Jump to content

Утисак недеље више није на Б92?

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

Pa ona je sama rekla da ovako brani recimo RTV i neke druge potencijalne zrtve. Ja isto mislim da je Vucic uticao da se ukine njena emisija kao i Mentalno razgibavanje, koje je bilo obicna zezancija. Ali ako se vec Olja predstavlja kao neki nezavisni novinar, moralna gromada, ili sta ti ja znam - onda je trebala odmah da mu se suprostavi, pozove NUNS, OEBS itd. Ali nije, a mene zanima zasto nije.

Ovo sve naravno ne znaci da Vucic nije zlo i da ne cenzurisu medije.

Добро али какве то везе има да ли је оља морална громада или не с тиме да је паметно и корисно за нас (мене и тебе)  да спречимо утицај политичара на медије. Тај детаљ не разумем.

небитно, двери, бећковићка, ћирилицаа који год медиј... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Сад ћу ја теби да објасним зашто је Ђинђић цар... и прави демокрта... за разлику од овог шљама који ти готивиш.

Када је Ђинђићу Чанак прдложио да укину СРС и СПС, Ђинђић је на то одговорио - "не, то није демократија"

:))  :))  :))  :))  :))

Pa onda je Milosevic majka demokratije ... on je od jednopartijske drzave napravio visestranacku demokratiju ...koju je Djindjic pokusao da "ustroji" ali sipak , ne daju Srbi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Добро али какве то везе има да ли је оља морална громада или не с тиме да је паметно и корисно за нас (мене и тебе)  да спречимо утицај политичара на медије. Тај детаљ не разумем.

Ja ne mogu nista uciniti svakako, ali naravno da ne zelim cenzuru. Nego mogla je Olja da pripomogne u tome, zato je krivim.

Подели на овим сајтовима

Ja ne mogu nista uciniti svakako, ali naravno da ne zelim cenzuru. Nego mogla je Olja da pripomogne u tome, zato je krivim.

Pa nihje pomogla zato sto laze, nikakvog pritiska nije bilo.

Jednostavno je dobila sut kartu od vlasnika kao neproduktivna i nepotreban trosak ..

Подели на овим сајтовима

Сад ћу ја теби да објасним зашто је Ђинђић цар... и прави демокрта... за разлику од овог шљама који ти готивиш.

Када је Ђинђићу Чанак прдложио да укину СРС и СПС, Ђинђић је на то одговорио - "не, то није демократија"

Е зато је ђинђић човек кога много нас толико готиви за разлику од бараба које ти подржаваш које би укинуле и ућутале сваког противника.

Ђинђић је био принципијалан. 

Прави демократа до крја свог живота. :)

И може хиљаду барона да лупета хиљаду глупости народ србије препознаје то и дље у Зорану Ђинђићу, јер више људи било на Ђинђићевој сахрани него што гласају за радикалну странку. :)

Нажалост ДС је дебело декадирао од ђинђића до данас.. већ  са тадоћем ту није више било ни 10 % ђинђићевог дс... 

Ма многи га готивили и готиве своје џепове, што се показало, све је опљачкано, о чему причаш...Он им је само изговор, као што је другима Милошевић, Вућић, бла, бла, народ занесен партијама.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ма многи га готивили и готиве своје џепове, о чему причаш.

Какви сад џепови? Човек имао више обичних људи на сахрани него што скупе ове параде хулигана, педера и полиције...... какве џепове спомињеш и какве они везе имају с било чиме..

Подели на овим сајтовима

И може хиљаду барона да лупета хиљаду глупости народ србије препознаје то и дље у Зорану Ђинђићу, јер више људи било на Ђинђићевој сахрани него што гласају за радикалну странку. :)

:))  :))  :))  :))

Poceli su u zadnje vreme da ga zaboravljaju, vraca se pamet polako u srbiju ..

Подели на овим сајтовима

:))  :))  :))  :))

Poceli su u zadnje vreme da ga zaboravljaju, vraca se pamet polako u srbiju ..

Толико да се и вучић пореди са њиме.  :))

Подели на овим сајтовима

Pa ova novinarka je sama rekla da su lagali? Ova sa "pescanika" ako sam dobro razumeo.

Ko je ovde nervozan, ne kapiram? Vucic je posteno ispreskakao i naterao da prizna da su lagali.

Nisi dobro razumeo. Ova novinarka je sa Blica. Vučić ne tvrdi da je Blic lagao, već da je OEBS lagao tj. nepravedno ga optužio da je on skinuo blog Dragana Todorovića sa Blicovog sajta (sa ovom sadržinom - LINK)... a dokaz je da je Blic potvrdio da su sami skinuli ovaj blog sa sajta bez pritiska Vučića, što je i novinarka Blica potvrdila.

E sad tu imamo dve zamene teza... pre svega, ako Vučić već hoće da se igra formalizma - Dunja Mijatović i OEBS nisu lagali jer nikada nisu direktno ni tvrdili da je Vučić lično blokirao sajtove i skidao blogove... dovoljno su pametni da ne optužuju direktno kad naravno ne postoje dokazi... ne mogu da nadjem izjavu u originalu ali evo ti tekst sa Blica:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/468971/OEBS-protiv-cenzure-interneta-u-Srbiji

Dakle, piše šta se desilo (što je tačno), piše da su zabrinuti zbog toga (što je normalno) i poziva se vlast da ovo zaustavi (ko god da to radi). Laži nema nigde.

Druga zamena teza je tvrdnja da ako je Blic rekao da je sam skinuo blog, onda Vučko nema ništa sa tim... Jok, mislili smo da je Vučko lično ukucao adminsku šifru i lično izbrisao blog... Naravno da je Blic sa svog sajta skinuo blog... i naravno da neće reći da su to uradili zbog pritiska ili autocenzure... tako i funkcioniše cenzura u zemljama koje imaju bar privid civilizovanosti - blogovi, novinari, emisije, sajtovi koji kritikuju vlast lagano nestaju bez ikakvih "otisaka prstiju"... ne očekuje niko da Vučić ponovo radi ono što je radio devedesetih kao ministar informisanja... naučio je nešto za ovo vreme a danas nije baš ta situacija da se sve može kao onda...

Najveći bezobrazluk je zapravo na početku klipa kada Vučić tvrdi da se o slobodi medija slažu i sve je pozitivno a ne slažu se o slobodi izražavanja... nejasno je kako uopšte zamišlja slobodu medija bez slobode izražavanja...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Какви сад џепови? Човек имао више обичних људи на сахрани него што скупе ове параде хулигана, педера и полиције...... какве џепове спомињеш и какве они везе имају с било чиме..

Државни џепови. Војвода Петар Бојовић сахрањен је без икаквих почасти. И мени не мора нико, кад умрем нек ме баце где хоће, свеједно после :)

Не заноси се великим сахранама.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Државни џепови. Војвода Петар Бојовић сахрањен је без икаквих почасти

Kaкве то везе има са било чиме? Посебно са овом темом. Објаснио сам барону ко је ђинђић и зашто га днас људи готиве и зашто су га некаад готивили. Ти ту убацаш неке џепове и приче.. које немају везе свезом. 

Подели на овим сајтовима

E sad tu imamo dve zamene teza... pre svega, ako Vučić već hoće da se igra formalizma - Dunja Mijatović i OEBS nisu lagali jer nikada nisu direktno ni tvrdili da je Vučić lično blokirao sajtove i skidao blogove... dovoljno su pametni da ne optužuju direktno kad naravno ne postoje dokazi... ne mogu da nadjem izjavu u originalu ali evo ti tekst sa Blica:

E i ovde se radi o istoj stvari. Niko ne tvrdi, pa ni gospodja Beckovic, da je vrsen pritisak. Ona kaze da je zvao i to je sve. I ona "zna"£ da su i druge zvali ali niko se ne javlja da potvrdi to ...

Znaci mlacenje prazne slame i pokusaj manipulacije sa poluistinama i dezinformacijama ... vec vidjeno milion puta ...

Подели на овим сајтовима

Kaкве то везе има са било чиме? Посебно са овом темом. Објаснио сам барону ко је ђинђић и зашто га днас људи готиве и зашто су га некаад готивили. Ти ту убацаш неке џепове и приче.. које немају везе свезом. 

Има везе с везом, преко његове партијске грбаче напунили су своје џепове, фарсично, комично колико га због тога жале. :)

Државна каса наставља да плаче...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

E i ovde se radi o istoj stvari. Niko ne tvrdi, pa ni gospodja Beckovic, da je vrsen pritisak. Ona kaze da je zvao i to je sve. I ona "zna"£ da su i druge zvali ali niko se ne javlja da potvrdi to ...

Znaci mlacenje prazne slame i pokusaj manipulacije sa poluistinama i dezinformacijama ... vec vidjeno milion puta ...

Kласично вађење из контекста, Бећковићка кад прича о звању јасно прича о вршењу притиска. Јер су о томе дискутовали, да када новинари оптуже политичаре да врше притисак, да полтиичари питају ЈЕЛ СМО МИ ВАС НЕКАД ЗВАЛИ.... па је бећковићка на то рекла ДА МЕНЕ ЈЕ ЗВАО.

Дакле јасно је рекла да је на њу вршен притисак. 

Има везе с везом, преко његове партијске грбаче напунили су своје џепове, фарсично, комично колико га због тога жале.  :)

А зар има смисла дискутовати о томе са женом која држи сајт посвећен јединици која је извршила атенат на прмијера републике Србије? Која држи сајт проверним убицама, криминалцима и психопатама? Који су палили дискотеке, тровали српску децу наркотицима,, трговали са непријтељем, и максимално злоупотребљавали положај и службена овлашћења и моћи које су им дате. 

Ти да си иоле објективна по том питању - не би им држала сајт. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...