Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Dakle ima sve i svašta i svakoga,pa moram kao pravolsavac da ponovo napomenem ono što cela Srbija zna!!! Ovo nema veze sa Pravolsavnom Crkvom niti Crkva ima namenu kako bi gajila u sebi akcije te vrste. Svi koji su bili tamo nemaju nikakav Crkveni blagoslov da bi neko imao prava povezivati SPC sa tim dešavanjem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Drasko to o cemu ti pricas je ideal,koji nazalost ne postoji u svetu ili postoji ali se meri u nekoliko promila. Seti se da smo pre neku godinu gledali tucu monaha ispred Gracanice,prema tome,ako ti mislis da od mladog coveka u zemlji Srbiji gde je razoreno drustvo a oni na margini i u ilegali da se ponasaju tako onda je ne znam... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 I sta reci cak i ovde na forumu su neki na osnovu toga sto je taj sa bradom imao na trenerci kostursku glavu,to je njima odmah znacilo da je doticni nacista i sledbenik Hitlerov. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Drasko to o cemu ti pricas je ideal,koji nazalost ne postoji u svetu ili postoji ali se meri u nekoliko promila. Seti se da smo pre neku godinu gledali tucu monaha ispred Gracanice,prema tome,ako ti mislis da od mladog coveka u zemlji Srbiji gde je razoreno drustvo a oni na margini i u ilegali da se ponasaju tako onda je ne znam... Ipak misli da je ideal Put po reči, budite dakle savršeni kao što je savršen i Otac vaš Nebeski. Otac ti daruje savršenstvo jer je u Njemu a naše je samo da pokušamo to Njegovo savršenstvo nama dato da tvorimo kao volju Božju. Dakle jeste teško ali je Put. (akcije poput ovih nisu Put,pa ne bi smeli da ulazimo sad u utopiju opravdanja). Ali te razumem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Dakle ima sve i svašta i svakoga,pa moram kao pravolsavac da ponovo napomenem ono što cela Srbija zna!!! Ovo nema veze sa Pravolsavnom Crkvom niti Crkva ima namenu kako bi gajila u sebi akcije te vrste. Svi koji su bili tamo nemaju nikakav Crkveni blagoslov da bi neko imao prava povezivati SPC sa tim dešavanjem. E dobro... verujem da je ovima na tribini sad puno, puno lakse... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ipak misli da je ideal Put po reči, budite dakle savršeni kao što je savršen i Otac vaš Nebeski. Otac ti daruje savršenstvo jer je u Njemu a naše je samo da pokušamo to Njegovo savršenstvo nama dato da tvorimo kao volju Božju. Dakle jeste teško ali je Put. (akcije poput ovih nisu Put,pa ne bi smeli da ulazimo sad u utopiju opravdanja). Ali te razumem. Put ka savrsenstvu kao: 1) Put koji biram da sledim ili 2) Put koji svi vi morate da sledite! Mani mene sad! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Drasko to o cemu ti pricas je ideal,koji nazalost ne postoji u svetu ili postoji ali se meri u nekoliko promila. Seti se da smo pre neku godinu gledali tucu monaha ispred Gracanice,prema tome,ako ti mislis da od mladog coveka u zemlji Srbiji gde je razoreno drustvo a oni na margini i u ilegali da se ponasaju tako onda je ne znam... Па однекле мора да се крене. Васпитање, веронаука, па чак и то исто грађанско треба да имају принципе да се насиљем и оваквим видом бунта ништа не постиже, напротив. Ако ничему не тежимо нећемо ништа ни добити. Да цитирам клавирског педагога легендарног Нејгауза "само при тежњи ка "немогућем" остварују се максимални резултати"! Примењиво је. Веруј ми ја уопште нисам неки миран тип. Делујем врло мирно, делом и због тога јер сам био понижаван од стране вршњака и околине. И негде сам и миран, али сам изузетно темераментан и имам и агресије, али сам се увек кајао због употребе исте. Иза агресије увек стоји нека аждаја и неки жешћи проблем или слабост. Десило ми се и да шутирам ормане на радном месту и у тој истој војсци сам замало поломио ногом своју касету од беса, и зафрљачио паштету у конзерви на сред дворишта од пуцања од разних "неправди" Али.....сутра ће неко рећи "брате ште си ти? православац? јел??" Љубав и ненасилна борба, то не може преко ноћи. Све што је лако, није много вредно. Сваком агресијом ми бацамо "џокера" у руке свим овим парадерима, борцима за марихуане, креаторима оних постера....итд итд..... RYLAH and cloudking је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ti si napisao da ima zanimljivu trenerku a Deja Vu je naglasio da zbog iste Неки су одмах закључили да се ради о нацистима. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Put ka savrsenstvu kao: 1) Put koji biram da sledim ili 2) Put koji svi vi morate da sledite! Mani mene sad! I tako....ne umeš da staneš i pričaš ono što niko ovde nije pričao a očekivao si kad si otvarao temu. Ja bi tebe ipak banovao za svako slučaj da sebe ne ubediš u ono šta pišeš. (znaš kakvi smo svaka duša nam je važna pa i tvoja) Neću se više upuštati u razgovor sa tobomrekao sma ti sve što je više nego očigledna a ja ne umem da spakujem svoje odgovore u sopstveni mir,pa imam više nevolje nego koristi od tvojih navodjenja i zabavljanja sebe. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 нарциста facenew22222222 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Па однекле мора да се крене. Васпитање, веронаука, па чак и то исто грађанско треба да имају принципе да се насиљем и оваквим видом бунта ништа не постиже, напротив. Ако ничему не тежимо нећемо ништа ни добити. Да цитирам клавирског педагога легендарног Нејгауза "само при тежњи ка "немогућем" остварују се максимални резултати"! Примењиво је. Веруј ми ја уопште нисам неки миран тип. Делујем врло мирно, делом и због тога јер сам био понижаван од стране вршњака и околине. И негде сам и миран, али сам изузетно темераментан и имам и агресије, али сам се увек кајао због употребе исте. Иза агресије увек стоји нека аждаја и неки жешћи проблем или слабост. Десило ми се и да шутирам ормане на радном месту и у тој истој војсци сам замало поломио ногом своју касету од беса, и зафрљачио паштету у конзерви на сред дворишта од пуцања од разних "неправди" Али.....сутра ће неко рећи "брате ште си ти? православац? јел??" Љубав и ненасилна борба, то не може преко ноћи. Све што је лако, није много вредно. Сваком агресијом ми бацамо "џокера" у руке свим овим парадерима, борцима за марихуане, креаторима оних постера....итд итд..... Da ali Drasko ovo nisu jednostavne stvari...oni ovako postupaju kad su debela manjina,moras hteo ne hteo da razmislis cekaj za 20,30,50 godina sta ako oni budu vecina? da li ce moje dete trpeti zbog njih? sta ce oni nama raditi? Razumes to nije puko protiv sam ili za sam,vec jednostavno realno sagledavanje. Ne mozes ljubavlju i ne nasiljem,mozes ali sta se desilo kukavcima sto su pisali peticiju protiv abortusa? Jel su oni fizicki ugrozavali nekog? i sto je onda trebalo 100 Ana Jaksic da dodje da ih snimaju,ismevaju,da im ruse plakate...Sto mediji tada nisu izvestavali kako je grupa huligana pokusala da prekine nesto? Sto je to bilo manje od onoga sto se desilo u ovom slucaju. I sto je bitnije sto je kod NAS to manje bitno? a ovde cemo dogurati do 20 strana...ne znam. Ne znam sta da kazem,nisam ni ja previse jasan sam sa sobom,ali se zaista plasim sta ce biti kada budu vecina,ako danas kad su jako velika manjina gaze,lome,provociraju,gadjaju i pritom ih toliko ima u medijima i svuda,sta ce biti onda...Boris se i za svoje dete. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 I tako....ne umeš da staneš i pričaš ono što niko ovde nije pričao a očekivao si kad si otvarao temu. Ja bi tebe ipak banovao za svako slučaj da sebe ne ubediš u ono šta pišeš. (znaš kakvi smo svaka duša nam je važna pa i tvoja) Neću se više upuštati u razgovor sa tobomrekao sma ti sve što je više nego očigledna a ja ne umem da spakujem svoje odgovore u sopstveni mir,pa imam više nevolje nego koristi od tvojih navodjenja i zabavljanja sebe. E tako. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 И противници ових или оних исто имају право да организују трибине и едукују народ како нешто није добро. Не можемо одобравати насиље, само зато што је нешто противно нашем размишљању. Наравно да се треба противити лошим стварима, али само говором, едукацијом... А да не причамо како многи противници немају благе везе о ономе чему се противе, него су противници само зато што им је неко рекао да је то против државе, нације, вере... Ako nemaju jedni pravo onda ne smeju imati ni drugi. To je ovde jasno da na prvom tom stepeniku to nije tako. Drugo tribine u vezi medicinske upotrebe ovoga ili onoga treba da organizuju medicinske ustanove,da govore doktori,da govore profesori itd,a ne studenti. Samo mogu zamisliti kad bi stvarno postojali neki nacisti studenti koji bi organizovali tribinu o uticaju Hitlera na ne znam sta i da li bi mi dosli ovde i pricali ma svako ima pravo da organizuje. Dakle ovo iako nije bila tribina za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe,vec za uopsteno legalizaciju marihuane mi moramo da kazem jasno i nedvosmisleno da to nije posao studenata i fakulteta. Ne odobravam nasilje,ali nasilje je ovde dvofazno i dvosmerno,a ne kako se pokusava prikazati samo u jednom smeru. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Da ali Drasko ovo nisu jednostavne stvari...oni ovako postupaju kad su debela manjina Ne, ova tribina za legalizaciju medicinske marihuane je poslednji korak pred dolazak necastivog... OVO je nesto sto gazi svaki molekul ljudskosti i dostojnstva. OvoME se ne sme dozvoliti da se rasplamsa i zadobije vecu masovnost jer ... ljudi... ovo cemu smo danas svedoci... prevazilazi najgora ocekivanja koje smo ikada igde mogli da imamo! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ako nemaju jedni pravo onda ne smeju imati ni drugi. To je ovde jasno da na prvom tom stepeniku to nije tako. Drugo tribine u vezi medicinske upotrebe ovoga ili onoga treba da organizuju medicinske ustanove,da govore doktori,da govore profesori itd,a ne studenti. Ne odobravam nasilje,ali nasilje je ovde dvofazno i dvosmerno,a ne kako se pokusava prikazati samo u jednom smeru. Pa dobro, gde ti je to nasilje s druge strane? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука