Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 A jesi li cuo za sud? Сигурно ће да их тужи, то уопште није дилема. Поента је да они овде раде нешто што је очигледно економски неисплативо. А ти покушаваш да прогураш причу како је то из економског интереса а не из политичких притисака. Иако је сваком јасно да је из политичких притисака(па и теби) I ja nisam cuo da se ona zali da joj ne placaju? Плаћају јој јер знају да ће морати да јој плате када дође до суда све уговорено + казну + трошкове суђења. Не видим какве то везе има. Они су могли да сачекају још шест месеци, и да не морају ништа више да јој плате сем уговореног. А тешко да ће у њен термин да ставе нешто што ће да им надокнади те трошкове. Дакле или је "менаџмент" састављен од идиота, или је у питању неки политички интерес који ће на неки начин да им покрије те трошкове или им прети прављењем још већих трошкова. Проста логика, то су три могућа објашњења. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Сигурно ће да их тужи, то уопште није дилема. Поента је да они овде раде нешто што је очигледно економски неисплативо. А ти покушаваш да прогураш причу како је то из економског интереса а не из политичких притисака. Иако је сваком јасно да је из политичких притисака(па и теби) Плаћају јој јер знају да ће морати да јој плате када дође до суда све уговорено + казну + трошкове суђења. Не видим какве то везе има. A na osmovu cega ti znas da nije ekonomski isplativo? Nije uopste bilo ekonomski isplativo osnivanje B92 pa se na kraju isplatilo ... Odakle teni ideja da znas sta se blasniku isplati i kakve planove ima za narednu deceniju na primer? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 A na osmovu cega ti znas da nije ekonomski isplativo? Nije uopste bilo ekonomski isplativo osnivanje B92 pa se na kraju isplatilo ... Odakle teni ideja da znas sta se blasniku isplati i kakve planove ima za narednu deceniju na primer? Зато што она има уговор још шест месеци. ОД губитака имају следеће. трошкове оље бећковић за 6 месеци + казну коју ће мрати да јој плате због кршења уговора + трошкове суђења, на све то имау трошкове не емитовања емисије, рекламе које је доносила та емисија и профит који је доносил та емисија. Да би такав потез био економски исплатив оно што би је мењало мора да покрије све те трошкове.(суђење + казна + зарада оље + зарада од емисије, позиви, гледаност, реклама) Тешко да постоји нешто што ће да им исплати све то. Са друге стране какав год да је план на десет година, не постоји ниједан једини разлог зашто би тај план чекање 6 месеци да уговор ољи бећковић истекне могао бити нарушен. Апсолутно неисплатив потез, јасно из авиона. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Зато што она има уговор још шест месеци. ОД губитака имају следеће. трошкове оље бећковић за 6 месеци + казну коју ће мрати да јој плате због кршења уговора + трошкове суђења, на све то имау трошкове не емитовања емисије, рекламе које је доносила та емисија и профит који је доносил та емисија. Да би такав потез био економски исплатив оно што би је мењало мора да покрије све те трошкове.(суђење + казна + зарада оље + зарада од емисије, позиви, гледаност, реклама) Тешко да постоји нешто што ће да им исплати све то. Са друге стране какав год да је план на десет година, не постоји ниједан једини разлог зашто би тај план чекање 6 месеци да уговор ољи бећковић истекне могао бити нарушен. Апсолутно неисплатив потез, јасно из авиона. Tebi jeste ali stvar je u tome sto je onaj grk pun ko brod i zna kako se zaradjuju pare a ti go ko pistolj i nisi ni platu do sada zaradio ali ces da mlatis sta se grku isplati ili ne ... Mislim, kapiras li ti koliko je to smesno .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Апсолутно неисплатив потез, јасно из авиона. Kako znas, mozda bi bilo neisplativije da im se Vucic (i mozda Beba) navale na kosti pa pocnu da ucenjuju, salju inspekcije, traze prljav ves itd. Ovako im bilo lakse i jeftinije, mozda. Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Tebi jeste ali stvar je u tome sto je onaj grk pun ko brod i zna kako se zaradjuju pare a ti go ko pistolh i nisi ni platu do sada zaradio ali ces da mlatis sta se grku isplati ili ne ... Ето, изнесе ти човек аргументе а ти на то идеш ад хоминем и то лажи. А ево ти зашто су лажи. 1. Радио см пре него што см уписао факултет, у казину 2. радио сам док сам студирао, ишао да селим станове. 3. радио сам оно волонтерски за писмо препоруке, захваљући ком сам се на бироу завео као "комерцијални техничар" наспрам "гимназијалац" 4. Радим сада, пољопривреду покренули смо мали посао и газдинство. Дакле, замолио бих те да више не шириш лажи о мени. Лажи против којих се тако јако бориш.... хвала. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Kako znas, mozda bi bilo neisplativije da im se Vucic (i mozda Beba) navale na kosti pa pocnu da ucenjuju, salju inspekcije, traze prljav ves itd. Ovako im bilo lakse i jeftinije, mozda. мало смешно што барон лајкује пост у коме се јасно прича да је у питању политички утицај а не економска исплативост... То сам и рекао: Дакле или је "менаџмент" састављен од идиота, или је у питању неки политички интерес који ће на неки начин да им покрије те трошкове или им прети прављењем још већих трошкова. Проста логика, то су три могућа објашњења. feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ето, изнесе ти човек аргументе а ти на то идеш ад хоминем и то лажи. А ево ти зашто су лажи. 1. Радио см пре него што см уписао факултет, у казину 2. радио сам док сам студирао, ишао да селим станове. 3. радио сам оно волонтерски за писмо препоруке, захваљући ком сам се на бироу завео као "комерцијални техничар" наспрам "гимназијалац" 4. Радим сада, пољопривреду покренули смо мали посао и газдинство. Дакле, замолио бих те да више не шириш лажи о мени. Лажи против којих се тако јако бориш.... хвала. Uh! Izvini! Pa ti si ekspert za medije i profit... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Uh! Izvini! Pa ti si ekspert za medije i profit... Опет ад хоминем. А то што нисам експерт за медије и профит, не даје ти за право да лажеш да "ниједну плату нисам зарадио" и да се трудиш да ме представљаш као неспособну ленштину. То се зове безобразлук и лагање. Управо оно за шта оптужујеш Бећковићку ти радиш. Чим ти се представе аргументи ти бежиш у ад хоминем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Опет ад хоминем. А то што нисам експерт за медије и профит, не даје ти за право да лажеш да "ниједну плату нисам зарадио" и да се трудиш да ме представљаш као неспособну ленштину. То се зове безобразлук и лагање. Управо оно за шта оптужујеш Бећковићку ти радиш. Чим ти се представе аргументи ти бежиш у ад хоминем. Promeni nick u "Jaki argumenti"... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Promeni nick u "Jaki argumenti"... Ти промени ник у "немам аргументе па лажем на туђ рачун" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Misterija resena oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Лицемери над лицемерима Из солидарности са Ољом Бећковић прексиноћ сам отишла пред Телевизију Б 92 у време када се емитује „Утисак недеље”. Подржавам колегиницу у настојању да грчке власнике натера да поштују уговор који има са том кућом. Мислим да су лицемери кад скидање најчувеније политичке емисије тобож правдају пословном политиком. Из искуства са западним газдама знам да не маре много за слободу изражавања у Србији. Власник компаније „Рингијер” пре три године хитно је долетео у Београд да лично смени главног уредника листа „Ало” ког је пре тога критиковао тадашњи председник Србије. Те 2011. године Удружење новинара Србије осудило је ту „лицемерну праксу давања лажних изговора за политички мотивисане смене”. Али и над лицемерима има лицемера. У ову другу групу, примера ради, сврставам Драгана Шутановца, чије је руковање са Ољом прексиноћ дочекано звиждуцима. Чујем да је ДС у недељу мобилисала чланство порукама „Дођите да будемо већи утисак од Утиска!” Драган Шутановац и други опозиционари покушавају да политички киднапују солидарност са Ољом Бећковић. Тешко ми је да поверујем у њихову посвећеност слободи говора. Ко се данас још сећа да је Шутановац заслужан за кривични прогон Јелене Спасић, младе новинарке којој су на његов захтев по хитном поступку спремали процес без присуства јавности, због наводног одавања државне тајне. А знате зашто се мало ко сећа? Јер се те 2011. године мало ко са Јеленом солидарисао. Има и других примера. Читали сте о пожртвованости Маријане Милосављевић, бивше новинарке НИН-а и бивше уреднице „Политике” која је најбољој другарици из НИН-а Ивани Јанковић поклонила бубрег. Али 2009. нисте имали где да прочитате како Маријана – баш као данас Оља – тврди да је под политичким притиском отерана из „Политике”. У НИН-у, који је након што га је „Рингијер” купио „очишћен” од дотадашњег главног уредника, највећег броја аутора и дугогодишње независне уређивачке политике, Маријана није могла да објави ни писмо читаоца у ком би се бранила од клевета које је НИН 2011. на њен рачун штампао из пера Владимира Бебе Поповића. Неко ће рећи да је то типична српска новинарска судбина. Уредник првих новина на тлу Србије и писац првог либералног српског устава Димитрије Давидовић умро је у унутрашњем егзилу а да његове Новине сербске о томе нису објавиле ни слова. Тај зачарани круг морамо некако прекинути, али постоје две врсте савезника који нам ту не могу богзна колико помоћи. Први су дискредитовани политичари који су док су били на власти и сами газили слободу изражавања, а други су новинари који увек подржавају само своје политичке истомишљенике и њихова права. Љиљана Смајловић http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Licemeri-nad-licemerima.sr.html feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Evo zene liberalne i opozicionarke ... Ovo treba Srbiji ... Cist komospolita i anacionalna potpuno ... I naravno ne voli Vucica ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука