Дејан Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 праштај Бићко....ал ово је релативно ....као и за мишљење да с годинама расте и зрелост.....од случаја до случаја....ако уопште имамо исту дефиницију за зрелост.... napisao sam da nije generalni stav, već dosta česta pojava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 U svakom slučaju ako je razlika prevelika to mi je ružno, naročito ako je žena starija od muškarca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 ja nemam nikakvih problema da mi zena bude mladja 15 godina od mene,nije posteno ni sto ne mores vise da imas desetak zena ko ranije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ако је љубав искрена и обострана , ту разлике у годинама не играју никакву улогу. Вук самотњак and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 razlika izmedju muskarca i zene do 5 godina u redu je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 nikako mi nije logično da je žena više od 3 godine starija od muškarca. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 A zasto svi uglavnom postavljaju granicu 5 godina? I sve sto je iznad i ispod 5 ne smes ni da pogledas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Kakve veze imaju godine? Vazna je ljubav, postovanje, razumevanje i vazno je sta ko moze da prihvati. Po mom misljenju, sve sto je prihvatljivo obostrano, to jedino i treba da bude ispravno. Kada neko zavoli , ne moze da bira . Dusa nema godine, i nije ogranicena, ali je telo nase ograniceno i nije vecno. To je moj stav. Znam dosta primera gde je razlika u godinama velika, i ne stvara nikakav problem. Zasto gusiti i ogranaicavati neciju slobodu kada je ljubav u pitanju? Ako npr. zena zavoli starijeg muskarca od sebe i uda se za njega, ona ce zbog toga ispastati ili ce biti srecna. Ne volim uopste kada ljudi govore i sude o takvim stvarima. Pravila neka postoje ali se malo nas pridrzava pravila u zivotu. Kada bi se svi mi pridrzavali pravila, ziveli bi savrsen zivot..... To je moj stav i moje misljenje..... Milica89, -Владимир-, Вук самотњак and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Upravo je Ivica lajkovao na fejsu sliku zene 72 godiste. Znaci sve povlacim,sva godista su dozvoljena. Biky83 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Po meni godine generalno ne treba da budu prepreka i nisu pravilo, medjutim, sebe licno ne mogu ni da zamislim sa nekim mladjim..nekako, nije mi prirodno a i daniasnji momci su previse nezreli Za mene je idealno ako je muskarac stariji od zene 3-4 godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Разумљиво је зашто већина ,али углавном форумске младежи, подржава малу разлику од 2-4 год...из простог разлога што су и они млади, и што су иоле зреле цурице њихове вршњакиње,или нешто млађе,а веће разлике су већ у домену малолетних особа...немају представу како то изгледа после. Кад се уђе у средње доба онда је ту све могуће, занимљиво да неки људи у 40-тим изгледају ко деде,а неки ко тинејџери,исто важи и за жене,можда и више... И још једна ствар,бар из мог сазнања и разних пријатељстава...готово сви разведени мушкарци су други пут оженили доста млађе жене ,а невероватно је колико се оне ложе на исте... JESSY, Вук самотњак and Biky83 је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Разумљиво је зашто већина ,али углавном форумске младежи, подржава малу разлику од 2-4 год...из простог разлога што су и они млади, и што су иоле зреле цурице њихове вршњакиње,или нешто млађе,а веће разлике су већ у домену малолетних особа...немају представу како то изгледа после. Кад се уђе у средње доба онда је ту све могуће, занимљиво да неки људи у 40-тим изгледају ко деде,а неки ко тинејџери,исто важи и за жене,можда и више... И још једна ствар,бар из мог сазнања и разних пријатељстава...готово сви разведени мушкарци су други пут оженили доста млађе жене ,а невероватно је колико се оне ложе на исте... Pa ja upravo zato rekoh do 4, čak i to je mnogo 3 je ok ako je mlađa, a ako su starije onda već mogu veću razliku da tolerišem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 II Кад ти четрдесет зима сколи чело И нагрди ровом поље што је сјало, Привлачна ти младост - гордо рухо бело - Биће један дроњак који вреди мало. И упитан тада: Шта је са лепотом, Куд се твојих младих дана благо даде? "У усахлом оку", ако додаш потом То ће бити стид и речи што не вреде. Из лепоте твоје изданак да вири - Тад би мого рећи: "Ово дете сада Правда моју старост и мој рачун мири", Јер твоја лепота и у њему влада. То би било - бити обновљен - стар, јадан, И гледати своју топлу крв, а хладан. Шекспир Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Разумљиво је зашто већина ,али углавном форумске младежи, подржава малу разлику од 2-4 год...из простог разлога што су и они млади, и што су иоле зреле цурице њихове вршњакиње,или нешто млађе,а веће разлике су већ у домену малолетних особа...немају представу како то изгледа после. Кад се уђе у средње доба онда је ту све могуће, занимљиво да неки људи у 40-тим изгледају ко деде,а неки ко тинејџери,исто важи и за жене,можда и више... И још једна ствар,бар из мог сазнања и разних пријатељстава...готово сви разведени мушкарци су други пут оженили доста млађе жене ,а невероватно је колико се оне ложе на исте... Ne mora da znači, ja spadam u forumsku mladež ali mi je razlika u godinama nebitna, sve dok je dobrovoljno i legalno. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Pa ja upravo zato rekoh do 4, čak i to je mnogo 3 je ok ako je mlađa, a ako su starije onda već mogu veću razliku da tolerišem. Ma ok,razumem ja tebe,ali kad budeš imao 40-ak, a do tada ne budeš oženjen,onda ti svakako ne bi smetala piletina, mlađa deset i više godina... Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука