Баба Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Може да се опстане и у конц логору. А ако си намћор не може ни у Царству Небеском. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Vučić: Nemam nikakve veze s neemitovanjem Utiska nedelje Blic, Tanjug, Beta | 13. 10. 2014. - 07:59h 07:56h | Foto: E. Čonkić Premijer Srbije Aleksandar Vučić je odbacio sinoć optužbe da je na bilo koji način odgovoran za skidanje "Utiska nedelje" sa programske šeme televizije B92. Premijer Aleksandar Vučić - Ćutao sam 25 dana, nisam reč izgovorio, pustio sam da govore najružnije i najlošije stvari o meni....Sad pitam i vas i Evropu - ko je svojevremeno prodao B92, da li sam ga ja prodao, da li sam ja uzeo novac, u čije vreme je prodat, ko je posredovao, da li Đilas, Šaper, ne znam koja od tih agencija... - zapitao je Vučić u emisiji Teška reč na televiziji Pink. On je takođe upitao ko je kupio B92, da li je "Srbin iz SNS kupovao tu televiziju ili čovek iz EU". - Kupio je čovek iz EU, pitajte njega da li mu se neka emisija sviđa ili ne. Da li tražite od mene da pitam nekoga da vrati tu emisiju na B92 ili da zovem one na RTS da je emituju kako bih pokazao da imam uticaj. E, pa, neću - rekao je Vučić. Radovi na Beogradu na vodi u aprilu ili maju Građevinski radovi u okviruprojekta "Beograd na vodi" počeće u aprilu ili maju naredne godine, najavio je Vučić. On je naveo da će šeik Muhamedbin Zajed al Nahjan iz jedinjenih Arapskih Emirata uložiti 130miliona evra u pripremu za početak radova. Premijer je dodao da će kula kao najviši objekat biti završena2017. godine. On je, na opasku voditelja da se u medijima navodi da se pitanje "Utiska nedelje" pominje u Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije, rekao da to nije tačno.Premijer je, takođe, zapitao da li neko zaista veruje da je državnom vrhu smetala emisija "Sarapin problem" na Studiju B. On je naveo da je za Srbiju važno da se implementiraju medijski zakoni, koji su usvojeni letos, i da je važno da se poštuju. Prema njegovim rečima, neko je svojeveremeno rešio da se povodom 5. oktobra više ne pominje linčovanje nekadanjeg direktora RTS Milanovića, niti se emituje snimak paljenja Skupštine, kao da to nije bio deo demokratskih promena. Vučić je zapitao zato se mediji nisu tada pitali zato se ukida BK televizija, inače dobra televizija, zašto Danas ili Naša borba nisu o tome pisali u vreme kada je zatvorena ta televizija. On je podsetio da bivši direktor RTS nije smenjen iako je bio politički aktivan na suprotnoj strani od vladajuće stranke, kao što niko nije dirao ni ljude koji vode Politiku, Novosti, kao medije u kojima država ima vlasništvo. Vučić je rekao da "društveno-politički radnici", koji bi da se uključe u politiku tako što izdaju saopštenja, glume esnafe, treba da izađu na izbore. Upitan da li ga je neko sa Televizije B92 zvao, Vučić je rekao da je sa glavnim i odgovornim urednikom Veranom Matićem razgovarao o više pitanja, nekoliko puta, ali da o privatnim razgovorima ne želi da govori. Блиц Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Хехе Најјаче ми је што је оној жени у емисији пришао полицајац да узме податке "због извештаја" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Beckovicka otvara nov TV kanal "Povratak otpisanih"... Emitovace se reprize Utiaka nedelje zadnjih 20 godin... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Beckovicka otvara nov TV kanal "Povratak otpisanih"... Emitovace se reprize Utiaka nedelje zadnjih 20 godin... Što ti toliko mrziš opoziciju, to nikaad neće da mi bude jasno. Jel to neki radikalski sindrom da volite vlast i moć, autokratiju ili šta? Baš primećujem da se svi radikali pale na to, autokratija, kontrola, vlast, moć, cinizam na one koji se bore protiv moćnika itd. Konkretno me zanim jedna stvar.. da li ti smtraš d je u državi u kojoj živiš, normalno d policija priđe novinaru i da ga legitimiše, u sred ovakvog skupa? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Što ti toliko mrziš opoziciju, to nikaad neće da mi bude jasno. Jel to neki radikalski sindrom da volite vlast i moć, autokratiju ili šta? Bš primećujem da se svi radikali pale na to, autokratija, kontrola, vlast, moć, cinizam na one koji se bore protiv moćnika itd. Znas li ti sta je opozicija uopste? Seselj je opozicija a ti ga mrzis. Ti postavis pitanje a i ne znas sta si pitao. Ja ove me mrzim vec ih ismejavam jer su budaci. Odlicni su za zahebanciju. Lopovi, lazovi, varalice... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Konkretno me zanim jedna stvar.. da li ti smtraš d je u državi u kojoj živiš, normalno d policija priđe novinaru i da ga legitimiše, u sred ovakvog skupa? Maravno da je normalno, dokumenta se i izdaju zbog toga izmedju ostalog. Skup je bio prijavljen, verovatno i govornici, policija je obezbedjivala skup i radila svoj posao. Ovo je mnogo normalnije od prebijanja Vucicevog brata. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Znas li ti sta je opozicija uopste? Seselj je opozicija a ti ga mrzis. Ti postavis pitanje a i ne znas sta si pitao. Ja ove me mrzim vec ih ismejavam jer su budaci. Odlicni su za zahebanciju. Lopovi, lazovi, varalice... Па знам шта сам питао. Да ти је у интересу да прозиваш варалице, прозивао би вучића који ти је издао политичког лидера. Мислим до јуче се кунуо како му је кум, а сад је шешељ за њега лажов. Али занимљиво њега јако мало прозиваш. ДАкле ниси искрен у причи да прозиваш лопове и варалице... већ прозиваш своје политичке опонентете причама да су лопови и варалице. Што је често недоказиво.. и без икаквих аргумената Ето конкретно за Ђинђића не постоји ниједан једини доказ да је лопов лажов и вралица ти га не готивиш. Исто за Радуловића(чак супротно). Исто и за Бећковићку ниједн једини доказ да је лопов лажов и варалиц - опет је не готивиш, једино што та бећковићка има јесте мишљење које ти мислиш да трује србију.. једну пристрасну емисију једној идеологији. Н Дакле, та прича да ти њих прозиваш јер су лопови лажови и вралице не пије воду. (не прозиваш Вучића а прозиваш бећковићку) јасно је да их прозиваш по политичкој идеји, а да њихов морал и карактер користиш у те сврхе. Али све што они имају заједничко јесте да су либеларнији од оних које ти готивиш. Да желе држааву са мање моћи и власти. А ти увек некако подржаваш оне који желе државу са више моћи и власти над људским животима, са више контроле. Дакле, ја те питам зашто? Зашто се толико палиш на аутократију... на што већу државну власт, што строжију државу и што мање слободе? Зашто толико не волиш опозицију? ПРосто и једноставно, не подносиш критику мишљења, и имаш потребу да апрозиваш сваку опозицију најгорим могућим особинама. Па јел могуће да су сви политичари који се не слажу са твојом политичком идејом - лопови, лажови и варалице, а сви који се слажу супер, поштени, принципијални и искрени oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Дакле, ја те питам зашто? Зашто се толико палиш на аутократију... на што већу државну власт, што строжију државу и што мање слободе? Ne palim se ja na autokratiju vec ti. Ti si taj koji je podlozan manipulaciji i tvoj profil odgovara protivnicima demokratije. Primas se na lazi o Milosevicu na primer potpuno nekriticki. Kao drpio milinarde i odneo na Kipar a nikakav dokaz ne postoji osim lazi . I ti verujes u njih i zbog toga si ti opasan za demokratski sistem i tebi slicni. I bas zbog takvih drzava mora da bude jaka da bi mogla da stiti moja prava i da stiti volju mirne vecine od agresivne manjine. Ja sam mnogo veci demokrata od tene i puno liberalniji samo sto sam takav postao na osnovu sopstvene volje a ne manipulacijom neistinama sto je tvoj slucaj. Ti si opasnost za demokratski sistem i ti si kladican autoritarac koji na primer prijavi administraciji kada se sprdam na racun onog hohstaplera djindjuca koji je greskom sahranjen medju vredne ljude... A meni u obrnutoj sutuaciji ne bi palo na pamet tako nesto. Ti si kladican obrazac autoritarca i to jos dousnika. Da je sada 1950 kojim slucajem i da nas dvojica divanimo ja bih danas vecerao na Golom Otoku . Kapiras? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ne palim se ja na autokratiju vec ti. Ti si taj koji je podlozan manipulaciji i tvoj profil odgovara protivnicima demokratije. Primas se na lazi o Milosevicu na prer potpuno nekriticki. Напротив. Ја се уопште не постављам некритички. Не постоји ниједан једини доказ за супротно од онога што ја причам о милошевићу. Него ти кренеш да измишљаш да ја причам овве ствари. А и јеси аутокрта и сада ћу да ти објасним. Kao drpio milinarde i odneo na Kipar a nikakav dokaz ne postoji osim lazi . I ti verujes u njih i zbog toga si ti opasan za demokratski sistem i tebi slicni. I bas zbog takvih drzava mora da bude jaka da bi mogla da stiti moja prava i da stiti volju mirne vecine od agresivne manjine. ПРво не знаш шта је демократија. Демократија није заштита права већине од "агресивне мањине" све док та мањина не улази у физичко насиље. Дакале ниђе везе. Управо је то аутократија, јака држава која сузбија и гуши глас мањине. То што ти мислиш даа је нешто лагање, и што држава мисли да је нешто лагање или већина мисли да је нешто лагање савршено је небитно. Битно је да мањина има право да изнесе неку информацију и ако није лагање да је докаже грађанима. То да ли је лагање или не, то је на грађанима да одлуче, а не на власти. Друго, ниси искрен. Уопште се не ради о јакој држави, ради се у твојим аутократским тежњама. Са једне стране, имаш Вучићааа. Ко је Вучић? Човек који је продао свог кума. Кунуо се у њега, причао све и свашта, како је он супер, како ваља ово оно. Хвалио је Шешеља као политичара, генија, човека на сав глас, и он и тома. Шта је онда урадио.. онда је променио причу, уништио шешељеву странку, и кренуо о том истом куму да прича све најгоре, а о онима о којима је причао најгоре - сада прича све најбоље. Дакле, А.Вучић је доказани лицимер. И поред свега тога, ти га браниш? Од кога га браниш? Од Радуловића, који је био привредни инспектор В.Браћ - ти њега називаш непоштеним? Од Оље Бећковић којој је једина доказива мана то што је политички пристрасна? Браниш доказивог лицемера жељног власти , напсрм опозициеј са 2 % гласова. ЗАшто? јер ТИ МИСЛИШ да шире лажи. Ти дакле јасно хоћеш да угушиш опозицју на основу онога што ти верујеш да је истина. И то је разлог између нас који гајимо принцип демократије и тебе. Ја нећу уда угушим вучића, шешеља, чеду, без обзира што мислим да лажу да су преваранти, барабе или психопате. (а није хтео ни Ђинђић а могао је ) А шешељ и вучић и чамнак и чеда то хоће. То је разлика између истинских и неистиниских демократа. То како се односе према "агресивној мањини" .... колико су способни да трпе критику. Ти, Вучић, Шешељ и Чанак нисте способни да трпите критику, и зато сте аутократе у самој филозофији. Ti si kladican obrazac autoritarca i to jos dousnika. Da je sada 1950 kojim slucajem i da nas dvojica divanimo ja bih danas vecerao na Golom Otoku .Kaoitas? Никако. Не би, то не можеш очекивати од неког ко подржава и воли ђинђића. Чанак је рецимо Ђинђићу предлагао да се угасе и забране СРС и СПС... Ђинђић је то одбио.. управо зато што је демократа. Дакле немој да измишљаш ствари на мој рачун. Једини који би да шаље људе на голик оток су они које ти подржаваш - радикали и милошевић. Они су ти који су забрањивали, гасили и гушили глас опозиције од 1991 па до данас. Зато мани се тих прича како би тебе Ђинђић слао на голи оток о забрањивао, јер су они које ти подржаваш слично радили, а Ђинђић када је имао прилику то да ради - није. п.с. Офтопик и спин који си скренуо. Ја никада нисам причо о милошевићевим парама на кипру. НИти сам га икад кривио за то. Нити ме је та тема нешто занимала. Немој да измишљаш, јер је глупо да се "бориш против лагања" и онда лажеш на мој рачун. То што ја подржавам оне који су причали то, не значи да им верујем 100 % нити д се слажем са њима у свиме 100 %. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Напротив. Ја се уопште не постављам некритички. Не постоји ниједан једини доказ за супротно од онога што ја причам о милошевићу. Него ти кренеш да измишљаш да ја причам овве ствари. А и јеси аутокрта и сада ћу да ти објасним. ПРво не знаш шта је демократија. Демократија није заштита права већине од "агресивне мањине" све док та мањина не улази у физичко насиље. Дакале ниђе везе. Управо је то аутократија, јака држава која сузбија и гуши глас мањине. То што ти мислиш даа је нешто лагање, и што држава мисли да је нешто лагање или већина мисли да је нешто лагање савршено је небитно. Битно је да мањина има право да изнесе неку информацију и ако није лагање да је докаже грађанима. То да ли је лагање или не, то је на грађанима да одлуче, а не на власти. Друго, ниси искрен. Уопште се не ради о јакој држави, ради се у твојим аутократским тежњама. Са једне стране, имаш Вучићааа. Ко је Вучић? Човек који је продао свог кума. Кунуо се у њега, причао све и свашта, како је он супер, како ваља ово оно. Хвалио је Шешеља као политичара, генија, човека на сав глас, и он и тома. Шта је онда урадио.. онда је променио причу, уништио шешељеву странку, и кренуо о том истом куму да прича све најгоре, а о онима о којима је причао најгоре - сада прича све најбоље. Дакле, А.Вучић је доказани лицимер. И поред свега тога, ти га браниш? Од кога га браниш? Од Радуловића, који је био привредни инспектор В.Браћ - ти њега називаш непоштеним? Од Оље Бећковић којој је једина доказива мана то што је политички пристрасна? Браниш доказивог лицемера жељног власти , напсрм опозициеј са 2 % гласова. ЗАшто? јер ТИ МИСЛИШ да шире лажи. Ти дакле јасно хоћеш да угушиш опозицју на основу онога што ти верујеш да је истина. И то је разлог између нас који гајимо принцип демократије и тебе. Ја нећу уда угушим вучића, шешеља, чеду, без обзира што мислим да лажу да су преваранти, барабе или психопате. (а није хтео ни Ђинђић а могао је ) А шешељ и вучић и чамнак и чеда то хоће. То је разлика између истинских и неистиниских демократа. То како се односе према "агресивној мањини" .... колико су способни да трпе критику. Ти, Вучић, Шешељ и Чанак нисте способни да трпите критику, и зато сте аутократе у самој филозофији. п.с. Офтопик и спин који си скренуо. Ја никада нисам причо о милошевићевим парама на кипру. НИти сам га икад кривио за то. Нити ме је та тема нешто занимала. Немој да измишљаш, јер је глупо да се "бориш против лагања" и онда лажеш на мој рачун. То што ја подржавам оне који су причали то, не значи да им верујем 100 % нити д се слажем са њима у свиме 100 %. Tvoj problem je sto ne razmisljas svojom glavom. Za tebe je djindic ono sto je Tito bio za skojevce... Bezgresan mit i vi takvi ste prava opasnost za slobodu od kada je sveta i veka ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Tvoj problem je sto ne razmisljas svojom glavom. Za tebe je djindic ono sto je Tito bio za skojevce... Bezgresan mit i vi takvi ste prava opasnost za slobodu od kada je sveta i veka ... Пошто идеш "Ад хоминем" аргументацију, очигледно немаш боље аргументе за оно што сам ти рекао и немаш неко аргументовано оправдање за своје мишљење осим да оптужиш саговорника "да не мисли својом главом". Bezgresan mit i vi takvi ste prava opasnost za slobodu od kada je sveta i veka ... Људи који не мисле својом главом нису опасност за слободу. Опасност за слободу су они који би да контролишу шта ће ко да мисли и шта ће ко да чује. (Милошевић, Шешељ, Чанак и остли латентни фашисти и комунисти). Ја(који не мислим својом главом) не бих никад забранио да се чује било чије мишљење и да постоји било који медиј. А Ђинђића ћу волети, управо јер је показао ту особину. Добио је моћ и власт, и управо је све то дозволио. Дозволио је мањину - ма колико агресивну. А вучић није ништа мање агресиван од например бећковићке... нити печат нити остале новине које су служили тада "агресивној" мањини. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Пошто идеш "Ад хоминем" аргументацију, очигледно немаш боље аргументе за оно што сам ти рекао и немаш неко аргументовано оправдање за своје мишљење осим да оптужиш саговорника "да не мисли својом главом". Људи који не мисле својом главом нису опасност за слободу. Опасност за слободу су они који би да контролишу шта ће ко да мисли и шта ће ко да чује. (Милошевић, Шешељ, Чанак и остли латентни фашисти и комунисти). Ја(који не мислим својом главом) не бих никад забранио да се чује било чије мишљење и да постоји било који медиј. А Ђинђића ћу волети, управо јер је показао ту особину. Добио је моћ и власт, и управо је све то дозволио. Ali ne uspevas da ukapiras da niko nema obavezu da placa gospodji Beckpvic 15000€ i da joj emituje emisiju na svojoj RV stanici ako to ne zeli? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ali ne uspevas da ukapiras da niko nema obavezu da placa gospodji Beckpvic 15000€ i da joj emituje emisiju na svojoj RV stanici ako to ne zeli? А ти не успеваш да укапираш да кад неко има уговор, у држави где влада право, мора да испоштује тај уговор до краја. Б92 имам уговор да плаћа О.Бећковић, ма шта желили то у овом тренутку. И чим не поштује тај уговор.... и то показује да је спреман да плаћа толике паре, макар се емисија не давала.. јасно говори да се не ради о економском интересу, већ о нечему другом. Е сад, или си наиван.. или толико мрзиш бећковићку па фарбаш сам себе. Како си мени рекао, ја сад кажем теби, размисли својом главом. Они у то време неће да пусте ништа што ће да им покрије трошкове које морају платити бећковићки. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 А ти не успеваш да укапираш да кад неко има уговор, у држави где влада право, мора да испоштује тај уговор до краја. Б92 имам уговор да плаћа О.Бећковић, ма шта желили то у овом тренутку. A jesi li cuo za sud? I ja nisam cuo da se ona zali da joj ne placaju? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука