Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Mislim da je ovakve kretene trebalo uhapsiti i da malo posede u ćuzi. Inače, podržavam legalizaciju jer bi time propala mafija, a marihuana bi ušla u legalne tokove i punio bi se budžet od poreza. Naravno, trebalo bi mladima jasno predočiti posledice i ko je pametan, neće je koristiti. Potpuno se slažem sa legalizacijom ali zaista kontrolisano od stručnih ljudi i u medicinske svrhe,kako bi mogli sprečavati zloputrebe (deca). Dakle na recept ili na odobrenje medicinskih radnika u kakvom god obliku. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 zaboravili smo i da su doticni na hramu i Vaznesenjskoj crkvi pisali parole,zaboravljamo da su doticni razvaljivali ograde po nasim hramovima u sred pravoslavnog Beograda,zaboravljamo da su razni ovakvi i slicni anarhisti cinili razlicita zlodela,tukli,maltretirali,kad pricamo o verbalnom nasilju isto mnogo toga zaboravljamo..u stvari da li smo zaboravili? Pa kad vi upadate na tribine pljujete ljudima u lice i prebijate ih po ulicama, kakavu si ti reakciju ocekivao? Hriscansku? Pa to bre vas poso... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Pobuniti se protiv toga nije nikakav greh. Да али не пљувачком Има једна прича, сигурно ћу је по сећању изменити, чуо сам је од једног заставника у војсци Дође ти једна секташица у неки манастир, беше тамо још посетилаца, добијали су и да ручају и да обилазе, чак и да преспавају. Она је имала задатак да направи "хаос", од старта је приговарала "суптилно" како храна није добра како ово како оно, монах (можда је и игуман био) је на сваку примедбу говорио са осмехом "па доообро". Секташица је наставила да потпирује ситуацију и током вечере, а монах опет одговара "па доообро" Легоше људи да спавају, а она ће ти како је хладно како то нису услови ово оно...и даље монах "па доообро" Кад беше јутро и жена већ полуде од свега, рече монаху како је она дошла ту по "задатку" како је дошла да направи хаос и опет одговори монах "па доообро" Жена је пала у несвест од беса и по освешћивању се променила, тј. прешла је у веру. Њу је поразила доброта! Нама фали моооооре стрпљења и љубави! У свакодневници Golub, Милан Ракић, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 hoce pisati parole protiv nas? hoce li nas ubijati? ako ovo rade kad su u drustvu ni 5%,sta ce raditi kad bude ih bilo 10,15,25,51 posto? Pobuniti se protiv toga nije nikakav greh. Ja ne branim te ljude,niti bi to tako uradio,ali ih razumem itekako...pa nazovite me kako hocete,prihvatam sve. наше оружје треба да је љубав. Стално ми је у глави онај католички бискуп кога су разуларене "пусице" исполивале водом на трибини, из флаше са ликом Мајке Божије, он је отрпео и узео и пољубио ту флашу. А трибина му је сигурно била аргументована и без насиља. Ти људи који провоцирају ВАПЕ да их неко млати да би имали разлога, изговора и доказа да су у праву, да су прогоњени. Можда нисам у праву, али они ВАПЕ за сукобима. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Pa nije ovde niko nikoga hteo da bije. Jos jedna stvar, meni je psihicko nasilje licno gore od fizickog. Zato sto od fizickog ljudi i mogu ocekivati neku zastitu od drustva, ono je eksplicitno, dok je psihicko daleko prikrivenije. Kao sto vec rekoh, sazaljevam obe strane. Mnogo puta sam zvan na te skupove, nikada nisam otisao, bas zbog ovakvih stvari. Odličan si deki. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Evo je cela slika gde se vide ovi što su upali (sa Blica): https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Evo i jednog novog razmisljanja... teorija zavere! Dakle ovi huligani su naruceni s jasnim ciljem da se crkva izvrce ruglu! To si ti od početka samo želeo da zloupotrebiš. Kao što svi Srbi znaju,ovo nema veze sa Crkvom a ti ne znaš? Mnemoj brej dumreš numeš se razumeti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Poenta priče. Zato se ovakve stvari dešavaju i dešavaće se i dalje. A biće verovatno i još gore... Ne zaboravi i jedne i druge. Ne znam da li neko ima prava na javnu tribinu za legalizaciju narkomanije. Čuli smo da su kasnije dodadli da u stvari je tribina namenjena za legalizaciju u medicinske svrhe. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 To si ti od početka samo želeo da zloupotrebiš. Kao što svi Srbi znaju,ovo nema veze sa Crkvom a ti ne znaš? Mnemoj brej dumreš numeš se razumeti. Naravno, svi znaju da ovo ima iskljucivo veze sa Tadzikistankom poljoporivredom... PS. Nemoj ni ti da umres... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ne zaboravi i jedne i druge. Ne znam da li neko ima prava na javnu tribinu za legalizaciju narkomanije. Čuli smo da su kasnije dodadli da u stvari je tribina namenjena za legalizaciju u medicinske svrhe. Nejac koja ne duva buksne, sjece se i u oganj baca... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 то је њен проблем, а докле год будемо "аргументима" пљувачке бранили веру, неће се ствари мрднути, само има дајемо "ђулад" за топове против православља. off: čovek što ju je pljunuo je imao na umu odbrambeni rat Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Cekaj malo... ce li se odlucite vise oko toga? Kad pricamo o broju pravosalvaca u srbiji onda me ubedjujete kako niko ne moze drugome da sudi da li je i koliki pravosalvac i da se svako ko se oseca pravoslavcem na to izjasnjavanje ima pravo, a kad se napravi nesto ovako onda hop-la obrci B- stranu na ploci i pevaj kako TO nisu pravoslavci... ne moze covek da vas povata u tim vadjenjima vise... Vidi mnogo glupo pišem ne mož ništa pametno posle mene. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Nejac koja ne duva buksne, sjece se i u oganj baca... Nejač? spartikus ja bi tebe trajno banovao ti čovek u sebi gajiš mržnju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ne zaboravi i jedne i druge. Ne znam da li neko ima prava na javnu tribinu za legalizaciju narkomanije. Čuli smo da su kasnije dodadli da u stvari je tribina namenjena za legalizaciju u medicinske svrhe. U stvari cekaj... ako te dobro razumem, ako se ispostavi da nemaju pravo da orgazniuju takvu tribinu onda ovi imaju pravo da im upadaju i da ih pljuju po facama i zlostavljaju? Mucenici jadni isprovocirani... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Nejač? spartikus ja bi tebe trajno banovao ti čovek u sebi gajiš mržnju. Naprotiv, ukazujem ti na recenice koje su proglasene za sasvim normalne za jedno javno obracanje pa sam ih samo prilagodio situaciji koja je eto ocenjena kao neprikladna za javnu tribinu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука