Jump to content

Зашто муслимани мрзе све што је српско, црквено, православно... (немуслиманско)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 1. 11. 2014. at 18:49, Ацо Конатар рече

Може се примијетити и то да ако је неко србин и има друга муслимана и предложи му да заједно изађу у неки кафић, тај друг не пристаје да изађе у неки кафић српског власника да неби направио промет том власнику. исто је иса осталим услугама

Čekaj, imaš druga koji je Musliman i nema problem da se druži sa tobom (kao Srbinom) ali ima problem da zajedno odete u kafić koji drži neki Srbin, da ne bi napravio promet?

Nekonzistentno, zar ne?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2014. at 12:16, Avocado рече

Čekaj, imaš druga koji je Musliman i nema problem da se druži sa tobom (kao Srbinom) ali ima problem da zajedno odete u kafić koji drži neki Srbin, da ne bi napravio promet?

Nekonzistentno, zar ne?

Uvodis logiku u ovu pricu? Hrabro... ;)

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Био сам љетос код комшије који држи кафану на добојском корзу. Каже да свраћају само Срби, нико од људи друге нације неће да сврати, чак и они који га знају из школе или с којима пословно сарађује.

Неће да остављају паре Србину. Тако је и са осталим  радњама.

А мени кад се једе бурек не гледам ко је газда, него да ли је бурек врућ, а радња чиста.

Подели на овим сајтовима

Пошто адвокати штрајкују, мораћу да преузмем улогу дрвеног

On 1. 11. 2014. at 22:10, cloudking рече

Zasto Srbi mrze sve sto je muslimansko?

On 2. 11. 2014. at 0:17, feeble рече

Ja sam Srbin i volim hurmasice i sudzuk, tako da nemoj da generalizujes.

On 2. 11. 2014. at 7:21, cloudking рече

Hurmasice i sudzuk su muslimani?

7896634 оу Џизс Крајст!!! Вај?! 

Подели на овим сајтовима

Није истина да мрзе Србе.

Ко прегледа вијести, видјеће да су се неки од њих на последњим изборима у БиХ изјаснили као Срби да би тако ушли у скупштину кантона Сарајево.

http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Bosnjaci-zbog-funkcija-postali-Srbi/166578.html

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2014. at 23:36, Фидер рече

Пошто адвокати штрајкују, мораћу да преузмем улогу дрвеног

7896634 оу Џизс Крајст!!! Вај?! 

Eto... zahvaljujuci mom lasusu dobio si puno palaca podignutih nagore... bili su spremni, samo se cekao povod za akciju ;)

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 3. 11. 2014. at 20:17, cloudking рече

Eto... zahvaljujuci mom lasusu dobio si puno palaca podignutih nagore... bili su spremni, samo se cekao povod za akciju ;)

Шта да ти кажем, никад слађи палци горе ;)

Али видиш да нисам алав, могао сам опет да урадим  7896634 за ''ласус'' и добијем још лајкова, али нисам ја такав, доста ми је оно из претходног.

п.с.

што никад не добијам обавештење кад ме цитираш?

Подели на овим сајтовима

On 4. 11. 2014. at 8:19, Фидер рече

Шта да ти кажем, никад слађи палци горе ;)

Али видиш да нисам алав, могао сам опет да урадим 7896634 за ''ласус'' и добијем још лајкова, али нисам ја такав, доста ми је оно из претходног.

п.с.

што никад не добијам обавештење кад ме цитираш?

Mozda zato sto sam na odobravanju. Meni nikad ne stize obavedtenje kad me citiraju. Mozda je zbog odobravanja a mozda ja treba nesto da podesim...

Expand  

Подели на овим сајтовима

Муслимани које познајем-нису се "оутовали" у том погледу...

Подели на овим сајтовима

Muslimani u RH mrze svakog tko brani Srbe ili tko je dobar sa Srbima.

Jednom sam pitao starijeg muslimana, koji se iz Stare Srbije doselio tu u RH još davno prije zadnjih ratova, zbog čega ne vole Srbe. Rekao mi je, između ostalog da je zbog toga što su Srbi srušili sve džamije po Srbiji nakon povlačenja Turaka, a to je bilo za vrijeme njegovog djeda, što on sad naziva kulturocidom.

Djed mu se smatrao srbinom muhamedanske vjeroispovesti, kaže.

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Nikad se poturcenjaci nisu smatrali Srbima, znaju poreklo , ynaju ko su bili ali e Srbima ne smatraju. Nije kaze se dzabe "poturcio se", jer primanje islama je bilo samo deo procesa promene, poturcenjaci su postajali Turci u punom smislu te reci . I danas turska ima slican sistem asimilacije stranih drzavljana

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Pre svega da kazem nesto. Sam Islam (bar sto se samog Kur‘ana tice) ,ne propoveda ni M od mrznje prema,uopste,hriscanima. To sto vidimo sa ovim ovdasnjim muslimanima,to ne treba poistovecivati sa Islamom,buduci da su hriscani prvi najvise nereda po svetu cinili. Setimo se samo Krstaskih ratova,Kolonijalizma,Prvog i Drugog svetskog rata,ratova u Vijetnamu,Afganistanu,Pakistanu,Iraku,itd....SVE je to Zapad zapoceo. Najveci nered na Zemlji,cinio je Zapad,a ne muslimani. Danas ovo sve sto vidimo,odraz je,PRE SVEGA,bezboznistva sa Zapada. Prema tome,kao sto hriscane sa hriscanstvom ne smemo poistovecivati,tako ne smemo i muslimane i islam. Ja sam se,eto prevario,pa sam Kur‘an iz znatizelje uzeo citati. I MNOGO TOGA sam video,sto bi celom covecanstvu koristilo. Npr. cak sam cuo i pokojnog srpskog patrijarha Pavla,da je citirao reci iz Kur‘ana,mada nije navodio izvor odakle je crpeo. Tek sam kasnije video da je on zapravo citirao iz Kur‘ana nesto toga. Kur‘an mnogo blaze govori o hriscanima,nego o jevrejima. Cak i u samom Kur‘anu pise “i videcete da cete najvece prijatelje naci medju onima koji kazu ‘mi smo hriscani‘!“. Ima jos dosta tih ajeta koji,sto direktno,a sto indirektno,potvrdjuju to. Ali zato Kur‘an mnogo vise govori protiv jevreja i njihove tvrdokornosti i nezahvalnosti. Voleo bih vam to malo bolje izložiti,pa da se uverite da samo istinu zelim da vam od srca posvedocim,al nemam ni vremena,a ni tehnickih mogucnosti

Подели на овим сајтовима

On 4. 11. 2014. at 16:36, Leopold рече

Djed mu se smatrao srbinom muhamedanske vjeroispovesti, kaže.

pa uglavnom su se oni sami cepali, a i mi smo ih odstralini da ne budu vise "srbi" nismo vodili nikakve "Dijaloge" sa njima uglavnom se sukobljavali...

+ oni su ziveli pod vladarima Srba koji su se sukobljavali sa drugim vladarom srba (kotromanic vs hebreljanovic) i odatle je poceo taj razdor izmedju njih i nas..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...