obi-wan Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Bravo ! A da otvorimo temu sa autorskim fotografijama tj. licnim ?!? Pa moze, sto da ne... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 suza је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 suza је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Ново Брдо Grizzly Adams, feeble, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Da li koristite neki program za zastitu fotografije i sta ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Ja ne koristim, sad bas nemam razloga za to... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Lepe su ti ove bube. Mozda sam dosadna ali me zanima sta koristis za obradu fotografije ? ( razmena iskustava, posto ja ne koristim nista - sve je sirovo ) al' imam zelju da malo eksperimentisem Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 magnolia је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 magnolia је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Ново Брдо Олимп, Желе Зека, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Lepe su ti ove bube. Mozda sam dosadna ali me zanima sta koristis za obradu fotografije ? ( razmena iskustava, posto ja ne koristim nista - sve je sirovo ) al' imam zelju da malo eksperimentisem Ja koristim jednu stariju verziju shopa. Inace, od ostalih koji su jednostavniji za rad i prvo ucenje preporucujem ti PhotoScape, besplatan je, a ima sve vrste alata samo u jednom uproscenom obliku. http://www.photoscape.org/ps/main/index.php Takodje, imas i razne online editore, sve zavisi sta u stvari oces da postignes... http://savedelete.com/top-20-best-free-online-photo-editing-websites.html Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Разне "живуљке" из дворишта .smesko. . obi-wan and Таша је реаговао/ла на ово 2 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 ... obi-wan, Желе Зека and Таша је реаговао/ла на ово 3 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 ... Таша and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука