feeble Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Otac dopustio da mu se ćerka udavi, "da je ne bi dodirivali spasioci" Devojci koja je zapomagala u moru kod Dubaija, spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što će je nepoznata lica dodirnuti "porodica biti osramoćena". Pretpostavljam da se radi o muslimanu, cim pominje sramocenje ako je dodirnu spasioci. Tuga... Баба and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Bosnjo, pravi mirotvorac religije mira Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Bosnjo, pravi mirotvorac religije mira Moram ovo saslusati kad dodjem kuci, mada je meni situacija u BiH losa kada su u pitanju ovi ludaci. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Ovaj je u hilafetu i poziva bracu da mu se pridruze Ronald је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Bosnjo, pravi mirotvorac religije mira Нека дође да нам стави наранџасте комбинезоне. И ми брадоње са бајонетима за трку имамо. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Ovde treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Fali London. A da treba - jos kako treba... Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 1 hour ago, obi-wan рече Fali London Dortmund, od sinoć, Bogu hvala bez žrtava. Grizzly Adams, obi-wan and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 On 3/2/2015 at 23:00, Zayron рече Islamic invasions of Europe vs. the Crusades Ово није баш реална слика крсташких похода, почев од Дубровника, па све до Туниса где се негде и завршава све... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 пре 5 минута, Никола Поповић рече Ово није баш реална слика крсташких похода, почев од Дубровника, па све до Туниса где се негде и завршава све... Свеједно, крсташи су били само одговор - и то веома закаснели - на исламска освајања. Штета је што се данас то приказује као некаква "неоправдана агресија". Била је у суштини одбрана и то веома оправдана. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Свеједно, крсташи су били само одговор - и то веома закаснели - на исламска освајања. Штета је што се данас то приказује као некаква "неоправдана агресија". Била је у суштини одбрана и то веома оправдана. Не бих се баш сложио да је ту реч о било чему оправданом, махом су били вандали (крсташи) који су пљачали, силовали, убијали... Но, истина је, они су све то радили почев од Италије, тако да нису никога штедели. Kaludjerovic Sreten and Goku је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Управо сада, Никола Поповић рече Не бих се баш сложио да је ту реч о било чему оправданом, махом су били вандали (крсташи) који су пљачали, силовали, убијали... Но, истина је, они су све то радили почев од Италије, тако да нису никога штедели. То је тачно. Само треба имати у виду да је то била стандардна "пракса" ратовања у то доба, још није било женевске конвенције и осталих ствари. Муслимани су радили исто, као што наш народ добро зна. Поента је овде мотивација, а не тактика - зашто је папа послао крсташе уопште? Као одговор на исламска освајања. Шта су муслимани тражили у тим земљама које су биле циљ кампање? То су биле хришћанске земље. Које су крваво освојили и покорили. Kaludjerovic Sreten, Аурор, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Најсмешније је што се деци то данас представља као неки ничим изазван хришћански напад на исламске земље... Што је потпуно супротно истини. Kaludjerovic Sreten, Благовесник and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Истину збориш (постављаш питања) праведни Медо. Да, шта су тражили (овог пута Исламисти)?.. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Šopenhauer o islamu: 'Consider the Koran, for example; this wretched book was sufficient to start a world-religion, to satisfy the metaphysical need of countless millions for twelve hundred years, to become the basis of their morality and of a remarkable contempt for death, and also to inspire them to bloody wars and the most extensive conquests. In this book we find the saddest and poorest form of theism. ... I have not been able to discover in it one single idea of value.' – WWRii (1844) "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука