Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:10, Pontifex Emeritus рече богами вас је мали Петар надмашио у дискусији. а тек је уписао права (сад ми је жао што сам га својевремено одвраћао). ако га не ангажује Српска Црква, ангажоваће га неко други. еее, им и неких који га нису одвраћали. Pontifex Emeritus and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:18, Pontifex Emeritus рече . има све оно што нашој Цркви не треба. није ни чудо што смо га гурнули у атеисте. ова ти је златна Kaludjerovic Sreten and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 13:35, petar m рече Jedno kratko pitanje: zasto? Ok, izadje gomila pedera na ulicu, setaju se, imaju zastavice, pistaljke, odrzi se neki govor, tu i tamo bude po koji poljubac. Koje su to stravicne posledice po omladinu ako to vide? I ako mozes da ih potkrepis nekim dokazima. Stravicne posledice su te sto ce se to smatrati normalnim,a adoloscenti obicno imaju devizu da sve probaju sto vide.A greh kad se ucini jednom,ucinice se i mnogo puta potom.A kad neko postane homoseksualac,on ce se boriti za prava homoseksualnih brakova i usvajanju dece.Moze se desiti da bi i zlostavljali takvu decu,koja bi vukla traumu kroz zivot.Ja ne zelim da Srbija ni sad,ni u buducnosti izgleda kao gradovi u Americi,gde tranvestiti ,biseksualci prodaju svoje seksualne usluge i da se to smatra normalnim. Pa niko normalan nece reci da je ovome kraj,ovo je samo ispitivanje pulsa.Cilj je srusiti fundametalne vrednosti poput braka. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 13:35, petar m рече Jedno kratko pitanje: zasto? Ok, izadje gomila pedera na ulicu, setaju se, imaju zastavice, pistaljke, odrzi se neki govor, tu i tamo bude po koji poljubac. Koje su to stravicne posledice po omladinu ako to vide? I ako mozes da ih potkrepis nekim dokazima. Ne može biti kraće - zato što je to bolest i izopačenje. Дејан-Марковић, Kaludjerovic Sreten, Tristatri and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:37, Milan Nikolic рече Ne može biti kraće - zato što je to bolest i izopačenje. Шта ако ти неком постанеш болест и изопачење? Као нпример.. комунистима... ко н пример.... пре 50 година.. ко што јеси био. Ментални болесник који верује у имагинарног бога и тиме шкоди друштву, држави, омладини. Трује људе том шизофреном идејом о невидљивом Богу.. Племенска логика тотално... Melhisedek88 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 13:29, Milan Nikolic рече Gej parada mora biti sankcionisana makar kao TV programi. Dakle, postoji nešto što se ne sme predočavati mlađim osobama. Rusi su dobro uradili što su na to ukazali. Gej parada je zabranjena zbog zaštite omladine. Ti da vratis naalog Milanu Nikolicu... Tristatri је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ja ako sam ekumenista ne znači da sam tolerantan prema gej paradi. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:38, Милосављевић рече Шта ако ти неком постанеш болест и изопачење? Као нпример.. комунистима... ко н пример.... пре 50 година.. ко што јеси био. Ментални болесник који верује у имагинарног бога и тиме шкоди друштву, држави, омладини. Трује људе том шизофреном идејом о невидљивом Богу.. Племенска логика тотално... Svako nek' radi svoj posao. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 naučnici su posmatranjem otkrili Biblija ipak greši: Sudnji dani nisu odjednom za sve - dok će ostali još čekati za srbiju su već stigli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Koliko samo varijacija na jednu te istu temu,konkretno na ovom forumu.Da sam urednik jednog pravoslavnog sajta sve ovo u vezi parade bih stavila pod jednu temu...jer je i saopstenje patrijarha kao i reakcije medija i javnosti na isto sve ista tema koja bi trebalo da bude pod jedinstvenim nazivom prvobitno otvorene teme. Dajemo besplatan medijski prostor jednom dogadjaju ciji je jedini cilj,ne da ga prihvatimo ili da budem protiv njega,vec da se isti NE IGNORISE i ne bude indiferentan prema njemu.Kao i za sve u zivotu,tako i za ovo kada se stvara ovolika "hajka"protiv pojedinca ili grupacije onda cak i oni koji su do skoro bili protiv,konkretno paradiranja, ce iz inata stati na stranu "slabijih".Slabiji su u ovom slucaju buduci ucesnici parade.Slabiji samo prividno,i nisu nikakve zrtve i niti su ugrozeni.Iza njih stoji svijet.Jer,parada nije samo jedan dogadjaj...parada je jedna nova idealogija danasnjice koja je dijametralno sasvim suprotna nasem mentalitetu,duhovnom,mentalnom i intelektualnom identitetu kako pojedinca tako i javnog mnjenja.Stoga, neka se odrzi, ne treba im braniti, ali tako nesto da bi zivjelo slobodno mora ne jedan dan da paradira ulicom,vec da vodi svakodnevni zivot,da izadje medju ljude medju kojima ce uvijek biti onih kojima se to nece svidjati,i ko ce ih tada stiti od nasilnika i mentaliteta sa brdovitog Balkana. Parada je samo formalnost za ulazak Srbije u EU, nista vise od toga.Niti ce homoseksualci zivjeti bolje na ovim prostorima niti ce imati vise prava.Parada ce samo zagrebati povrsinu,a sustina ostaje ista. Млађони, Sherlock H., Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:53, Milan Nikolic рече Svako nek' radi svoj posao. Ја ипак не бих волео д живим у таквој држви, јер постоје и јер ће постојати мени драги људи који су неком болест и изопачење и не бих желео да сносе последице нечијег погледа на њих, без да су неком нешто нажао учинили. Paradoksologija and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 10:38, Жељко рече ... А и они би то урадили и заправо свима одговара што постоји црква да је окриве за пропалу геј параду. ovako ili onako, pre ili kasnije, Crkva i jeste prava meta pederi su tek oruđe za jednokratnu upotrebu Melhisedek88, Pontifex Emeritus and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 10:40, Жељко рече Шта мислите јел истина оно што је Шешељ ( стари удбаш са увек тачним информацијама ) говорио за деда Мићуна да је јахао попове? Можда Мићун жели такву неку параду...ко ће га знати. to za jahanje je moguće, ali ono što je sigurno je da je cinkaroš sa golog otoka Pontifex Emeritus and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 13:35, petar m рече Jedno kratko pitanje: zasto? Ok, izadje gomila pedera na ulicu, setaju se, imaju zastavice, pistaljke, odrzi se neki govor, tu i tamo bude po koji poljubac. Koje su to stravicne posledice po omladinu ako to vide? I ako mozes da ih potkrepis nekim dokazima. ne lupaj gluposti - posledica je kada izdejstvuju da se njihovi odnosi smatraju normalnim, kada dobiju pravo da usvajaju decu itd. kada izmedju dobro i loše staviš znak = šta dobiješ? jednu neistinu! a ko to želi? Дејан-Марковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 17:04, Милосављевић рече Ја ипак не бих волео д живим у таквој држви, јер постоје и јер ће постојати мени драги људи који су неком болест и изопачење и не бих желео да сносе последице нечијег погледа на њих, без да су неком нешто нажао учинили. Zašto si ti emotivno pogođen? I ja poznajem meni drage svakakve ljude, ali ih ne podržavam u propagiranju svega toga. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука