GeniusAtWork Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Немају зли су они. То је један хладан северњачки народ. Скоро па ко наши пријатељи Немци. Ово си написао саркастично, али ја сам баш то чуо од неких људи који су често у контакту и са једнима и са другима. Да је просечан Немац по менталитету много ближи Србину од просечног Руса. коЖељ њацИ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Бојим се да проф. Зека дебело прецењује мазохизам и способност жртвовања ни за шта великог дела грађана Србије... Имаш бре код нас људе који би траву јели само за инат некоме/нечему. Опасна ствар... Ја као либертаријанац и индивидуалац не верујем у тај народни менталитет и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ово си написао саркастично, али ја сам баш то чуо од неких људи који су често у контакту и са једнима и са другима. Да је просечан Немац по менталитету много ближи Србину од просечног Руса. А ко каже да ја то нисам видео својим очима, иако сам саркастичан? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ја као либертаријанац и индивидуалац не верујем у тај народни менталитет и сл. Тја, типично српски за једног либертаријанца! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Најлуђе је то што ДСС-Двери неће ни ући у скупштину па ће се они распасти пре него се СНС распадне, а исто тако и ДС. Сад, како да ти кажем, СНС има ових 50% подршке и ти људи их воле, ал' преосталих 80% бирачког тела их баш мрзи. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Овде код нас у супермаркету у Идеи један мој пријатељ пазари са својом женом рускињом и таштом му такође рускињом и поред њих пролазе други руси. Он чује, и пошто му жена рускиња, разуме да ови причају да су из истог града као и његова жена и ташта. И он се њима обрати на руском. А они се малтене уплаше. И онда вели: Ево ово су моја жена и ташта оне су исто из вашег града. И тако он упозна њих у Србији међусобом. Затим ми објашњава: - Знаш, они су такви, хладни. Ево пролазе једни поред других причају на руском а на хиљаде км су од куће и још су из истог града и ни да се макар осмехну једни другима. Ово је код нас срба незамисливо. Ето тако о русима. Елем има сам ја једну бабу рускињу Олгу а и једну бабу немицу Марту. Све ти је то исто мој Мирославе Ј. Шваба, Шваба. А ми Срби. Ми смо ти ко цигани или јевреји или арапи, ми смо ипак јужњаци. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Сад, како да ти кажем, СНС има ових 50% подршке и ти људи их воле, ал' преосталих 80% бирачког тела их баш мрзи. Од тих твојих 80% бирачког тела који их баш мрзеду изаћи ће 1/4 на гласање и и онда ће ових 50% што их воле ипак бити 50% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Од тих твојих 80% бирачког тела који их баш мрзеду изаћи ће 1/4 на гласање и и онда ће ових 50% што их воле ипак бити 50% На изборима да, ал' не мери се кредибилитет у јавности на изборима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 На изборима да, ал' не мери се кредибилитет у јавности на изборима. Кажи то твојим американцима, чик! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Кажи то твојим американцима, чик! Којим сад па мојим Американцима, више не могу да те испратим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Којим сад па мојим Американцима, више не могу да те испратим? Види моја вера у Небеску Србију је дошла из Србије. А твоја нова вера у либертаријанизам је дошла из Америке. Јел сад јасније? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 А твоја нова вера у либертаријанизам је дошла из Америке. Јел сад јасније? Искрено, не баш. Мислим, одакле ти то да сам на било који начин повезан са либертаријанизмом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Искрено, не баш. Мислим, одакле ти то да сам на било који начин повезан са либертаријанизмом? Осим што си Радуловићев бот, стварно не знам како ми је то пало на памет. Ево и сам се себи сада чудим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Осим што си Радуловићев бот, стварно не знам како ми је то пало на памет. Ево и сам се себи сада чудим. Одакле ти сад па то да је Радуловић либертаријанац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Одакле ти сад па то да је Радуловић либертаријанац? Па рекох да сам зачуђен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука