Jump to content

Аутомобил до 4.500 еура

Оцени ову тему

Препоручена порука

Боље Вас нашао. Одличан ник бате Оби! Ево још једног фана (мене), или боље речено, фанчуге, истог серијала! 8086.gif  :bendoff:  :4869:

Ako imas sta da kazes o SW, imamo temu, naravno, pa se i ti ukljuci kad stignes... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1.9,  tdi , čipovan je

Bas malo trosi, obzirom da ima turbinu. Zapamticu taj model, pa da ga malo proucim...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Bas malo trosi, obzirom da ima turbinu. Zapamticu taj model, pa da ga malo proucim...

Оби, турбина не значи да ће ауто више да троши. Турбина једноставно мора на дизела, јер би била онда огромна разлика у односу на бензинца. Турбина му даје веће перформансе, и моја астра 1.7 која има турбину мање троши од Голфа 2 који је нема (мада има двојки и са турбином). Или, бар је иста потрошња.

Подели на овим сајтовима

Hvala vam puno na savetima braco...hvala ti puno Bogdane,obraticu paznju na te stvari za koje nisam ni znao...

Generalno moram reci da sam dobrano laik sto se tice automobila i da ne znam sve te cake i fore...sto se ovog pezoa tice sumnjiva je dosta prica,posto sam znao vlasnika pa sam hteo videti da li ce te i vi primetiti nesto u vezi njega. Bogdane mozes se predstaviti,odakle si i tako to...

Jos jednom svaki savet,preporuka je dobrodosla.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Оби, турбина не значи да ће ауто више да троши. Турбина једноставно мора на дизела, јер би била онда огромна разлика у односу на бензинца. Турбина му даје веће перформансе, и моја астра 1.7 која има турбину мање троши од Голфа 2 који је нема (мада има двојки и са турбином). Или, бар је иста потрошња.

Mislim da su razlike samo u startu, pri većim brzinama dizel dominira

Подели на овим сајтовима

Таксисти у НС су презадовољни и са Хјудаи Елантром старом 10г. 

Једноставно имају другачији поглед на аутомобиле од нас, обичних возача.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Да знате једну ствар још... ЈТД мотор није конструисао Фиат (италијани), већ јапанци које је Фиат ангажовао. То мора да се зна. Али, данас се каже углавном да је то Фиат...

Подели на овим сајтовима

Mislim da su razlike samo u startu, pri većim brzinama dizel dominira

Деки, зависи. Имаш и лешеве, а имаш и оне који се тек буде изнад 4000 рпм.

Дизел доминира у потрошњи и обртном моменту. Све остало је ствар избора. Ко шта воли.

Подели на овим сајтовима

Да знате једну ствар још... ЈТД мотор није конструисао Фиат (италијани), већ јапанци које је Фиат ангажовао. То мора да се зна. Али, данас се каже углавном да је то Фиат...

Ово нисам знао. Па што онда на својим возилима нису имали честитог дизела до скора? Ево комшија свако јутро улива уље у своју Хонду Сивик дизел...

Подели на овим сајтовима

Znam da je tu zbog "skocnosti", da tako kazem, ali ipak je to prednapajanje, odnosno, dodatno napajanje, mora bar malo vise da trosi nego obican dizel... nego, tp sto kazes za golfa - sigurno ima tu dosta uticaja i to sto su ovi novi motori ipak tehnicki znatno doterani prema onima od pre 20+ godina.

U svakom slucaju, octavia je veliki auto, sa tom potrosnjom je stvarno odlicna. A i dopada mi se na izgled...

Подели на овим сајтовима

Деки, зависи. Имаш и лешееве, а имаш и оне који се тек буде изнад 4000 рпм.

Дизел доминира у потрошњи и обртном моменту. Све остало је ствар избора. Ко шта воли.

Такође доминира и у укупним приходима мајстора - једноставно скупљи је за одржавање од класичног бензинца.

Подели на овим сајтовима

realno jeste fiat, sad dal je fiat angažovao japance ili švedjane, nije važno :D

JTD je odličan motor i vratio je fiatu okaljan obraz :)

MAlo više troši od tdi al ostalo je sve ful :)

Подели на овим сајтовима

Људи, другар је узео 2011 године  Пежо 207 који је 2009. Имао је 200000. То је већ реална километража. Овај не може имати ови километражу ни у лудилу!

Мала вероватноћа.. ко купи каравана да га мало вози? Ајде неки хеч... па је више вероватно.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...