Чунга Лунга Написано Септембар 8, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2017 Блуза пуни џепови а на срцу штепови доле испод Славије када шина савије кући иду џезери Вилер Текс, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 Моје бицикло и ја смо тим гледамо на ово као на ружан филм и кроз улице пуне јада пробијамо се до града Рапсоди, Вилер Текс, Orion and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Испред једне зграде старе често слушам плач гитаре. Бацих новчић старцу седом осмехну се лице бледо. Лапис Лазули, Пг, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 Повеле те космичке барабе Све до Ориона и Касиопеје Овде трошна кућа и тарабе Тебе неко друго сунце греје Tavita and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2017 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 22, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2018 Кад ме силна туга свлада кад се предам страшном јаду Ти ми ходиш тихо тада и шапћеш ми: "Имај наду!" Кад ме стегне болест ружна пробије ме смртни зној Ти се смешиш на ме сужна Шапћеш: "Ја сам Лекар твој!" Пријатељи кад ме ману и однесу осмех собом Ти ми пружаш маслин-грану и шапћеш ми: "Ја сам с тобом!" Кад ме црне сумње зноје те зајецам: "Све ј' од дима!" тад кораке чујем Твоје и шаптање: "Бога има!" Кад смрт смотрим како коси старо, младо у гроб свлачи Твој осмех ми храброст носи: "Што се плашиш?! Ја сам јачи!" Лидија Миленковић, Поет, Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 25, 2018 Пријави Подели Написано Мај 25, 2018 Данас нама кажу, деци овог века, да смо недостојни историје наше, да нас захватила западњачка река, и да нам се душе опасности плаше. Добра земљо моја, лажу! Ко те воли данас, тај те воли, јер зна да си мати, јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могоше ником свесну љубав дати! Лидија Миленковић, Orion, Bojan* and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 Ако ми узму гробље и све моје одведу у робље, попале и опустоше, разруше и раскуће, пруће на прошћу поломе, животом ћу да платим, али ћу да вратим! Али не дам историју, веру православну и прадедова крсну славу. Не дам језик и ћирилично писмо. Без језика, вере и историје народ и нисмо! Брада, Bojan*, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 Кад си са мном, не мисли на време... Bojan* and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 Да је шутња злато, ја бих био богат купио бих тебе и правио бебе. Шутња није злато, зато сам сиромах своје злато правим од песме за тебе. Поет је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 Sad vise nema tame u koju nisam sisao po svoje zlato. Nag i siromasan padam u provaliju. Sve poznato i drago trampih za nepoznato unapred slaveci svoju pogibiju. Zidaru je lako: kada mu je tesko kuce zida. Lekaru je jos lakes: kada je bolestan ljude leci. Meni je najteze ljubavi moja cista- mene u jatima napustaju reci. :D :D Milica Bajic and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 Једно парче овог света, биће парче само наше. Изнад њега плаво небо, коме само сунце паше. Ту ћу с тобом да поделим, живот, срећу, своје снове. Ту ћу с тобом да поделим, све што створе руке ове. АлександраВ, "Tamo daleko", Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Љупки окрет, наклон благ осмехни се партнеру сад браду моју зграби ти ја ћу твоју чупкати Поет and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 21, 2019 Пријави Подели Написано Мај 21, 2019 Неко је крв своју лио да би ти слободан био "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Мај 21, 2019 Пријави Подели Написано Мај 21, 2019 On 21. 5. 2019. at 13:38, Марина Савковић рече Неко је крв своју лио да би ти слободан био Expand @Марина Савковић ovo je tako mocno! Ko je autor slike? Hvala Ti! Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука