Jump to content

Бјукенен: Бог је на страни Путина

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

evo opet si krenuo da nipodistavas sagovornika sa onim tvojim "elementarno"   :)))

nego ja ne mogu da vjerujem sto si meni nasao prigovarati ovo gore, ja sam se samo osvrnuo na tvoj argument koji ide nekako niej bilo dovoljno genetske raznolikosti da bi nastale rase kod ljudi, ja se time bavim kod tebe, jel ti znas uopste zasto sam ja tebe citirao, izgleda nemas pojma, mozda si imao los dan i rupe u pamcenju...

ti tvrdis da rase u okviru homo sapiensa ne postoje, u redu, ja tvrdim da postoje i to najmanje tri komada, crnci, bjelci i zuti, nije bitna boja koze samo nego i druge  izrazene antropoloske karakteristike, moja pokojna baba koja nikad cula nije za antropologiju je znala da su crnci razlicita rasa od nas, bas ko i kinezi recimo, ali u moderno vreme zbog nacizma i fasizma jako je nezgodno pricati o rasama, pa onda imamo onu suprotnu krajnost od fasista a to je negiranje rasa i jedna i druga krajnost su bolestine, a ti sad "elementarno" gledaj pa se krsti, ali moraces nekako da svaris da postoji dosta ljudi slicnih meni koji ne misle tako kako ti mislis, mozes ti to svariti, za razliku od ovog juana koji ima izgleda problema sa probavom, jer ide u svaku temu iza mene , jauce kako mu muka i kako ima nekih problema , osjetljiv neki djecak...

Mogao si odmah to da kazes da ne gubimo vreme. Jasno kao dan, tvoja pokojna baba i jos dosta ljudi su zatarabili, zapecatili sva moguca pitanja na ovu temu.,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 276
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нисам испратио ово пар дана. Како успесте да од Бјукенона и његове приче о Путину дођете до аматерске генетике? И како сте уопште успели да се свађате око генетике? Ко се још свађа око генетике, аман?!

Оладите са прозивкама ил катанац на тему.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Od evolucije i ljudskih rasa dodjosmo do Slobe i Šekita. A gde su homići, Artemije, Vučić, ateisti skoro odoše u zaborav, pa HAARP... Ajde te redom, polako.

Hoćemo još!

Подели на овим сајтовима

Уклоњене поруке које се односе на Слобу, Шешеља, ратове, деведесете и слично.

Ако и даље будете превише лутали од теме, да замандаљујемо док се нисмо заиграли.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...