Jump to content

Дошло је време...

Препоручена порука

11738027_514230618726923_676686053495313

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Где је сад Зоске да ми лупу духовни шамар? Патетишем!...а можда сам само човек...мајка. Туга ми гура на врата душе, срце се стегло... Знам , не иде заувек...ипак...ово је можда почетак краја? Не! Ово је почетак новог почетка, као и сваки растанак.

Лети...лети у свет, душо моја мала! Сада је твоје време...и увек ће бити. Нека ти је Господ старатељ сада, јер ја ћу те тек по некад виђати...Чувај се душо моја...примени знање у пракси...почиње живот!...Бори се...дај све од себе! <3

Подели на овим сајтовима

bas kao sto i sam naslov tvog dnevnika kaze....doslo je vreme ....da se vidi u sta si  ulozila sve ove godine...da se vidi kako si uspela kao majka...i da i dalje uzivas u njenim pobedama...napravile ste samo jedan prirodan korak napred.....ali ste i dalje zajedno iako ne u neposrednij blizini....Bog sa vama.....!

majka-cerka.jpg

jedna lepa prica:

Kada je Bog stvarao majku, bio je to šesti dan stvaranja. Radio je prekovremeno, kad je naišao anđeo i rekao mu:

"Dosta se trudiš oko toga."

Gospod je odgovorio: "Da li si pročitao karakteristike u ovoj narudžbini? Treba da može da se pere, ali da ne bude od plastike... Treba da ima 180 pokretljivih delova i da svi budu zamenljivi... Treba da jede samo malo hrane i pije malo crne kafe... Treba da ima krilo koje nestaje kada stoji... Njen poljubac treba da leči sve - od slomljene noge do slomljenog srca... I šest pari ruku."

Anđeo je odmahnuo glavom i rekao: "Šest pari ruku? Nemoguće!"

"Ma ne prave meni te ruke problem," rekao je Gospod. "Već tri para očiju koje bi majke morale da imaju..."

"U pitanju je standardni model?" upita anđeo.

Bog klimnu glavom.

"Jedan par očiju koji može da vidi kroz vrata kad pita: "Šta radite tamo, deco? Drugi par na potiljku kako bi videla ono što ne treba da vidi, ali mora da zna. I treći par joj treba kad god dete pogreši, da ga pogleda s puno razumevanja i ljubavi."

"Gospode," reče anđeo vukući ga za rukav "Idi spavaj. Sutra ćeš završiti..."

"Ne mogu," reče Gospod, "Tako sam blizu kreacije koja je najsličnija meni. Već sam napravio jednu koja samu sebe isceljuje, koja može da nahrani šest članova porodice s jednim kilogramom mesa, koja devetogodišnjaka može da natera da se okupa..."

Anđeo je pogledao model sa svih strana. "Previše je mekana," reče kroz uzdah.

"Ali je jaka!" reče Gospod uzbuđeno.

"Nisi svestan šta sve majka može da uradi i da podnese."

"Može li da misli?"

"Ne samo da može da misli, već može i da smisli i razloge i pronađe kompromise," odgovori Tvorac.

Na kraju, anđeo pređe prstom preko majčinog obraza.

"Ovde curi," reče. "Rekoh ti da si se previše toga uključio u ovaj model."

"Ne, ne curi," reče Tvorac. "To je suza."

"A za šta služi?"

"Za radost, tugu, razočaranja, bol, usamljenost i ponos."

I tako Majka bi stvorena - plod jednog genija.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Велико хвала Јеѕѕ
:bighug:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Вала да знаш...бојим се само да би завршио као Мортина ружа ;)

11892260_1598707480390760_84144394812055

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Бонсаи је једна дивна уметност и хоби у којој човек схвати колико је његов боравак на земљи кратак.

Један 40-годишњи узгајивач бонсаија је сад посадио семе и коментарише како ће од њих постати права бонсаи стабалца тек у време његових потомака.

Подели на овим сајтовима

Вала да знаш...бојим се само да би завршио као Мортина ружа

Probaj !

Ja cu da probam...nisam sigurna sta da posadim...Spremna sam da cekam koliko god je potrebno...

Imam jos jedan eksperiment,koji je uspeo...Prosle zime sam posadila seme suvih urmi,nikle su...Izgledaju kao male palme... :) ...itd.itd...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Још увек нисам успела да " изведем" до краја семе парадајза и паприке.Кад то успем размислићу о предложеном. :)

Е то стварно није тешко. Ја сам то успешно радио, па ако треба неки савет како треба, како не треба, реци. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...