Драгана Милошевић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Слободно кад налетите на нешто у вези Сајма поставите овде. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Dajte neke naslove...posebno me interesuju versko istorijske knjige,ali moze i jos ponesto sto bi trebalo pazariti na sajmu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Milose, javicemo na vreme. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Градимир Станић, управитељ Издавачке фондације АЕМ СПЦ, говори о предстојећем Сајму књига и представља нова издања фондације. Посебну пажњу управитељ посвећује капиталном делу „Споменица владичанства сремског“, које се појављује у издању Епархије сремске, као и издањима „Источника“ Епархије канадске. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/39/14/10/24.10.14._gradimir_stanic_izdavacka_fondacija_na_sajmu_knjiga.mp3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Da,i mene zanima duhovna literatura.Nisam bila nikad,pa ne znam na cijem standu se ta tematika posebno izlaze?!Mozda dodjem i ja. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 http://www.beogradskisajamknjiga.com/active/sr-cyrillic/home/glavni_meni/za_izlagace/raspored_po_halama.html JESSY је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Da,i mene zanima duhovna literatura.Nisam bila nikad,pa ne znam na cijem standu se ta tematika posebno izlaze?! Mozda dodjem i ja. Што се тога тиче, обавезно посети штанд манастира Хиландар. Биће вероватно штандова епархија СПЦ. Ни ја нисам био, а не знам ни да л' ћу ићи, али припремам се као да идем. Волео бих да нађем књигу игумана студеничког Тихона ''Монаштво и осуђивање'' и још много тога Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Da li ce biti nekih akcija i popusta kao prosle godine?! Bas bih voljela da odem,mada bicu razapeta kao Isus kad tamo dodjem,zato se sad raspitujem i dumam u glavi sta bih mogla da uzmem. :.mislise. Margareta је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Da li ce biti nekih akcija i popusta kao prosle godine?! Обично су књиге на сајму јефтиније него иначе. Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Обично су књиге на сајму јефтиније него иначе. da, ali treba dobro pregledati sve....ista knjiga se prodaje po razlicitim cenama...i pripremite se , vi koji niste bili do sada, ogromna je guzva i ludilo od standova....mozes potpuno da se pogubis.....super sto je nasa Violeta postavila ovaj raspored, koji je stvarno od velike pomoci, i unapred se odlucite na sta cete se fokusirati....jer da sve obidjete, nemoguce je.....i stvori vam se konfuzija u glavi....a za knjige, koje biste kupili, informisite se unapred....preko preporuka...hilandarska izdanja su malo teza za pocetnike.....evo ja za njih predlazem... recimo https://www.pouke.org/forum/topic/32766-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BA%D1%9A%D0%B8%D0%B3%D0%B5/page-4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 evo, otprilike ove standove treba obici... Беседа (Епархија Бачка) Манастир Хиландар Светигора Истина (Епархија Далматинска) Центар за Православне предањске студије Образ светачки Манастир Ваведење Каленић (Епархија шумадијска) Богословско друштво "Отачник" Ljubičasta, Milan023, Саша M. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Kao neko ko je bio prethodne dve godine na sajmu,mogu reci da su cene snizene,ali nista specijalno snizene. Standove koje je vredelo obici i gde na zalost ili na srecu nije neka velika guzva su standovi manastira Hilandar,Besede,Obraza svetackog,Catene Mundi i jos mnogih drugih...mnogi manastiri imaju svoj stand,episkopije...Ne znam da li cu ove godine ici zbog finansija,ali ako odem planiram da uzmem Obraza svetackog novu knjigu o ocu Savi Vaznesenjskom, knjigu novu o starcu Nikanoru i jos svasta da pogledam,izmedju ostalog i cerkici neke pesmarice ili sta slicno. Milan023 and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Dve nove knjige izdavaca Obraz svetacki Млађони, JESSY, Ljubičasta and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 da dok se plati ulaznica....isplati se samo ako uzimas vise knjiga....inace se u Bg u pravoslavnim radnnjama mogu naci jeftinije knjige....zato ja vise ne idem na sajmove....izludi me ona guzva, ne moze se negde lepo ni prici standu.....ovako odes na miru u prodavnicu i lagano sam razgledas..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 To stoji,ali opet sajam ima tu neku car. Kao i to probijanje medju guzvom da dodjes do tih versko duhovnih standova i onda na miru uzimas sta ti treba ili pak razgledas knjige koje su nove,pa dok trazis one koje su stare a kojih nema vise u prodavnicama sta znam meni to gotivno...iako je istina to da kad platis ulaznicu 250 din puta koliko clanova ide,da to mu dodje negde na isto... Ima tih nekih specijalnih popusta i moze da se nadje.. Ali ko sto kaze Jessy isplati se jedino ako ides pa kupis vise knjiga pa onda ok,ovako se ne isplati,ali opet ko sto rekoh ima meni taj sajam neki ok smek i car koji ja licno volim. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука