Jump to content

Утисак недеље више није на Б92?

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

Jedan dobar komentar povodom protestnog skupa ispred B92:

Svima je jasno da je ovaj skup politicke prirode u cilju kaljanja imena i ugleda premijera koji se oduvek borio za medijske slobode i to ne samo recima vec i delima. Vreme ce pokazati sta se krije iza ovoga a premijer i onako vec ima previs posla, ne bi trebao da komentarise a ni da se mesa u medije, nikada vise.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=905186#k13934303

Подели на овим сајтовима

Jedan dobar komentar povodom protestnog skupa ispred B92:

Цитат:

Svima je jasno da je ovaj skup politicke prirode u cilju kaljanja imena i ugleda premijera koji se oduvek borio za medijske slobode i to ne samo recima vec i delima. Vreme ce pokazati sta se krije iza ovoga a premijer i onako vec ima previs posla, ne bi trebao da komentarise a ni da se mesa u medije, nikada vise.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=905186#k13934303

1:51 – 2:35

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Зато што их данас ”чух” како величају ”победу људских права у Србији”.

Значи...и ти си напокон сконтао о чему се овде ради..

Подели на овим сајтовима

Значи...и ти си напокон сконтао о чему се овде ради..

Схватам одавно. То што сам за право на параду и против хулигана не значи да мислим да је парада корисна, а нарочито не значи да се слажем са разним белосветским лицемерима.

Подели на овим сајтовима

Схватам одавно. То што сам за право на параду и против хулигана не значи да мислим да је парада корисна, а нарочито не значи да се слажем са разним белосветским лицемерима.

Више је било шаљиво питање...

Подели на овим сајтовима

Utisak nedelje“ po novoj programskoj šemi B92 na televiziji ART četvrtkom u 3 ujutru

olja-beckovic1-300x172.jpg

Menadžment B92 uveren da bi Olja Bećković mogla da postane najveća zvezda televizije ART

BEOGRAD, 27. septembar 2014, (Njuz) – Emisija „Utisak nedelje“ nije skinuta sa programa televizije B92, već je, prema novoj programskoj šemi ove medijske kuće, prebačena na televiziju ART. Prema prvim informacijama, ova kultna emisija će se na ovoj televiziji emitovati noću između srede i četvrka od 3 sata ujutru.

Ovim povodom, B92 je izdala saopštenje gde se navodi da će ova popularna emisija pomoći televiziji ART da se vrati tamo gde joj je mesto.

- Utisak nedelje bi mogla za kratko vreme da postane vodeći format televizije ART, pri čemu će dugogodišnje iskustvo renomirane novinarke doprineti razvoju ove male televizije sa Senjaka – navodi se u saopštenju televizije B92.

U saopštenju se dodaje da će Utisak nedelje moći vrlo lako da postane i najgledanija emisija u svom terminu.

- Emisije koje se prikazuju u udarnim terminima često moraju da se bore za gledanost sa mnogim drugim komercijalnim emisijama, dok Utisak nedelje emitovanjem četvrtkom u 3 ujutru neće imati skoro nikakvu konkurenciju – stoji u saopštenju B92.

Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac izjavio je da mu je drago što će ova popularna emsija nastaviti svoj život i da će njen transfer sa jedne na drugu komercijalnu televiziju opovrgnuti tvrdnje da u srpskim medijima postoji cenzura.

Marko Dražić

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

koga intresuje  šta kaže Olja Bećković može da pogleda :

http://www.youtube.com/watch?v=63HVJgrMja4&feature=youtu.be

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

Utiska nedelje sam pratila s vremena na vreme ali SVAKA CAST i Danici i Olji! Respect!!!

Код нас изгледа само жене имају нешто да се супроставе Некоме. :)

Подели на овим сајтовима

Кокошке... а ми певци.... зна се ко носи... :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mislim da to zasluzuje posebnu temu: Cega se to Srbi toliko plase? Ja potpuno delim Oljin utisak da su ljudi ovde "ukoceni" od nekog "egzistencijalnog" straha. Doduse, mozda mi je lako da mudrujem jer kroz koji dan ako Bog da odlazim iz zemlje, ali ipak... 

Подели на овим сајтовима

Mislim da to zasluzuje posebnu temu: Cega se to Srbi toliko plase? Ja potpuno delim Oljin utisak da su ljudi ovde "ukoceni" od nekog "egzistencijalnog" straha. Doduse, mozda mi je lako da mudrujem jer kroz koji dan ako Bog da odlazim iz zemlje, ali ipak... 

Ја се не бојим ничег али ја сам луд, тако д нисм баш идеалан да коментаришем те ствари хаххаха

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...