Jump to content

Ненад Поповић: СНП је партија десног центра са јаким нагласком на економију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Reci ti meni jel vama Dverjanima i Radulovićevcima ista marketing ekipa?

Pa cekaj...prvo pitao sam te nesto u vezi Popovica.

Drugo zar te nije sramota pa cak evo da Dveri i Radulovic odu na istu listu i naprave koaliciju da se razumemo nece se naravno to desiti,ti pricas o tome kao da su oni na vlasti i kao sad neprirodna koalicija a nijednim slovom nisi napao koaliciju koja je na vlasti 4 godine i koja je pokupila sav otpad i sljam iz drugih partija

sns-exds-spo-pups-snp-ts-exldp-exdss-exsdu

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Reci ti meni jel vama Dverjanima i Radulovićevcima ista marketing ekipa?

i jos jedno pitanje...dakle i jedni i drugi pricaju o stanju na terenu. Tvom prostom logikom da Obradovic iz Dveri tvituje kako je sad mrak,a Radulovic isto ucini da je to znak da im je ista marketing ekipa ili da im je isti gazda ili da ce u koaliciju ili...

Dakle formulara nema,sns je najavio u nedelju predaju liste,cudna situacija,javljaju se i ljudi komentarisu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

i jos jedno pitanje...dakle i jedni i drugi pricaju o stanju na terenu. Tvom prostom logikom da Obradovic iz Dveri tvituje kako je sad mrak,a Radulovic isto ucini da je to znak da im je ista marketing ekipa ili da im je isti gazda ili da ce u koaliciju ili...

Dakle formulara nema,sns je najavio u nedelju predaju liste,cudna situacija,javljaju se i ljudi komentarisu.

Јасан је апсурд где СНС предаје листу, а избори нису ни расписани, али ове изјаве данас су везане за састанак у канцеларији Двери у Београду.

Подели на овим сајтовима

Трећа Србија иде са Народном мрежом Глишића али на локалу највероватније са СНС

То истурено одељење СНС - а иде самостално да би покупило пар хиљада гласова Патриотског блока а као награду добиће од Александра Вучића неколико јавних предузећа........... - но све то и сам знаш.

Подели на овим сајтовима

А шта је то "патриотски блок" и зашто се тако зове? Зашто неко мисли да је само он "патриота", а други то нису?

Zato sto su protiv nato pakta. Onaj nato pakt,sto je 1999 godine bombardovao nas. Ili protiv stranih banaka koji globe narod Srbije,najveca je stopa kamate. Ili sto su za pomoc Srbima,a ne stranim firmama koje drzava placa po 10.000 eura po jednom radnom mestu,a onda ta ista firma zaposljava nas narod za platu od 18.000 dinara i tlaci i muci..eto jedni od razloga.

Подели на овим сајтовима

Zato sto su protiv nato pakta. Onaj nato pakt,sto je 1999 godine bombardovao nas.

Па може неко да не буде против НАТО пакта и да опет буде патриота, зато што сматра да је то најбоље за Србију тренутно.

Ако неко за време рата сарађује са непријатељем онда можемо да кажемо да није "патриота", али рат је давно завршен. Потписан је мир. Наша држава и војска (иста војска која се борила против НАТО, исти људи) сарађују са НАТО. Нећеш ваљда да кажеш да наши професионални војници и официри нису патриоте? Они су свој живот подредили одбрани свог народа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па може неко да не буде против НАТО пакта и да опет буде патриота, зато што сматра да је то најбоље за Србију тренутно.

Ако неко за време рата сарађује са непријатељем онда можемо да кажемо да није "патриота", али рат је давно завршен. Потписан је мир. Наша држава и војска (иста војска која се борила против НАТО, исти људи) сарађују са НАТО. Нећеш ваљда да кажеш да наши професионални војници и официри нису патриоте? Они су свој живот подредили одбрани свог народа.

Ne moze naravno.

Prvo vojska radi ono sto joj se nalozi,sigurno neki oficir ne odluci sam da ide da vezba sa nato oficirom.

Drugo u ratu nije ispastala samo vojska,nego narod,posledice bombardovanja,kanceri koji razaraju Srbe su tek u punom jeku iako ti kazes rat zavrsen hehe puj pike,sta sad gotovo je,ne,mi i dalje imamo posledice ali nemamo odgovore ako im je smetao Milosevic sto su ubijali obican narod,decu,sto su nas trovali i sta su hteli da postignu sa time.

Trece saradnici nacista pa cak i oni koji su bili puki i primorani saradnici su od ovog drustva prolazili ubijeni,zatrpani,zakopani,zatrla im se porodica,"iskakali" su kroz prozor...samo zato sto je drzava bila u ratu sa nacistima i sto su nacisti bili zlocinci. E pa i Srbija je bila u ratu sa nato zlocincima i oni su zlocinci,pa nesto mi cudno da se Srblje bori protiv rehabilitacije Nedica,a sa druge strane aminuje ili podrzava saradnju sa nato paktom.

Dakle patriotizam jeste reci ne,nato paktu. Naravno ne samo to,ali izgleda da je doslo vreme da se i po tome prebiramo i sabiramo. Iako puno puta ponovljena situacija jeste tacna a to je da nato pakt je silovatelj i ubica,Srbija je silovana devojka i silovatelj joj je pobio puno dragih ljudi a nju besomucno mlatio i silovao,a rodjaci i dobre "patriote" nagovaraju devojku na brak sa silovateljem sa recima bilo nekad,zavrsilo se to sad je druga prica. Ne moze biti ni normalno ni patriotizam.

Uostalom za ili protiv nato pakta treba da kazu oni koji su od istih najvise ispastali,npr otac Milice Rakic,porodica i familija pobijenih u vozu,oni ciji su bliznji oboleli od kancera...a ne svakako oni koji su u tim trenucima sebe i svoje bliznje sklanjali na sigurno iz zemlje dok ne prodje opasnost,pa se onda kad je prosla vracali i govorili nam "pametno"

Подели на овим сајтовима

Патриотизам, тј. родољубље је желети и радити оно што је најбоље за народ у датом тренутку. Није "бити против некога". Највећи српски владари преговарали су и сарађивали и са Турцима и са Аустријанцима и са Немцима, са било ким - само да народу буде боље. Нису истеривали неке своје "историјске правде" које се истерати не могу. Јер "историјска правда" не постоји. Постоје само мудри људи који избегавају страдање и труде се да живе добро, а са друге стране они мање мудри који иду главом кроз зид па народ због њих безвезе страда.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa zamisli da ja sad dodjem u Ameriku na onu plazu na kojoj si se slikao i pokupim tebe i tvoju porodicu i kazem e sad idete u Saudijsku Arabiju,tamo ce vam biti puno bolje,imacete vece plate i bice vam ok i ti meni kazes ne ali mi to ne zelimo,a ja kazem alo bre ko si ti da mislis. Dakle narod to ne zeli,tacka.

Pristup nato paktu osim toga sta smo imali sa njima u istoriji,sadasnjosti i buducnosti posto doktori najavljuju rast malignih oboljenja tek u buducnosti kao posledicu svih otrova koji smo unosili preko otrovanih reka,zemlje itd...jeste i ta da kao pripadnici nato pakta mozemo postati legitimna meta naprimer americkom isisu da kazu eto oni su nato pakt oni su nasa meta ili nekoj drugoj grupaciji. 

Drugo saradnja sa nato paktom nazalost vec postoji,dakle saradnja ne mora implicitno da znaci i ulazak Srbije tamo. Vladari nasi su saradjivali istina ali samo da bi opstali kao narod,a ne da bi ziveli bolje i naravno cekali su pogodan trenutak...za kontra-ofanzivu

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...