Jump to content

Око нас .. тренутак инспирације. (фотографије природе)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Npr. jedno ovakvo... 4chsmu1

http://www.dpreview....anon_eos5dmkiii

canon-5d-400.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 297
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Бубица вас поздравља .smesko. .

p6090550.jpg

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

166067_4103624272671_1744691552_n.jpg

Copy Right- Foto Mirko Nova Varoš :)

ПРЕЛЕПО!! victory78

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Гости

ПРЕЛЕПО!! victory78

Hvala u ime fotografa ;) moram malo da se hvalim ;) u pitanju je Zlatarsko jezero na Uvcu, a fotografija je nastala na dan venčanja mog voljenog batice, gde su imali foto sešn ;)

Подели на овим сајтовима

Hvala u ime fotografa ;) moram malo da se hvalim ;) u pitanju je Zlatarsko jezero na Uvcu, a fotografija je nastala na dan venčanja mog voljenog batice, gde su imali foto sešn ;)

UVAC JE PRELEP :cheesy3: :cheesy3: :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...