cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Fora je u tome sto obe krajnosti pripadaju nekoj, izgubljenoj, nezadovoljnj omladini. Vide da nesto debelo ne funkcionise u ovom sistemu pa svoje nezadovoljstvo prikazuju na svoj nacin, tako stete sebi samima pre svega. Da je srece pa da ti studenti imaju bolje uslove da se usavrsavaju, da imaju nadu u to svoje studiranje, veru da ce se to nekada isplatiti, ne bi lezali po hodnicima i se tukli po fakultetima. To na kraju krajeva ide u prilog samo politicarima, dok se mi bavimo ovim nebitnim stvarima, oni "kupa kajmak" vec godinama. Fora je u tome sto jedna krajost prica, a druga hoce d bije. Sustinska razlika izmedju te dve krajnjosti. Prisustvo i odusustvo fizicke agresije. GeniusAtWork and zuti car је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Неки су одмах закључили да се ради о нацистима. Neki su i za dugu stranu odmah zakljucili da su narkomani i placenici, al te to nije mnogo uzbudilo Млађони and zuti car је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Sve dok se nasilje opravdava i na isto se gleda kao pozeljno dok je usmereno prema neistomisljinicima nece na biti bolje . Ne mozes pesnicama da ubedjujes nekoga u svoje stavove . zlaja and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 ovi sto idu da prekidaju takve skupove su isti kikiriki drugo pakovanje. Da ne rade to iy strasti ovi drugi bi ih morali platiti. Jer kako bi inace dospeli u novine? Orthophill је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Fora je u tome sto jedna krajost prica, a druga hoce d bije. Sustinska razlika izmedju te dve krajnjosti. Prisustvo i odusustvo fizicke agresije. Pa nije ovde niko nikoga hteo da bije. Jos jedna stvar, meni je psihicko nasilje licno gore od fizickog. Zato sto od fizickog ljudi i mogu ocekivati neku zastitu od drustva, ono je eksplicitno, dok je psihicko daleko prikrivenije. Kao sto vec rekoh, sazaljevam obe strane. Mnogo puta sam zvan na te skupove, nikada nisam otisao, bas zbog ovakvih stvari. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Uzmite jos u obzir ko javlja vest. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Policija je legitimisala huligane, od kojih niko nije priveden. Oni su nakon incidenta koji su izazvali mirno otišli u nepoznatom pravcu. Poenta priče. Zato se ovakve stvari dešavaju i dešavaće se i dalje. A biće verovatno i još gore... cloudking and feeble је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Momak sa bradicom je moj dobar drugar, cesto smo se raspravljali na razne teme sto se tice nekih ideologija, inace je dosta , posvecen svojim idealima al eto, ide malo i ka ekstremizmu, sto moze biti iritantno. Sa druge strane, i ovi "slobodnjaci" su mi jako iritantni, ne zbog svoje ideologije vec zato sto su to uglavnom neke histericne, iskompleksirane osobe, bar kako sam zakljucio iz ponudjenog. Pre neki dan sam gledao neki izvestaj sa Filozofskog cini mi se, dovoljno je pogledati te face, njihove tikove, vidi se da tu nesto fali... Krajnost na obe strane, nazalost. Potpisujem,krajnost sa obe strane,samo sa tom razlikom sto jedna strana je drustveno prihvatljiva,to su Ane i razne Ane,koji organizuju tribine,koji su u milion organizacija,kojima se daje medijski prostor a oni isti iskoriscavaju da guraju prst u oko vecini,da li je to transparent kojim se ismeva patrijarh,da li je nesto peto nije toliko bitno...sa druge strane isto krajnost koju takodje ne odobravam,ali krajnost samo ljudi koji su po svemu u debeloj ilegali i koji i da zele nesto da organizuju ili bilo sta nece moci,koji medijski prostor dobijaju samo ako se nekome drzne da kaze evo ovi su hitlerovci,fasisti,nacisti i slicno. Licemerje. Inace znam za nekoliko slucajeva gde je prva grupacija krajnosti takodje napadala drugu i to mnogo drasticnije od verbalnog i nigde nije bilo objavljivano. Volim_Sina_Bozjeg, Deki992 and Uscanac је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Koliko znam rak leci ulje od konoplje ili bar pomaze u toj borbi sa tom bolescu,a to nije marihuana niti dzoint. I pritom koliko znam to moze da se kupi legalno u mnogima apotekama,zdravoj hrani i ne podleze nikakvoj zakonskoj sankciji... Npr http://www.biospajz.rs/ulje-od-konoplje-organski-proizvod-500-ml.html Zaludu je brate da to pricas. Ovakve teme se ne otvaraju radi prave argumentacije i razgovora, nego da bi se na osnovu necijeg huliganstva poklopili svi neistomisljenici po datom pitanju, i tako unapred obelezili kao huligani. Isto to moze da se vidi i po nizu drugih pitanja, ne samo oko ovog. A da ne pricamo da vrlo cesto ovakvi ispadi budu planirani unapred, i da ti huligani i nasilnici cesto sluze nekome, svesno ili nesvesno, a tu su samo kao projekat izazivanja medijske paznje, dizanja prasine i skretanja sa glavne teme na nesto drugo. Dok to sto je, recimo, doticna vredjala Crkvu, ocigledno sasvim svesno i smerano, niko od aktivatora ovakvih pitanja nece ni da zakaci paznjom. Zasto? Pa zato sto Crkva i jeste ta koja redovno ustaje da kaze svoje misljenje, i da se suprostavi cerecenju covecnosti bilo gde i bilo kad, pa je stoga vrlo nepozeljan sagovornik. Zato Crkva mora da se satanizuje, medijski i kako god jos, i da se obelezi kao zla i naopaka. Otuda i ovi momci da koriste neke crkvene simbole u svom antinastupu, da bi se kroz njih i sama vera i etos koji Crkva drzi i brani, bacili u blato i proglasili nazadnim i necovecnim. Sve vec vidjeno i uradjeno mnogo puta do sad. Jedino sto i postavljac teme i njegovi istomisljenici ne kapiraju je da Boga ima, i da je Njegova svakako zadnja po svim pitanjima, pa i po ovom. Натан, Давор73, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Inace znam za nekoliko slucajeva gde je prva grupacija krajnosti takodje napadala drugu i to mnogo drasticnije od verbalnog i nigde nije bilo objavljivano. E da, bilo je situacija kada su ti studenti, umetnici i gradjanski aktivisiti napali te nacionalsiticke huligane, navijace i branioce vere, srpstva i porodice... Umetnici i studenti su ih razbili ko serpe, ovi huligani vise nisu smeli gradom da setaju... tako je bilo, evo ne pomerio se s mesta... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 jer nasiljem mi nista necemo uraditi, samo ce ljudi da pljuju jos vise crkvu i svestenstvo, kao i patriotizam i zelju zazdravim i pravednim nacinom zivota. Ovo nisu bili pravoslavni huligani,ovo su bili samo huligani. Ne verujem da imaju blagoslov,pa da i ti pišeš kako će Crkva imati problem zbog toga. Mada ako budu svi slušali komentare kao što je tvoj onda me ne čudi da bi do pljuvawa Crkve moglo da dodje,greškom i neinformisanošću,odnosno smutnjom. Dakle huligani nemaju blagoslov Crkve i ne plaši se da to svi gradjani nemaju kapacitet da upamte,pa da iz neznanja pljuju po Crkvi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 na Jaksic,do sada najveci uspeh je to sto je sastavila i nosila transparent na paradi pedera gde je vredjala patrijarha i mitropolita. Cisto ono da se zna malo ko je doticna spodoba. то је њен проблем, а докле год будемо "аргументима" пљувачке бранили веру, неће се ствари мрднути, само има дајемо "ђулад" за топове против православља. Grizzly Adams and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Zaludu je brate da to pricas. Ovakve teme se ne otvaraju radi prave argumentacije i razgovora, nego da bi se na osnovu necijeg huliganstva poklopili svi neistomisljenici po datom pitanju, i tako unapred obelezili kao huligani. Isto to moze da se vidi i po nizu drugih pitanja, ne samo oko ovog. A da ne pricamo da vrlo cesto ovakvi ispadi budu planirani unapred, i da ti huligani i nasilnici cesto sluze nekome, svesno ili nesvesno, a tu su samo kao projekat izazivanja medijske paznje, dizanja prasine i skretanja sa glavne teme na nesto drugo. Dok to sto je, recimo, doticna vredjala Crkvu, ocigledno sasvim svesno i smerano, niko od aktivatora ovakvih pitanja nece ni da zakaci paznjom. Zasto? Pa zato sto Crkva i jeste ta koja redovno ustaje da kaze svoje misljenje, i da se suprostavi cerecenju covecnosti bilo gde i bilo kad, pa je stoga vrlo nepozeljan sagovornik. Zato Crkva mora da se satanizuje, medijski i kako god jos, i da se obelezi kao zla i naopaka. Otuda i ovi momci da koriste neke crkvene simbole u svom antinastupu, da bi se kroz njih i sama vera i etos koji Crkva drzi i brani, bacili u blato i proglasili nazadnim i necovecnim. Sve vec vidjeno i uradjeno mnogo puta do sad. Jedino sto i postavljac teme i njegovi istomisljenici ne kapiraju je da Boga ima, i da je Njegova svakako zadnja po svim pitanjima, pa i po ovom... Evo i jednog novog razmisljanja... teorija zavere! Dakle ovi huligani su naruceni s jasnim ciljem da se crkva izvrce ruglu! Ps. Za izvrtanje crkve ruglu ti realno i ne treba niko... radi to sama crkva mnogo bolje od svih nas "bogoboraca" zajedno... Margareta је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ovo nisu bili pravoslavni huligani,ovo su bili samo huligani. Ne verujem da imaju blagoslov,pa da i ti pišeš kako će Crkva imati problem zbog toga. Mada ako budu svi slušali komentare kao što je tvoj onda me ne čudi da bi do pljuvawa Crkve moglo da dodje,greškom i neinformisanošću,odnosno smutnjom. Dakle huligani nemaju blagoslov Crkve i ne plaši se da to svi gradjani nemaju kapacitet da upamte,pa da iz neznanja pljuju po Crkvi. Cekaj malo... ce li se odlucite vise oko toga? Kad pricamo o broju pravosalvaca u srbiji onda me ubedjujete kako niko ne moze drugome da sudi da li je i koliki pravosalvac i da se svako ko se oseca pravoslavcem na to izjasnjavanje ima pravo, a kad se napravi nesto ovako onda hop-la obrci B- stranu na ploci i pevaj kako TO nisu pravoslavci... ne moze covek da vas povata u tim vadjenjima vise... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 то је њен проблем, а докле год будемо "аргументима" пљувачке бранили веру, неће се ствари мрднути, само има дајемо "ђулад" за топове против православља. Pa brate najbolje da se stidimo sto smo Srbi i jos pride pravoslavci...takvi su imali transparente protiv patrijarha,ali smo vec zaboravili da su takvi i gadjali verni narod ispred Vaznesenjske crkve,zaboravili smo i da su doticni na hramu i Vaznesenjskoj crkvi pisali parole,zaboravljamo da su doticni razvaljivali ograde po nasim hramovima u sred pravoslavnog Beograda,zaboravljamo da su razni ovakvi i slicni anarhisti cinili razlicita zlodela,tukli,maltretirali,kad pricamo o verbalnom nasilju isto mnogo toga zaboravljamo..u stvari da li smo zaboravili? ili nismo ni znali? a sto nismo znali? i sto se o tome suska,tiho,najtise,a o pljuvackom argumentu prica sa najvise tacke u glas? Sta ce biti kada takvi kao takvi budu ne daj Boze nekad vecina? hoce li sacekivati ljude ispred crkve i tuci ih? hoce li praviti spiskove ko ide u crkvu? ko slavi slavu? hoce pisati parole protiv nas? hoce li nas ubijati? ako ovo rade kad su u drustvu ni 5%,sta ce raditi kad bude ih bilo 10,15,25,51 posto? Pobuniti se protiv toga nije nikakav greh. Ja ne branim te ljude,niti bi to tako uradio,ali ih razumem itekako...pa nazovite me kako hocete,prihvatam sve. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука