvozish koliko god oces... poenta je sto rusi nece da kupe. ;)

Kao sto do sad nisu hteli...

znam zakon ponude i potraznje.. znash li ga ti... to je vec diskutabilno....potraznja u rusiji nije skocila za srpskim proizvodima, niti ce...jer mi ne proizvodimo dobre alterntive evropskim...

Подели на овим сајтовима

i jos jedan dokaz daa je seselj ovo rdio po hagu zbog para:

u ovom klipu trazi nadokndu od 12 milionaa evra.. po milion evra za godinu....

dobar biznis d postne milioner.........

Подели на овим сајтовима

Ne smes,Srbija ne sme od dogadjaja u Ukrajini i eu sankcijama prema Rusiju da ima znacajno veci izvoz robe tamo,tacka. 

Sto se slobode medija tice Seselj je totalno u pravu...

90tih

Slobini mediji Rts,Pink,Tv Politika,Palma,Vecernje novosti,Politika

Opozicioni mediji : StudioB,B92,mali milion manjih tv stanica,Bk je bio nesto izmedju,Glas Javnosti,Blic,radio indeks....

2014

Vucicevi mediji Rts,Pink,Studio B,Prva,Informer,Kurir,Vecernje novosti,Happy,mali milion drugih tv i novinskih stanica u unutrasnjosti

Opozicioni medij: - osim par nedeljnika ili mesecnika ja ih ne vidim

Eu zapadni mediji: b92,blic,alo,n1

Eu i Vucicevi mediji ce doci u sudar jedino ako tako bude direktiva Eu i zapadnjaka,dok Vucic radi po njihovoj volji nece tu dolaziti do preteranih sukoba ili ce doci do nekih prividnih,omanjih u liku karikatura ponekad pustanja nekog da kaze nesto lose ali sustinski rascepa u tom smislu izmedju vlasti odnosno Vucica i tih medija nema a vidimo i po izvestavanju o Seselju te cinjenice,opozicionih medija skoro da nema,razlicite male tv stanice u unutrasnjosti su ili ugasene ili pod direktnom kontrolom tih gradica gde je uglavnom sns na vlasti.

Подели на овим сајтовима

i jos jedan dokaz daa je seselj ovo rdio po hagu zbog para:

u ovom klipu trazi nadokndu od 12 milionaa evra.. po milion evra za godinu....

dobar biznis d postne milioner.........

Ако је тако, желим ти да постанеш милионер.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Koje je pravi razlog za puštanje Šešelja iz Haga i njegovo vraćanje u Srbiju? Zbog čega je Zapad to dozvolio baš sada? Šta mislite?

Moje trenutno mišljenje je to da je razlog taj da se Vučiću smrse konci i da mu se ublaži uticaj zbog "prevelike" saradnje sa Rusijom, Arapima... Znaju da Šešelj to može, a sa druge stranu znaju da nema šanse da dodje na vlast (kad nije onomad neće nikada).

Možda grešim, ko zna. Želim da malo razjasnimo ovaj potez zapada prema Šešelju i Srbiji, koji nije slučajan.

Опет милион теорија завјере. Колико је то карактеристично за нас Србе.. па то ти је...

А Шешељ је пуштен јер се належао човјек... Ред је да се пусти на слободу више.. 

И да је крив, много је... а не недужан човјек 12 година утамничен.

Пустили га без размишљања, јер  знају да је Вучић прејак и да овај нема шансе да се умијеша у борбу за било шта. Макар то сада тако изгледа. И куд ћеш бољи моменат за такво нешто.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

У Србији ће вероватно бити укинут фашизам, у форми "политички коректног говора".

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Ако је тако, желим ти да постанеш милионер.

Hval ti sto mi to zesli, jer bolja stvar iz date situacije ne moze d se postigne.

Sude mi? Sta cu d uradim. Odugvlacicu sto vise, da ne moram da lezim kazno sto duze, a u sluchaju da me oslobode dobijam ogromne pare. Nema bolje kombinacije.

И да је крив, много је... а не недужан човјек 12 година утамничен.

I da ga proglase krivim - morali bi da ga puste..... tesko da bi mu dli neku vecu kaznu od 12 god..... ili tko nesto...

Подели на овим сајтовима

Hval ti sto mi to zesli, jer bolja stvar iz date situacije ne moze d se postigne.

Sude mi? Sta cu d uradim. Odugvlacicu sto vise, da ne moram da lezim kazno sto duze, a u sluchaju da me oslobode dobijam ogromne pare. Nema bolje kombinacije.

I da ga proglase krivim - morali bi da ga puste..... tesko da bi mu dli neku vecu kaznu od 12 god..... ili tko nesto...

Koji autizam ..

Подели на овим сајтовима

Koji autizam ..

A kazi ti meni, sta bi ti radio u njegovoj poziciji? St ti mislis daa bi bilo pametno raditi.

I sta mislis, da je haaag raadio  sta on i zasto?

Zasto bi ga haag zadrzavao 12 godina? Staa oni imju od toga da oni odugvlace sudjenje 12 godina? A on ga je odugovlacio ne oni....

Подели на овим сајтовима

A kazi ti meni, sta bi ti radio u njegovoj poziciji? St ti mislis daa bi bilo pametno raditi.

I sta mislis, da je haaag raadio  sta on i zasto?

Zasto bi ga haag zadrzavao 12 godina? Staa oni imju od toga da oni odugvlace sudjenje 12 godina? A on ga je odugovlacio ne oni....

Ovo je vec zabrinjavajuce. Djomla pod hitno da uzmes nesto da radis! :)

Подели на овим сајтовима

Stvarno si Milosavljevicu biser,majko mila... Ti ne znas koliko se samo sudija promenilo na tom sudjenju ja mislim da od pocetka do dana danasnjeg je 3 sudska veca promenjeno u njegovom slucaju cak ce i sad presudu sto je van pameti doneti sudija koji je postavljen posle zavrsne reci sto je presedan,pritom ako je to stvarno tako,stvarno takav model,da ti mozes sad da uzmes i odugovlacis i na kraju dobijes parice,navedi mi posto je to model koji postoji jos jedan slucaj slican,dakle neko je odlucio se na tako nesto bio u PRITVORU 12 godina i to sve da bi dobio pare. Da li je moguce da su toliko ljudi glupi da ne vide taj model? da ne shvataju da ce uzeti velike pare.

A sta ima Hag? Pa recimo ima to sto je jos Zoran Djindjic rekao ne vracajte ga u zemlju a to su nastavili i ostali pro eu i zapadni politicari i vlastodrsci u nasoj vlasti,jer je on svih tih godina bio pretnja po eu i zapadni poredak u nasoj zemlji.

No,ne znam kome uopste pisem.

Подели на овим сајтовима

Stvarno si Milosavljevicu biser,majko mila...

Pa dobro ajde da vidimo

i ne znas koliko se samo sudija promenilo na tom sudjenju ja mislim da od pocetka do dana danasnjeg je 3 sudska veca promenjeno u njegovom slucaju cak ce i sad presudu sto je van pameti doneti sudija koji je postavljen posle zavrsne reci sto je presedan,

Odakle tebi to da je to "van pameti" .... koji, jel znash tii uopste sta znci "presedan"???

Presedan rodjce znaci kd neki sudija donese neku presudu i ond ta presuda ima sngu zakona.

Dakle prvo ne znash termine koje koristis... ajdmo dalje..

pritom ako je to stvarno tako,stvarno takav model,da ti mozes sad da uzmes i odugovlacis i na kraju dobijes parice

Seselj je pokusavao tokom sudjenja da dokaze NELEGALNOST suda... i pravio je debatu o samoj optuzbi, "joint criminal enteprise" dakle ne o njegovoj krivici povodom optuzbe ve c o saamo optuznici. Kao da odes na sud za delo zelenasenja i sudu pokusavaas da dokazes da zelenasenje samo po sebi nije krivino delo. Dakle seselj je to radio, i to je glavni raazlog dugog sudjenja.

navedi mi posto je to model koji postoji jos jedan slucaj slican,dakle neko je odlucio se na tako nesto bio u PRITVORU 12 godina i to sve da bi dobio pare. Da li je moguce da su toliko ljudi glupi da ne vide taj model? da ne shvataju da ce uzeti velike pare.

Ovo je vec strav man argument, posto je u principu moj osakaceni argument. Argument nije "oduzvao je sudjenje samo da bi dobio pare" vec "oduzavo je sudjenje jer bi morao biti pusten da je osudjen, a dobio bi pare da je oslobodjen, dakle njemu odgovar odugovlaceno sudjenje"

Naaravno da bi ti bio u pravu da su u pitanju samo pare. Medjutim tu dolazi i drugi argument, sta da je osudjen? Onda bi morao biti pusten prosto i jednostavno. Dakle, jasno se zakljucuje da vojislavu seselju odgovara da sudjenje traje sto duze u svakom slucaju.

A sta ima Hag? Pa recimo ima to sto je jos Zoran Djindjic rekao ne vracajte ga u zemlju a to su nastavili i ostali pro eu i zapadni politicari i vlastodrsci u nasoj vlasti,jer je on svih tih godina bio pretnja po eu i zapadni poredak u nasoj zemlji.

Djindjic je rodjace poginuo malo posle seseljevog hapsenja. Ne znam zasto bi Hag slushao nase poltiicare uopste. Neveorvatno je da ti verujes u seseljeve price...... posto tu - jesu njegove price. Pametan covek njemu ne bi verovao ni koliko ima saati. Pokazuje mnogo losih osobina kao sto je osvetoljubivost, nasilnistvo, crte psihopatije itd... i ti njemu verujes? Super, tvoj izbor, ali je smesno da druge ubedjujes kako je seselj neka zrtva i mucenik.

No,ne znam kome uopste pisem.

Pristrasn si buraz. Jedino Vojislavu Seselju odgovara da mu sudjenje traje sto duze, Vojislav Seselj je koristio svaki moguci instutit da oduzi sudjenje. Vasa teorija da Haag njega drzi "namerno" i "jer su im rekli srpski politicari" je neracionalna, neosnovana, bez dokaza.

Tvoj problem je, sto ne mislis svojom glavom, vec biras politicara koji ti se svidja pa mu verujes. Ja ne verujem ni onima zaa koje glasam, a ti slepo veruejs svakom politicaru koji ti se svidja i totalno gubis razum kad ti serviraju price.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...