GeniusAtWork Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Učimo da vozimo bicikl... МилошБГ, Paradoksologija, Sanja Т. and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Valjda Deda mraz tu negde tumara... RYLAH, Sanja Т., Човек Жоја and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 I2 GeniusAtWork, Милан Ракић, Човек Жоја and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Evooo mene od malena se voleo sladoleddd Viikica, Vesna Milovic, МилошБГ and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Ovo je najlepsa tema na forumu! i ja mislim, trebala bi biti u Nasem forumu, naravno zakacena GeniusAtWork, Лидија Миленковић and LISA је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Kad sam bio mlad :) sad si, doduse, malo stariji, ali isti.. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 i ja mislim, trebala bi biti u Nasem forumu, naravno zakacena Добра идеја. :good2: Оставио сам пречицу тамо где је тема била некад, да се лакше нађе. Ненад Р., LISA, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Добра идеја. :good2: Оставио сам пречицу тамо где је тема била некад, да се лакше нађе. Иване , слажем се са тобом . Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Наташа, во времја оно кад снимаше филм са летећим креветом. Аха... Juanito, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Дуња, Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Осмех који су сањале цурице широм СФРЈ, а и шире. Плутон, Дуња, Arsenija and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Kaludjerovic Sreten, Биљана, Аурор and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Кад Млађони и ја ставимо слике, форум се замрзне... Док се посетиоци приберу. Ко Моника што се забезекнула... Crveni Baron, Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Mali Da'ko bi hteo da poruči nešto svima koji se ne slažu sa mnom... Млађони, Биљана, Дијана. and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Ко Моника што се забезекнула... zvala me pre neki dan, fol, da pita posto prodajem kucice... misli ja sam suntav :P Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука