VaSa110 Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Da vracen sam. Pre mesec dana sam skinut sa odobravanja, ali sam pre par dana ponovo vracen. Zašto? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Zašto? Ukratko ima veliki ego toliko veliki da postoje tendencije da postane veći čak i od Aleksndrovog ega, a to je nešto što se ne sme dozvoliti. cloudking and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ukratko ima veliki ego toliko veliki da postoje tendencije da postane veći čak i od Aleksndrovog ega, a to je nešto što se ne sme dozvoliti. Aha. Nego čini mi se da ćeš i ti. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dobro, svaki rus ima genetski urodjenu petu srcanu komoru gde njegova braca Srbi imaju specijalno mesto. nema petu srcanu komoru, ali slucajno nas nikad nisu okupirali, nabijali na krstove po macvi i ostalim srpskim zemljama, nikad nas nisu pokrstavali, radili su suprotne stvari od toga, oslobadjali nas i od turaka i od svaba , pisu pismom kao mi, govore jeziukom jako slicnim kao mi, pravoslavni su kao mi, sve su to sitnice tebi mozda nebitne, ali one tvore ono "nije isto"... izmedju ostalog, sta vi to ocekujete od rusa, bespaltan gas, pa pitam se ima li bezobrazluku granica, nek vam da brisel besplatan gas, ja bi da sam putin odavnbo ga zavrnuo nacisto, ne bi sigurno izlazio u susret neprirodnim integracijama i zapadnim marionetama Иоанна, Дејан-Марковић and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 ja bi da sam putin odavnbo ga zavrnuo nacisto, ne bi sigurno izlazio u susret neprirodnim integracijama i zapadnim marionetama Ovim bi samo osigurao da zaista budemo zapadna marioneta, ovako i dalje ima šanse da budemo Ruska marioneta, e ne sekiraj se nije Putin glup zna on šta radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Tako nam je dok ne znamo šta ćemo. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 nek vam da brisel besplatan gas Бацам те на френд листу...хахах kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ovim bi samo osigurao da zaista budemo zapadna marioneta, ovako i dalje ima šanse da budemo Ruska marioneta, e ne sekiraj se nije Putin glup zna on šta radi. istina i bilo mi je to na pameti kad sam pisao, ali bez obzira, zna putin jako dobro da srbi masovno vole ruse , a i oni nas, narod voli narod, to je iznad putina i politike, nama je prirodno da budemo bliski, a ne da se zblizavamo sa onima koji nas mrze, koji nas gledaju ko cigane al nas trpe zarad geoppolitickih interesa, jao koji smo jad ne mogu da vjerujem, nek sam rat dozivio i prozivio i svakakve stvari ali kud ovo da gledam, radije bi jos 3 rata Crveni Baron and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 ljubite vi svog brata svabu, grijace vas srce, sta ce vam gas Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 ,,Ја теби вовјодо ти мени сердаре``.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Mlataranje Danasa i polunovinara. Srbija ima pune rezervoare gasa pa je bilo reci i da ce da lageruju gas u Madjarskoj... Valjda su mislili nasi da su u Kremlju sisali vesla i da mogu ispod zita, balkanski, da podrze EU i snabdevanje Ukrajine koja ne placa gas ... Ali, malo morgen, sto bi rekao nas dragi Predsednik ...ima gasa za Srbiju i sve koji ga placaju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ovim bi samo osigurao da zaista budemo zapadna marioneta, ovako i dalje ima šanse da budemo Ruska marioneta, e ne sekiraj se nije Putin glup zna on šta radi. Naravno da nije glup, zna on da izvozi gas u Ukrajinu, ne treba mu Srbija za tranzit ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Naravno da nije glup, zna on da izvozi gas u Ukrajinu, ne treba mu Srbija za tranzit ... Ali mu treba srbija da Balkanso polusotrvo ne bi bilo u potpunosti u vlasništvu SADa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Mladjoni, nema Putinove kazne Srbiji, samo fizicki zakoni .... Неће бити проблема са снабдевањем гасом, а грађани Србије не треба да брину. Све везано за исплату наших дугова умећемо да решимо са руским партнерима и да нађемо решење у корист грађана Србије, рекао је јуче Александар Вучић, премијер Србије, одговарајући на питање новинара о гасној кризи са Русијом због које Србији стиже за 28 одсто мање гаса од договорених количина. Таква охрабрења стижу и из Москве, где „Политика”, из извора блиских „Гаспрому”, сазнаје да ће тај руски гасни гигант, који преко Украјине транспортује 80 одсто тог енергента, „наставити Србији да испоручује гас у количинама предвиђеним уговором и у складу с потенцијалима ове компаније”. Разлога за ово охрабрења може да буде и договор који је јуче, после скоро четири месеца преговарања, постигнут између Украјине, „Гаспрома” и ЕУ о отплати 3,1 милијарду долара дуга, плус 1,5 милијарда аванса за будуће испоруке гаса овој земљи. После тога је Гинтер Етингер, комесар за енергетику ЕУ, изјавио да „можемо да гарантујемо грађанима ЕУ да ће снабдевање гасом ове зиме тећи глатко”, додајући да то значи да транзит према ЕУ више није угрожен. Алексеј Милер, директор „Гаспрома”, објаснио је јуче после договора ЕУ, Русије и Украјине да ће испоруке руског гаса Украјини бити обновљене када Кијев наредне недеље отплати први део дуга „Гаспрому”. Иначе испоруке гаса, како сазнаје „Политика”, смањене су за већину европских земаља, па и за Србију, која је на крају цевовода још пре месец дана, управо због проблема на релацији Украјина–Русија. Бугарска је пре два дана објавила да јој је Русија преполовила испоруке гаса, а потом брзо повукла исту вест, јер је гас несметано стизао до потрошача. И док су поједини медији јуче спекулисали да је разлог смањених испорука гаса то што се премијер Вучић није приликом последње посете Владимира Путина, председника Руске Федерације Београду договорио како да Србија отплати 200 милиона дуга, Зорана Михајловић, потпредседник владе каже „да су испоруке гаса смањиване целој Европи, па и Србији”. – С Русијом имамо партнерске односе. Наш укупан дуг је 200 милиона долара. Спремни смо да вратимо 100 милиона убрзо, али морамо да радимо као партнери и да се договарамо сваки дан, рекла је Михајловићева. Шта год да је разлог смањених испорука гаса, дуг Србије од 200 милиона долара, проблем с Украјином или нешто треће, тек много је важније питање шта је Србија урадила да би се припремила за овакве ванредне ситуације и да ли се спремила за предстојећу грејну сезону. Да ли је обезбедила довољне количине мазута, струје, угља, да ли је ЕПС на време реаговао или је ипак закаснио с расписивањем тендера за набавку угља, будући да је грејна сезона увелико у току? Душан Бајатовић, генерални директор „Србијагаса” каже да је складиште Банатски двор пуно, али да та количина гаса у њему неће бити довољна за целу зиму. Због тога су у опцији још неке набавке, међу којима и та да се од Руса купи још гаса и да се ускладишти у Мађарској. Цела ова ситуација додатно актуализује питање „Јужног тока”, којим би се заобишла Украјина, а тиме избегли и многи проблеми у снабдевању гасом. На ту „цев” се увелико чека, што ће по свој прилици потрајати. Бар док се не реши питање, Трећег енергетског пакета, што је камен спотицања Русије и Европске уније при градњи овог руско-европског гасовода. Шта је Трећи енергетски пакет? Поштовање Трећег енергетског пакета, на ком инсистира ЕУ, подразумева да „Гаспром” не може бити и власник гаса и гасовода. Поштујући европско законодавство, своје капацитете мора да уступи и неком трећем снабдевачу гаса, било да је реч о произвођачу гаса, мада таквих и нема осим „Гаспрома”, било да су то трговци, односно препродавци гаса. Интересантно је да ЕУ такве услове не поставља својим земљама чланицама Италији, Немачкој, Француској које равноправно с „Гаспромом” учествују у градњи „Јужног тока” и деле власништво 50 према 50 одсто у овом пројекту. Све ово ЕУ ради, наводно, у циљу смањења зависности Европе од руског гаса, иако добро зна да другог гаса нема. http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Nece-biti-gasne-krize-u-Srbiji.sr.html Opet ste se dzaba radovali ....Bratska Rusija i Srbija i dalje se vole ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ako je veliki vođa tako rekao onda tako i mora da bude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука