Зосима Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Подстакнут оном песмом са Џибонијеве теме,има једно питање: Ко је по вама од форумаша, по његовом понашању,писању,искрености,ставовима,покајањем, Христољубљу,делима , па и личним познавањем,оверио карту за Царство Небеско ... Мени тренутно пада на памет само онај мали црногорац Калуђеровић,једна неискварена чиста душица... Ненад Р., Nina 777, Mилена КШ and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 O šta je ovo igramo se Boga? Barem negde moj "God complex" da posluži... RYLAH, Paradoksologija, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Жељко не иде. То 100 %.... RYLAH, Драшко, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 O šta je ovo igramo se Boga? Barem negde moj "God complex" da posluži... Их бре, стварно немаш осећај за филинг, па мало да се разонодимо,а може ово отићи и у једном сасвим другом смеру,рецимо да укажемо један другом,шта ваља не вања... Уосталом шта тебе бриге,тебе ће појести црна земља и то је то... :bleh: Олимп, Mилена КШ and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 @@Зосима, Хоћеш да се форумаши погорде? :sheriff: Зосима, Mилена КШ and Nina 777 је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Их бре, стварно немаш осећај за филинг, па мало да се разонодимо,а може ово отићи и у једном сасвим другом смеру,рецимо да укажемо један другом,шта ваља не вања... Уосталом шта тебе бриге,тебе ће појести црна земља и то је то... :bleh: Ti nemoj da se sekiraš znaš gde mi ateisti i vi metalike idemo.... Paradoksologija, RYLAH, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 @@Зосима, Хоћеш да се форумаши погорде? :sheriff: Плашим се да их неће пуно бити,мисим тих погорђених,уосталом они који иду горе,превазишли су грехове типа сујете... Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ti nemoj da se sekiraš znaš gde mi ateisti i vi metalike idemo.... Хахаха,ок ако вам је лакше,можете ставити и кандидате за highway to hell ... Odahviing је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Хахаха,ок ако вам је лакше,можете ставити и кандидате за highway to hell ... Pazi nemam ja ništa protiv vas ni vaše muzike, nego ono kosu nikako da operete, pa šta misliš da će Bog da vam dopusti da smrdite tamo ostalim stanovnicima raja, mislim onda to ne bi bio raj Пг and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Плашим се да их неће пуно бити,мисим тих погорђених,уосталом они који иду горе,превазишли су грехове типа сујете... Него, да неко не процени погрешно "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Martirije Mилена КШ, Никола Поповић, Драшко and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Klaudking... mada, on je vec tamo. Драшко, Зосима, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 https://www.pouke.org/forum/user/4035-wamozart/ :good2: Плутон, Mилена КШ, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Martirije Sad će nam reći,to mi je i djavo rekao (po uzoru na jednog svetitelja) Олимп and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ко је по вама од форумаша, по његовом понашању,писању,искрености,ставовима, Da, taj mali crnogorac, Ivan Ptt, Nikola Popović, Milan023 ,Amina ,Lidija Milenković, Saša od Moskve,Jessy,Jelena*, Dani, Arsenija...ne znam za sve koliko imaju godina, meni deluju kao mlade neiskvarene duše Интегра, Зосима, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука