Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 O moj ti,u pitanju je kum mog brata,inace je bio radikalski poslanik i naravno da mu verujem,a mogu ti navesti i kad je imao poziv i u koje vreme i gde da se susretne sa Tomom. Ma navedi koliko oces ja u te price ne verujem bez nekih pristojnih dokaza. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 i na taj način da motiv Europi za novi rat i novu invaziju Srbije Al si ga skužio, svaka ti ćast. Koji vic čoeče! Данче*, Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Vec lagano gasenje drzava i nacija, posebno ovih malih kao sto smo mi, globalizam znaci i kulturnu agresiju velikih na male A gde si procitao tu definiciju? Bas bih voleo da cujem, ko je tako definisao globalizam. I daj mi jedan primer, kulturne agresije velikih na male. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Budući da Srbija igra na dvije stolice (ušla bi u euroatlantske integracija ali istovremeno koketira sa Rusijom; Putin glavni gost vojne parade koja je održana u glavnom gradu države okruženoj NATO članicama u srcu Europe) mislim da je Šešelj pušten namjerno da prekine ovu srbijansku igru na dvije stolice i da pred očima svijeta jasno odvuče srbijanski narod prema Rusiji i na taj način da motiv Europi za novi rat i novu invaziju Srbije. Moje mišljenje. Стварно ви frendići мал' мало па "к'о да гледате", ал' на страну сад тај ваш пророчки дар, занимљивије би било знати ко је овај "srbijanski narod"? Јесу л' то ови што их карактеришу јелек, антерија и опанци? На те мис'иш? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ne znam koliko pratite ali kod nas u Hrvatskoj već par mjeseci traje mobilizacija vojno sposobnih momaka. Dan nakon ove vaše vojne parade u Beogradu, Hrvatska vojska je najavila svoju paradu tijekom 2015. najvjerojatnije negdje u Dalmaciji (pretpostavljam u Splitu). A vidim da će Srbija opet imati svoju. Pitam se stoga koja je poanta toj vašoj Srbiji da održi dvije parada u manje od godinu dana ako li ne jasna poruka Europi da biste rado ratovali? Pokušajte sada to kotrljanje tenkova u sred Europe gledati našim hrvatsim očima ili očima mađarskih, austrijskih, bugarskih, albanskih ili talijanskih momaka. Mi očito poučeni nedavnim ratom ubrzano kupujemo oružje, naručili smo nove njemačke haubice u vrijednosti 40 milijuna €. Nitko ne naručuje tako jako ofenzivno oružje tolike vrijednosti u srcu krize dok nam narod po Hrvatskoj gladuje ako ga ne misli upotrijebiti, je li tako, a paradoks je da smo se upravo nedavno riješili svog teškog naoružanja u vjeri da se više neće ponoviti sukobi iz vremena Jugoslavije i da je vrijeme ratova prošlo, ali Srbija nikako da se odluči gdje će. Ka zapadu ili ka Rusima. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Budući da Srbija igra na dvije stolice (ušla bi u euroatlantske integracija ali istovremeno koketira sa Rusijom; Putin glavni gost vojne parade koja je održana u glavnom gradu države okruženoj NATO članicama u srcu Europe) mislim da je Šešelj pušten namjerno da prekine ovu srbijansku igru na dvije stolice i da pred očima svijeta jasno odvuče srbijanski narod prema Rusiji i na taj način da motiv Europi za novi rat i novu invaziju Srbije. Moje mišljenje. Paaa..hmmm...teško. Prvo, Šešelj je teško bolesni 60-godišnjak, koji je pitanje još koliko će živeti. Njegova stranka u Srbiji nije ni u parlamentu. Drugo, i vlast i sva iole relevatna opozicija ovde je proevropska (naravno, boli njih uvo za Evropu, nego nemaju više gde, pa su zato postali evrofanatici u rekordnom roku). Treće, Srbija nije nikakav faktor da bi neko smišljao invaziju i rat protiv nas, jer i sam kažeš da je NATO svuda oko nas. A i nije ovo nikakva igra na dve stolice, nego naši vlastodršci malo pumpaju svoj imidž i ego, jasno je njima da nema ništa od igre dve stolice. Avocado, Млађони and Данче* је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ne znam koliko pratite ali kod nas u Hrvatskoj već par mjeseci traje mobilizacija vojno sposobnih momaka. Evo drhtimo, pred hrabrom hrvackom vojskom. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Paaa..hmmm...teško. Prvo, Šešelj je teško bolesni 60-godišnjak, koji je pitanje još koliko će živeti. Njegova stranka u Srbiji nije ni u parlamentu. Drugo, i vlast i sva iole relevatna opozicija ovde je proevropska (naravno, boli njih uvo za Evropu, nego nemaju više gde, pa su zato postali evrofanatici u rekordnom roku). Treće, Srbija nije nikakav faktor da bi neko smišljao invaziju i rat protiv nas, jer i sam kažeš da je NATO svuda oko nas. A i nije ovo nikakva igra na dve stolice, nego naši vlastodršci malo pumpaju svoj imidž i ego, jasno je njima da nema ništa od igre dve stolice. Potreban je taman toliko dugo vremene koliko mu je potrebno da digne kritičnu masa mladića i ljudi na noge i da padne prva krv (u Vojvodini, Preševu, Sandžaku, Rep. Srpskoj, tko zna). Jer Genius, mi ne znamo što mu je točno obećano u četiri oka, možda je dobio priliku da postane ono što je oduvijek htio - mučenik. Možda taj tip već vidi sebe kao novog Principa ili Obilića. I Srbija jest bitan faktor. Nemoj misliti da ste nazamjetni na karti Europe. A Rusi vas itekako koriste da za njihov interes u središtu europskog kontinenta unosite nestabilnost i talasate, drugim riječima: dok Europa u godini 2014. slijeće na komete i planete, Beogradom lete ruski mlažnjaci i grme srbijanski tenkovi Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Mi očito poučeni nedavnim ratom ubrzano kupujemo oružje, naručili smo nove njemačke haubice u vrijednosti 40 milijuna €. Добро, поред тога што сте сви тамо листом tisućljetni milijunaši имате и врло савремену ратну вештину из Првог светског рата, да не речем с почетка XX stoljeća, док је то у нас Срба мало ефикасније. Купите ви бар још тол'ко тих njemačkih haubica, ваљаће вам, а и Немци ће бити задовољни. Јачате им економију. Плутон and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Pitam se stoga koja je poanta toj vašoj Srbiji da održi dvije parada u manje od godinu dana ako li ne jasna poruka Europi da biste rado ratovali? Није то порука, не плаши се. Недавна парада је била због прославе 70 год. од ослобађања Бг-а. А потребно је да се као у Русији или Белорусији врати и парада која је сваке године 9 маја, чиме се прославља и подсећа на победу над фашизмом и усташтвом. Војне параде су у традицији српске војске и државе. Pokušajte sada to kotrljanje tenkova u sred Europe gledati našim hrvatsim očima ili očima mađarski А Хрватске очи, кад су виделе параду.... Видела жаба да се коњи кују па и она дигла ногу! ubrzano kupujemo oružje, naručili smo nove njemačke haubice u vrijednosti 40 milijuna € Ех, штета, могли сте купити од нас. МилошБГ, Натан, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ех, штета, могли сте купити од нас. Ја бих ту сам дод'о, frendići može pusa? Leopold је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Dejane Markoviću, pa kako to da prvi put nakon 30 godina Srbija organizira paradu, ako su parade doista tradicija? 70 godina od oslobođenja, kažeš? Ok. Ali ne sjećam se da je bila za 60? Ili bar za jubilarnu 50? Nego eto sad, u osvit novih ratova... Ne znam dragi prijatelji ali kažem vam kako to izgleda u očima drugih. Pogledajte malo bolje, sve izgleda kao pred 1. svjetski rat: Ubiste 'prozapadno' orijentirane Obrenoviće 1903. Postaviste proruske Karađorđeviće Prvi svjetski je započeo 1914. prvo svi na Srbiju, pa svi na Rusiju. Ubiste 'prozapadno' orijentiranog Đinđića 2003. Postaviste proruske Naprednjake. Hoće li Treći svjetski 2014. opet prvo svi na Srbiju, pa na Rusiju, ne znam, vidjet ćemo. Ja se samo nadam da će Srbija biti razumna i u ime svoje djece okrenuti leđa Šešelju te sličnim huškačima i bukačima, da ćete reći 'ne hvala' Rusima te konačno jasnije i glasnije odabrati euroatlantske puteve, te da više neće biti krvoprolića u Europi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Pogledajte malo bolje, sve izgleda kao pred 1. svjetski rat: Право је чудо да толико напредни размишљате као с почетка XX stoljeća. Можда треба неко и да вам каже како су Први и Други светски рат вођени искључиво због приступа сировинама неопходним за немачку убрзану индустријализацију. Чист економски интерес, а са Србијом то једва и да има везе. Иначе данас Немци квалитетну и јефтину сировину без проблема увозе из Русије ( вероватно су вам исту, додуше мало и прерађену, масно наплатили кроз те "haubice u vrijednosti 40 milijuna €" и ваше је право да се тиме хвалите ) и тиме дугорочно обезбеђују конкурентност, ценом и квалитетом, својим производима на глобалном тржишту, док сте им ви, Хрвати, надживели своју корисност и тотално сте неинтересантни. С тим би био и ред да се помирите, и престанете нама овде да досађујете, јер такви какви сте данас не требате ником. Нисте ни нарочито занимљиво тржиште, јел сте осиромашени, а као гео-стратешки партнери сте тотално бескорисни. Игде иком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Jos jedan dokaz zasto za radikale ne treba glsati. I d je seselj najcasniji covek na svetu ( sto ne mislim) eto kakav je radikalski kadar.. skace od stranke do stranke.. kako mu dune... Onaj ko ne ume da promeni politicku poziciju u zavisnosti od situacije i nije bas najbolji politicar xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Први и Други светски рат вођени искључиво због приступа сировинама неопходним за немачку убрзану индустријализацију. Чист економски интерес, а са Србијом то једва и да има везе. Koji god da su razlozi, opet netko negdje treba pokrenuti taj rat, бураз. Увијек се нађе неки Гаврило Принцип. Jer neće valjda javnost biti rečeno: "Idemo u rat zbog pokoravanja Rusije, okruživanja Irana i Kine, te zbog kontrole nad njihovom naftom i plinom". Ratovi uglavnom počinju zbog nečeg trećeg, počinju nečim što motivira nadobudne momkе da uzmu oružje i krenu ubijati za ideale. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука