МилошБГ Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 хвала млађони...ајде шта би пре пежоа или форд фокус? дај још неки савет... дмсрбија,немам више јбга =) Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ево лепотан, све испуњава, само покушај да додаш мало пара Alfa Romeo 159 1.9 jtdm progression Никако за српске услове... скупа поправка огибљења богаоца, а технологија није за наше путеве, брзо пропадају због лоших путева.. Да си у немачкој... па бих мого мирне главе да ти саветујем алфаромео oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 lada specijalka, dobar auto, sve rezervne delove možeš naći na buvljaku, ne troši puno (ako ugradiš plin), kupiš je i još ti ostane para da odeš na Havaje na letovanje obi-wan, Богдан_, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 lada specijalka, dobar auto, sve rezervne delove možeš naći na buvljaku, ne troši puno(ako ugradiš plin), kupiš je i još ti ostane para da odeš na Havaje na letovanje Ауто,све пуца! Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 скупа поправка огибљења брзо пропадају Сложићеш се да то у највећој мери зависи од начина вожње. А и нису путеви баш толико катастрофални. Раде се сада квалитетне репарације огибљења, пар стотина евра, и није то сваке године. Генерално то му је једина мана. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 хвала млађони...ајде шта би пре пежоа или форд фокус? дај још неки савет... дмсрбија,немам више јбга =) Ja sam imao i pezoa i forda ( ne folus ali ford) i obadva su super. Na pezou koga sam kupio polovnog za 10 godina je pregorela samo jedna sijalica ... Forda vozim sada i odlucan je i on mada je noviji, tek treba da se pokaze.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ja sam imao i pezoa i forda ( ne folus ali ford) i obadva su super. Na pezou koga sam kupio polovnog za 10 godina je pregorela samo jedna sijalica ... Forda vozim sada i odlucan je i on mada je noviji, tek treba da se pokaze.... Tи имаш управо фокуса каквог би он хтео, само је твој цмакс... пренеси човеку искуства..механички твој ауто је индетичан фокусу... све је исто само је "тело" мало веће код твог. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 хвала млађони...ајде шта би пре пежоа или форд фокус? дај још неки савет... Форда али ја волим форда као компанију и њихову филозофију. Начин на који подешавају огибљења, брзине итд.... теби можда пежо више одговара, они су мало мекши, опуштежнији за вожњу, док форда можеш и згазити и и даље ће се понашати добро али је пежо удобнији. То наравно није нека разлика, то је лична преференција. То мораш сам провозати па видети, а ја лично форда имам и форда бих купио од тих "обичних" породичних аутомобила. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Alfa Romeo 159 1.9 jtdm progression Tvrdi su dosta i nisu za duga putovanja. Škoda ima najbolji odnos cene i kvaliteta, najbolji motor uvek imala Tojota. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Tи имаш управо фокуса каквог би он хтео, само је твој цмакс... пренеси човеку искуства.. S Max... Mojne da mi degradiras miljenika... Odlucan je, za sada nema mane. Dizelas, 6-7 litara potrosnja, ide dvesta po potrebi ... Милан Б and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Tvrdi su dosta i nisu za duga putovanja. Škoda ima najbolji odnos cene i kvaliteta, najbolji motor uvek imala Tojota. Није баш... шкоде су "прошлогодишњи" голфови. Исто и сеати. Али нису лоши аути.... А да, тојоте, јапанци, хонде... генерално важе за ауте који се ретко кваре... мада опет, све зависи.. Слабо имају дизела у понуди... то је проблем да узме јапанца.. нема неки избор... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 S Max... Mojne da mi degradiras miljenika... Odlucan je, za sada nema mane. Dizelas, 6-7 litara potrosnja, ide dvesta po potrebi ... Аха, па не деградирам, ес макс је иначе мондео "испод хаубе" дакле механички исти као мондео, све је исто, сви делови, само је "шасија" мало другачија. А це макс је исти као фокус само шасија малодругачија. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 gledam sad ove oglase na netu, umirem od smeha. Lik prodaje stojadina, ovo mu je opis DRODAJEM DOBROG STOJADINA ILI MENJAM ZA RAZNO SAMO DA NIJE AUTO--POLJOPRIVREDNE MASINE,ITD,NUDI TE 0--24H,MOZE I KAZAN ZA PECENJE RAKIJE Млађони, Плутон and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 већ да има мало већи гепек од ових малих аутомобила пунта, Šta fali gepeku punta ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Милоше, имаш 2.0 ХДИ моторе који немају пливајући замајац, јесу мало старије генерације и имају "само" 90 КС, али су јако издржљиви и уз просечно одржавање могу да пређу огромне километраже. Иначе, врло често се приликом поправке пливајућег замајца (спустиш цену продавцу приликом куповине због њега), као заменски део ставља фиксни замајац. Ово функционише без икаквих проблема, много је јефтинији део, ако желиш могу ти послати на ПП контакт мајстора у БГ који то ради проверено поуздано. Тако да и тај пливајући није никакав баук... Штета што избегаваш минивенове и караване, то су јако практична возила. Исто тако и Партнер/Берлинго са оним клизним вратима и панорама кровом су баш занимљиви (додуше имају торзију на задњој осовини, али се и то релативно лако решава и није толико скупо). Наравно, приликом куповине половњака, обавезно остави са стране барем 500 - 700 евра ради очекиваних поправки које су неопходне на возилима која су углавном прешла око 132.000км Млађони је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука