МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Milosavljevicu osvrni se oko sebe,nemoj biti u ljusturi. To sto ce on doci ispred parlamenta sa mopedom i onim svojim drugom iz klupe i dati 1000 amandmana i hvalite se o tome na tviteru to nije realnost o tome da posto je kriticar,da je kvalitetan kriticar i da to ljudi kao tako prepoznaju.. Znam mnogo ljudi koji su protiv Vucica ali kad vide sta doticni radi,sta prica i na koji nacin kazu upravo ono sto sam rekao bolje i Vucic nego ovaj. Kazem ti oni kao takvi su sigurnost za ostanak na vlasti Vucica. To je jednostavno tako...A Radulovic je nebitan igrac,mislim realno u politickom smislu postoji na tviteru...ja tebe razumem da imas licne impresije prema njima i da ih gotivis ali to u globalu ne znaci nista,pogotovo ne ono kako si ti predstavio da su oni opasnost za Vucica,ne da nisu nego ono,veca je opasnost onaj lik sto se drao u kameru rts-a,mnogo veca. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Inače mi je pun kufer političara, (koji žele doći na vlast i pomoći svima nama,da plivamo u malo lepšim i toplijim vodama) koji sav svoj program grade na konstantnoj kritici ponekad i ličnoj,ljudima koji su trenutno na vlasti. Ja plivam drugačije. Млађони and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Milosavljevicu osvrni se oko sebe,nemoj biti u ljusturi. To sto ce on doci ispred parlamenta sa mopedom i onim svojim drugom iz klupe i dati 1000 amandmana i hvalite se o tome na tviteru to nije realnost o tome da posto je kriticar,da je kvalitetan kriticar i da to ljudi kao tako prepoznaju.. Znam mnogo ljudi koji su protiv Vucica ali kad vide sta doticni radi,sta prica i na koji nacin kazu upravo ono sto sam rekao bolje i Vucic nego ovaj. Kazem ti oni kao takvi su sigurnost za ostanak na vlasti Vucica. To je jednostavno tako...A Radulovic je nebitan igrac,mislim realno u politickom smislu postoji na tviteru...ja tebe razumem da imas licne impresije prema njima i da ih gotivis ali to u globalu ne znaci nista,pogotovo ne ono kako si ti predstavio da su oni opasnost za Vucica,ne da nisu nego ono,veca je opasnost onaj lik sto se drao u kameru rts-a,mnogo veca. Oчигледно не пратиш парламент. Oво је критичар... а ти настави да трипујеш шта год оћеш и настави да тражиш новог цара уместо вучића.....гласај за двери и сличне матрапазане који просипају шупље приче... итд.... .A Radulovic je nebitan igrac,mislim realno u politickom smislu postoji na tviteru...ja tebe razumem da imas licne impresije prema njima i da ih gotivis ali to u globalu ne znaci nista,pogotovo ne ono kako si ti predstavio da su oni opasnost za Vucica,ne da nisu nego ono,veca je opasnost onaj lik sto se drao u kameru rts-a,mnogo veca. Нисам ни мислио у том смислу опастно царе. Видиш как оразмишљаш - цар уместо цара.. који цар може да привуче више "екипе" да заседне на власт - то је за тебе опасност. За мене је опасност неко ко критикује аргументовно, са чврстом политичком идејом, јасном и прецизном и утемељеној у реалности. А то су радуловић и живковић. Критикују и двери али немају чврсту политичку идеју утемељену на стварности. Без опасности какве представљају радуловић и живковић сада, сутра ћеш добити само неког новог вучића или тадића коме ћеш опет тражити "опасност" у неком новом вучићу или тадићу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Izvinjavam se što mojim poslednjim postom nisam u temi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Inače mi je pun kufer političara, (koji žele doći na vlast i pomoći svima nama,da plivamo u malo lepšim i toplijim vodama) koji sav svoj program grade na konstantnoj kritici ponekad i ličnoj,ljudima koji su trenutno na vlasti. Ja plivam drugačije. Тачно, зато не подржавам људе који критикују друге људе, већ гледам ко критикује идеје. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 O Boze kakav parlament ?!!? Ko jos veruje da postoji parlament ?! To je samo tehnicka sluzba za prepisivanje modifikovanih europskih zakona. nana, Suncokret54, Натан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Сви ови полицајци које ја знам, а знам их једно пет шест по фејсбуку и једно десетак овако уживо круже причу како жандари нису знали ко је у питању и да су их прогурали и прошли бахато без икаког легитимисања. Друго, мислим да нису толико луди да ће д бију премијеровог брата и колеге тек онако. Сви су добили отказе, чему тај ризик?! треће, јасно се на снимку види када онај најкрупнији из обезбеђења извадио значку и држи је у руци да их не туку више - дакле сигурно их нису легитимисали нити су их тукли - а знали су ко је у питању. Чекај мало, видео си колико крвнички бију, и пошто су видели легитимацију Кобри, и пошто су сконтали о коме се ради ... Видео си на другом снимку како су их набили у хаустор, провоцирали сукобе са Кобрама, нису пуштали повређене људе у болницу... Значи, знали су и ко је и шта је и опет су наставили. О чему ми овде причамо? Не контам логику, стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Чекај мало, видео си колико крвнички бију, и пошто су видели легитимацију Кобри, и пошто су сконтали о коме се ради ... Ja сам на снимку видео да они бију и да у току "битке" један крупни момак вади значку, деру овима испред који бију буразера и другу кобру да прекину, и они чим су видели тог другог са значком да их пуштају. ја не занм на ком си ти снмку видео да они држе значке а ови бију. Тако да ја не знам одакле теби то да су жандари видели значке па онда тукли... колико ја видим у сред шурења је један од њих успео да извади значку - и екипа која је видела престаје да туче. O Boze kakav parlament ?!!? Ko jos veruje da postoji parlament ?! To je samo tehnicka sluzba za prepisivanje modifikovanih europskih zakona. И какве везе има са опозиционим странкама у прлменту, са Жиквовићем и Павловићем - доношење закона? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Волео бих да знам какве везе ово има са оним о чему ја причам.... какве то везе има са критиком коју упућују опозиционе странке? Gde ti vidis opozicione stranke u parlamentu?? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Gde ti vidis opozicione stranke u parlamentu?? Па рекох, Живковић и његова екипа - Павловић. То је тренутно једина опозициона странка у парламенту која нешто критикује. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ајде да се сетимо случаја Вучићев брат... Испребијан је крвнички брат премијера земље, коме су у пратњи били четири припадника елитне војне антитерористичке јединице, који су се сви уредно легитимисали, и за које је полиција знала кога бије. Крвнички. Тешко да има места случајностима. Ajde i da je sve bilo baš tako... ja i dalje ne razumem zašto su ih onda žandari tukli? U koju teoriju može da se uklopi to da žandari namerno i bez razloga tuku Vučićevog brata i pripadnike Kobri i da to još snimaju? Zašto bi neko ko želi da ubije Vučića javno tukao njegovog brata? Zašto bi sa 50km/h udario automobil? Suncokret54, florenntina, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ajde i da je sve bilo baš tako... ja i dalje ne razumem zašto su ih onda žandari tukli? U koju teoriju može da se uklopi to da žandari namerno i bez razloga tuku Vučićevog brata i pripadnike Kobri i da to još snimaju? Zašto bi neko ko želi da ubije Vučića javno tukao njegovog brata? Zašto bi sa 50km/h udario automobil? Da bi pokazao silu i da ima paralelnu vlast u drzavi, zato bi neko mogao da prenije brata premijeru... To je slicno pretnji Holbruka Milosevicu da ce sravniti Beograd sa zemljom ... Tako i ovi prete, mogu ti polomiti brata a i tebe ako budes neposlusan... Eto zasto. RYLAH and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ajde i da je sve bilo baš tako... ja i dalje ne razumem zašto su ih onda žandari tukli? U koju teoriju može da se uklopi to da žandari namerno i bez razloga tuku Vučićevog brata i pripadnike Kobri i da to još snimaju? Zašto bi neko ko želi da ubije Vučića javno tukao njegovog brata? Zašto bi sa 50km/h udario automobil?Зашто би Ђинђић правио покушај убиства од једног комерцијалисте који вози камион, који је случајно погрешио траку и закуцао се у његову колону? Спин зарад популарности једног корумпираног Итлера који оће целу Србију себи да подјарми!!! Не, чекај... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Зашто би Ђинђић правио покушај убиства од једног комерцијалисте који вози камион, који је случајно погрешио траку и закуцао се у његову колону? Спин зарад популарности једног корумпираног Итлера који оће целу Србију себи да подјарми!!! Не, чекај... Kamion sa 100km/h na autoputu sa pripadnicima klana u okolini spremnim da pucaju ako Bagzi uspe da udari i zaustavi Djindjicevo vozilo nije baš isto što i škoda sa 50km/h na raskrsnici, koja jeste zaustavila Vučićevu kolonu ali niko nije pucao, zar ne? To možda prolazi kod čitalaca Kurira... ti si ozbiljan čovek, nemoj da se zavitlavamo sa glupostima... Mislim, ok, u teoriji škoda je promašila Vučićevo vozilo i udarila u drugo vozilo u pratnji. Jel neko u tom vozilu poginuo, jel bar povređen? Čudo jedno da nemamo slike ni škode ni audija sa lica mesta... možda zato što je šteta na vozilima takva da bi to bilo smešno tretirati kao atentat? Što Vučić reče: "manja materijalna šteta"... ulubila se malo vrata i eto ti atentata... ono liči baš na Bagzijev, ali kad bi se gađali tramvajima... Suncokret54, florenntina, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Зашто би Ђинђић правио покушај убиства од једног комерцијалисте који вози камион, који је случајно погрешио траку и закуцао се у његову колону? Спин зарад популарности једног корумпираног Итлера који оће целу Србију себи да подјарми!!! Не, чекај... Rile ako mogu da ti bratski postavim pitanje? Misliš li da se prvi čovek vlade R.Srbije odgovorno ponaša po pitanju svoje bezbednosti? Iskreno mi reci da li nikad ama baš nikad nije to iskoristio kao samopromociju? I iskreno mi reci vidiš li i ti opasnost po Srbiju da se desi još jedno ubistvo premiera? Kakva bi mi to država bili? Ovde Vučić prestaje kao ličnost,on mora imati na umu 7 miliona ličnosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука